To je jak útok z hvězdnejch válek .
Mimochodem ke konci, když už křídlo s motorem bylo fuč, stále šlehaly plameny z míst, kde už asi neměly ne? Bugreport.
ano, v době, kdy padá dolů ve spirále, tak tam má ve vzduchoprázdnu plamínky, které tam nemají co dělat
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
nekritizujeme tvé video :)
a pokud Tozzi pošle bugreport, je to jen dobře a bude to vyladěné k naprosté dokonalosti
asi :))
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Dnes jen malá ukázka včerejšího kolektivního poletu. Vše je nahráno naneštěstí frapsem a navíc jsem vyčerpal kapacitu disku, takže je to jen ukázka startu (mimochodem s 80% paliva a 2x pumou 500kg je to adrenalin) s následným řazením do skupin po třech 110tkách. Dále je tam kousek hromadného řazení skupin nad Calais. Na konci je velmi kratičký záběr formujících se Štuk a pak došlo místo na disku
PS: opravdu působivý byl při startu pohled v pravo na další a další pojíždějící stodesítky kolem dráhy což je na záznamu vidět.
Všem díky za super večer. YouTube Video
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
Pěkné video! Taktéž děkuji za včerejší hromadný polet. Doufám, že to zopákneme.Jen je škoda, že jsem z toho měl občas slideshow. Že by CoD (nebo spíš můj PC)víc než jednu formaci z jednoho letiště nezvládal?
Konal se i nějaký opravdu hromadnější start, 5-10 letadel najednou? Ptám se s ohledem na to problematické klesání FPS při tolika prášících letounech najednou, jestli už to je v COD posledním beta patchem odstraněné.
Měli jsme to v určitých okamžicích všichni, Bobe. Problém je buď v serveru nebo ve hře (nebo v obojím).
Škoda, že ATAG včera spadl v okamžiku, kdy jsme se při druhém letu dohrabali se stukama nad cíl
Ale byla to zábava, rád si to zopakuji. Parádní video.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Jj suhlas s Cibulom. Moooc hezky polet. Nabuduce by sme mohli dat konecne Talianov ...a doprovod Blembakov v Spitoch/Hurricanoch by tiez nebol od veci ze
LEON napsal:
Konal se i nějaký opravdu hromadnější start, 5-10 letadel najednou? Ptám se s ohledem na to problematické klesání FPS při tolika prášících letounech najednou, jestli už to je v COD posledním beta patchem odstraněné.
Pri starte v pohode, ale pocas letu niektorym spadlo fps na 4 (niekto myslim hovoril ze ma 1fps). Mne osobne to asi dvakrat spadlo na nejakych 10 - 15 fps, trvalo to 2 - 3 sekundy. Bolo to vtedy, ked sa pripojil hrac na server. Nepamatam si uz kto, ale ten hlasil, ze ked sa priblizil k vacsej skupine lietadiel, padalo mu dolu fps. Inak u mna bez problemov.
Upravil/a Baron dne 26-07-2012 16:53
Leone, hromadný start byl pro dost lidí (4-5 z 9ti ?) bohužel problémový - fps některým kleslo na 4fps za týden, já jsem měl obraz jednu chvíli (cca 10s) taky nepříjemně cukavý
zbytek letu jsem letěl s eSkem jen ve dvou, neb jsme se oba pozapomněli na startu
Díky za video, Dane. Škoda jen, že ti došel disk a spadl server .
Co se týče slideshow, zaznamenal jsem několikrát pokles až na 1fps v trvání až 10 vteřin, ale nepodařilo se mi vypátrat souvislosti. Dvakrát to bylo při přeletu nad letištěm Tramecourt a jednou, když jsem se přibližoval k formující se skupině 110ek s Baronem v čele (cca 5 letadel na 12té hodině nad Calais). Ale jindy můžu narazit třeba na 15 letadel a FPS v pohodě Je to volaakési čudné.
Nicméně, rád si to zopakuji - musíme toho ještě hodně natrénovat - formování, let v sevřené formaci, zteč po jednotlivých rojích, atd. atd.
měls přijít a viděl bys, jak(é) to vlastně bylo...
takhle se jen hloupě směješ
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.