WT_Horrido napsal:
Já jsem hrál v maringotkách. V podstatě to byla drogová záležitost, shánění peněz na další dávku a tak... :)
pamatujete, jak se občas až kývaly, jak do toho někteří silní nebo výbušní jedinci bušili ? :))
nebo chudáci bez pěněz dělali, že jako hrajou a přitom jim tam jelo jen demo (ehm... mno... jakže ono to bylo... :D)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Dodnes mám doma originálku 7CD interaktivní film - adventury Phantasmagoria (1996) od Roberty Williams ... takovouhle podivnost už nikdo nikdy neudělá ... a zábavná je kupodivu stále stejná jako před lety. Běhá to kupodivu pod XPčkama. (Win95 orig)
Tenkrát měla rekordní velikost 7 CD bylo v době disket dost šílený ...
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/c9/Phantasmagoria_Coverart.png[/img] is not a valid Image.
[img]http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2010/08/phantasmagoria.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a magot dne 21-09-2012 22:33
Jo pamatuju si na Phantasmagorii i na to že to mělo 7 CD, ale nikdy jsem to nehrál ale z nějakýho důvodu si vzpomínám na recenzi v Excalibru, moc dobrý hodnocení to snad ani nedostalo.
Tady mi někdo připomněl hru Fighting Steel, koupil jsem si origošku asi za 15 marek, mělo to podrobnej manual v němčině, který ještě někde mám. Furt sem to pařil, ty noční bitvy s japonskou flotou třeba. Škoda že hra neměla pokračování, podobnejch úchylů co se přepnou do dělostřeleckýho náboje a baví je sledovat jak dopadá na loď nepřítele asi moc nebylo.
No a řada nejrůznějších simulátorů ponorek, Silent service 2 ještě na Amize 500 až Silent hunter 3. Tanků- Panzer Elite. Ze strategií Všechny ty Panzer generaly. Nebo když jsem u kamaráda viděl prvně Operaci Flashpoint, to mě fakt usadilo.
saldy napsal:
Jo pamatuju si na Phantasmagorii i na to že to mělo 7 CD, ale nikdy jsem to nehrál ale z nějakýho důvodu si vzpomínám na recenzi v Excalibru, moc dobrý hodnocení to snad ani nedostalo.
Tady mi někdo připomněl hru Fighting Steel, koupil jsem si origošku asi za 15 marek, mělo to podrobnej manual v němčině, který ještě někde mám. Furt sem to pařil, ty noční bitvy s japonskou flotou třeba. Škoda že hra neměla pokračování, podobnejch úchylů co se přepnou do dělostřeleckýho náboje a baví je sledovat jak dopadá na loď nepřítele asi moc nebylo.
No a řada nejrůznějších simulátorů ponorek, Silent service 2 ještě na Amize 500 až Silent hunter 3. Tanků- Panzer Elite. Ze strategií Všechny ty Panzer generaly. Nebo když jsem u kamaráda viděl prvně Operaci Flashpoint, to mě fakt usadilo.
dostalo to tenkrát 8/10 v exc. a 85% ve Score ale tyhle interaktivní filmy, mrtvej žánr nikdy nebyl moc úspěšnej, většinou se jednalo o braky
Co sa tyka toho "mít více času", tak to si treba uvedomit...
Nevo, já už nelítal Šturma 5 měsíců, s takovou bude i on retro. A kde že je čas prubnout CoD, Rof aj.. Od dubna občas mrknu jak je na AoE narváno a zamáčknu slzu. Ale právě usedám k instalačce HSFX 6, tak snad se to už s podzimem zlomí.
...a na AoE zase narváno...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.