[img]http://img132.imageshack.us/img132/1616/p1150898i.jpg[/img] is not a valid Image.
V zásadě jsem tento problém začal řešit když jsem volil mezi bombrem a kroutičem...
když jsem již měl představu o tom co chci lítat a ač mi to mnozí rozmlouvali koupil jsem celej set Saitek Pro Flight Yoke System (ten obsahoval i pedály čímž se vyřeší ta směrovka )a dokoupil jsem ještě další 2 kvadranty později se ukázalo že je vhodnější ponechat si starou plynovku od saiteka X52 pocit z létání vícemotoráků je s tím umocněn, zato naopak ve stíhačce je to dřina a odříkání a zapírání sama sebe Kvadranty maj drobnou nevýhodu a to tu že nezabírají úplně od spod, ale až v 1/5 kde začíná stupnice od 0 směrem nahoru k mezní hodnotě 100% ta je však nešťastně ukončena dorazem páky. Takže se většinou stane že máte místo 100% jen 99% a nebo konec potlačení musíte výz trochu silou Jinak za sebe vodnotím na stupnici od 1 do 10 8,5
Upravil/a 311_Vont dne 01-06-2012 17:17
Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.