Tak oni to nebyli pouze Rumcajsovi čtyři kulky protože v tu dobu mu tam něco ošklivého prováděl J2_Adam. Samozřejmě Rumcajsova jedna kulka byla finální. Otázka je jestli Rumcajs vůbec zaregistroval že je tam ještě jeden Albatros.
fousX napsal:
Tak oni to nebyli pouze Rumcajsovi čtyři kulky protože v tu dobu mu tam něco ošklivého prováděl J2_Adam. Samozřejmě Rumcajsova jedna kulka byla finální. Otázka je jestli Rumcajs vůbec zaregistroval že je tam ještě jeden Albatros.
No japa by ne. On tam nebyl jeden, ale krom mě ještě dva. Ale to jistě víš líp, tak už radši mlčím.
310_Pip napsal:
co je na tom WilWilovi tak zvlastniho? vcera na Syndicatech chcipal (i kdyz ne moji rukou ) s naprostou pravidelnosti...
Na WilWilovi není zvláštní vůbec nic a toho si cením. Několikrát jsem se s ním potkal 1 vs 1 a vždy to bylo super. Tedy já umřu super skoro vždy, on umřel zatím jen dvakrát. Nikdy ale nemám divné pocity, že to jeho letadlo dělá věci, co by nemělo. Jen to prostě umí. A že umírá? Tak on chodí do soubojů. Často a zjevně rád.
310_Pip napsal:
co je na tom WilWilovi tak zvlastniho? vcera na Syndicatech chcipal (i kdyz ne moji rukou ) s naprostou pravidelnosti...
No, přinejmenším to, že je schopný se umístnit na třetím místě zrovna na serveru Syndicate http://www.stats....rg/pilots/
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
310_Pip napsal:
No, přinejmenším to, že je schopný se umístnit na třetím místě zrovna na serveru Syndicate http://www.stats....rg/pilots/
no a? aby ne, kdyz ma nejvic misi... vetsi dojem na me udelal PFC Prowler nebo KrustyTheKlown ci Adj_Pierrot, kdyz uz se mluvi o tom kdo co a jak, a nebo z cechu treba Ty a Pragr, kdyz uz
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
Ti na první stránce budou hodně úspěšní a nebezpeční.
Nojo, ale třeba ten WilWil je v tomhle úhlu pohledu úplně vzadu. A přitom je to eso. Jen on prostě jde nadoraz. Jde mu o sestřely a nehraje si na virtuální život. V tom je ten rozdíl, skutečný pilot udělá jen jednu fatální chybu za karieru, zatímco my, virtuálové, je děláme každý den do omrzení. Je to gameska. Pro někoho je cíl pořadí v killech, pro jiného je to virtuální život. Pro zbylé pak cokoli, co právě jde (a když to nejde, nevadí).
Statisticky úspěšní možná, ale nebezpeční? S těmito piloty se z daleka nepotkáš na mapě tak často, jako třeba právě s tím WilWilem On se klidně nebojí vrhat proti přesile na nepřátelské území v malé výšce, kdy se sice s největší pravděpodobností domů už nevrátí, ale několik Albíků je schopný vzít většinou do pekel sebou. Proto má přes 100 AirKillů. Kdežto pilot s K/D 11,5 má těch AirKillů jen 23, takže z toho rozhodně strach mít nemusím, protože ho pravděpodobně vůbec nepotkám, natož nad naším územím...
Upravil/a LEON dne 22-05-2012 21:32
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Nojo, ale třeba ten WilWil je v tomhle úhlu pohledu úplně vzadu. A přitom je to eso. Jen on prostě jde nadoraz. Jde mu o sestřely a nehraje si na virtuální život. V tom je ten rozdíl, skutečný pilot udělá jen jednu fatální chybu za karieru, zatímco my, virtuálové, je děláme každý den do omrzení. Je to gameska. Pro někoho je cíl pořadí v killech, pro jiného je to virtuální život. Pro zbylé pak cokoli, co právě jde (a když to nejde, nevadí).
a koho myslis, ze bude tezsi sestrelit? WilWila nebo treba toho Prowlera? (kdyz uz sem ho tady jednou zminoval)
edit: Leone rozhodne se budu bat vic nekoho, kdo ma sice jen treba 50 letu a 30 sestrelu, ale nechcip, nez nekoho kdo ma 300 letu 200 sestrelu a 100 chcip...
Upravil/a 310_Pip dne 22-05-2012 21:43
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
a koho myslis, ze bude tezsi sestrelit? WilWila nebo treba toho Prowlera? (kdyz uz sem ho tady jednou zminoval)
Asi WilWila, protože s ním je vždycky v kole tak 3-5 Albatrosů a člověk se pořádně nedostane ke střelbě, aniž by neriskoval kolizi s vlastními
Je ovšem zajímavé, že když sebou většinou bere několik Albatrosů, že má K/D jen 1.1 . Dle mé zkušenosti to bývá spíš tak, že WilWilové jsou sice vidět (protože se v chatu pořád píše, jak někoho sestřelili a následně byli sami sestřeleni), ale nebezpeční příliš nejsou. Budou vždy tam, kde je očekáváte - v takovém tom masomlejnu u země, bez rychlosti, bez energie a bez sebevědomí, jak říkával jeden můj mentor. Sice zruční, ale ne příliš nebezpeční.
