Hele Oldo mě to běží na GFX 560Ti (OC verze) na plný detaily plynule bez problémů.
Stejně tak ROF na plný detaily no problem. Ale beru tako jako minimum, do 550 nebo 550ti už peníze nevrážej. Jestli nechceš utratit majland tak kup tuhle. Jestli máš více peněz k dispozici tak ber určitě vyšší verzi.
tady rychlejší ale pouze na 128bit sběrnici taky dobrá 650ti, bude mít asi zhruba stejný výkon
http://www.alza.cz/gigabyte-n650toc-2gi-d359942.htm
Upravil/a magot dne 24-11-2012 14:04
Ahojte pánové. Rád bych zkusil CloDa, ale protože jsem spíše přes mechanický věcičky, ale PíCíovej analfabet, chci se vás zeptat, zda si myslíte, že na této uvedené sestavě (tedy sestavě obsahující toto...)bude CloD hratelný a jak?
Ahojte pánové. Rád bych zkusil CloDa, ale protože jsem spíše přes mechanický věcičky, ale PíCíovej analfabet, chci se vás zeptat, zda si myslíte, že na této uvedené sestavě (tedy sestavě obsahující toto...)bude CloD hratelný a jak?
Vím, že to asi není nic moc, ale přesto děkuji za vaše názory
Hele nebude to žádný zázrak. Grafika je vlastně velmi slabá. Procesor jen dvoujádro. Grafika by mohla být dvakrát třikrát rychlejší a procesor v zásadě taky. RAMka v principu stačí, ale možná si přečti moje příspěvky k windows, CloDu a kešování souborů.
No CPU od Intelu neznám ale clod si veme tak 5,5 GB RAM a graficky paměti zabere 1,5 GB grafika na slušné úrovni na které se to da rozjet je GTX 560 TI ale ta se asi ve 2 GB provedení nedělala ale je lepší koupit novější za vice peněz a CPU asi bych zůstal u Intelu já mám AMD a tam je to bída Phenomy ještě jdou ale FX s 8core na clodu hruza .
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.