[img]http://img132.imageshack.us/img132/1616/p1150898i.jpg[/img] is not a valid Image.
V zásadě jsem tento problém začal řešit když jsem volil mezi bombrem a kroutičem...
když jsem již měl představu o tom co chci lítat a ač mi to mnozí rozmlouvali koupil jsem celej set Saitek Pro Flight Yoke System (ten obsahoval i pedály čímž se vyřeší ta směrovka )a dokoupil jsem ještě další 2 kvadranty později se ukázalo že je vhodnější ponechat si starou plynovku od saiteka X52 pocit z létání vícemotoráků je s tím umocněn, zato naopak ve stíhačce je to dřina a odříkání a zapírání sama sebe Kvadranty maj drobnou nevýhodu a to tu že nezabírají úplně od spod, ale až v 1/5 kde začíná stupnice od 0 směrem nahoru k mezní hodnotě 100% ta je však nešťastně ukončena dorazem páky. Takže se většinou stane že máte místo 100% jen 99% a nebo konec potlačení musíte výz trochu silou Jinak za sebe vodnotím na stupnici od 1 do 10 8,5
Upravil/a 311_Vont dne 01-06-2012 17:17
Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.