Když probíhaly ty největší online války ve Šturmovi, kde na sebe pravidelně natrefovaly řádově tisíce letců, tak ti nejúspěšnější a zároveň nejnebezpečnější stíhači mívali K/D třeba 10 : 1, 20 : 1...i více. Takoví ti s K/D 1.1 tvořili podstatnou část kořisti
Na druhou stranu pro někoho je atraktivní létání na streaky a s tím spjatá vysoká K/D a pro někoho zase na absolutní počet sestřelů. Jak se říká: Proti gustu... Upravil/a 1stCL_Fucida dne 22-05-2012 22:17
edit: Leone rozhodne se budu bat vic nekoho, kdo ma sice jen treba 50 letu a 30 sestrelu, ale nechcip, nez nekoho kdo ma 300 letu 200 sestrelu a 100 chcip...
Opravdu se Pipe budeš bát nějakého pana Opatrného, který Tě sestřelí pouze jednou (pokud se s ním vůbec za ten měsíc potkáš), než toho, kdo Tě sestřelí třeba 5x za večer? To nezní zrovna logicky
1stCL_Fucida napsal:
Je ovšem zajímavé, že když sebou většinou bere několik Albatrosů, že má K/D jen 1.1 . Dle mé zkušenosti to bývá spíš tak, že WilWilové jsou sice vidět (protože se v chatu pořád píše, jak někoho sestřelili a následně byli sami sestřeleni), ale nebezpeční příliš nejsou. Budou vždy tam, kde je očekáváte - v takovém tom masomlejnu u země, bez rychlosti, bez energie a bez sebevědomí, jak říkával jeden můj mentor. Sice zruční, ale ne příliš nebezpeční.
Když probíhaly ty největší online války ve Šturmovi, kde na sebe pravidelně natrefovaly řádově tisíce letců, tak ti nejúspěšnější a zároveň nejnebezpečnější stíhači mívali K/D třeba 10 : 1, 20 : 1...i více. Takoví ti s K/D 1.1 tvořili podstatnou část kořisti
Na druhou stranu pro někoho je atraktivní létání na streaky a s tím spjatá vysoká K/D a pro někoho zase na absolutní počet sestřelů. Jak se říká: Proti gustu...
To je ale spíš problém nevhodně zvoleného algoritmu výpočtů ,,bodů" na Syndicate, protože ten v celkovém žebříčku zohledňuje právě ten absolutní počet sestřelů jednotlivce/letky. Pokud by se do toho algoritmu přidal vliv K/D, např. by se body při smrti odčítaly (a já bych to jen uvítal), vypadaly by ty boje na Syndicate také trochu jinak, protože by WilWilové svým ,,hrdinstvím" nic nezískali a museli by začít kromě kroucení i trochu přemýšlet...
Mno tak nějak nevím, jak si to vysvětlit, ale WilWil začal být poněkud záhadným. Skoro vždy, když je v úzkých, začne lagovat. Prostě takový to skákání sem a tam. Je zřejmé, že to opravdu neusnadňuje míření. Dělá to s takovou pravidelností, až je to zarážející. Samozřejmě že nelaguje, dokud vyhrává.
Pak je tu další taková zajímavost. Dnes jsme ho potkali v Pupu. Jde o tuto http://www.stats....ie/116707/. Jak si můžete všimnout, na Pupa snes docela velkou dmg. Kolik lidí a jak dlouho do něj střílelo, než šel k zemi. Já do ně vystřílel 1000 nábojů. 91 se jich ujalo (já vím, není to zázrak) a ten let jsem nestřílel po nikom jiným. A Pup letí dál, jako by mu nic nebylo. Pak SYN_Mike, pak Vorlander přispěl a nakonec Medvěd. Byl přímo před náma ani ne 50m, ode mě zraněnej, takže letěl úplně přímo. A za ním 3 letadla. A nemůžou ho sundat. Mike trefil 41 kulek a Medved 27. Jestli stále věříte na čest a slávu v ROF, tak já v tomto případě vůbec ne. 150 kulek trefených do Pupa a ono se to nerozpadne. Nakonec přistál na zemi jen bez motoru.
Tak tedy lovu zdar drahý WilWile.
Upravil/a Rumcajs dne 12-06-2012 00:33
No, v tomto moze mat pravdu, najma ak je pan WilWil z ruskej gubernie, tam je popularny 'modem kicking' aka umyselna strata packetov. Samozrejme moze lietat z nejakej posahanej mikrovlnky a laguje prirodzene, ale vtedy zvycajne v hocijakej situacii, nie len ked si ty v streleckej pozicii. S tym suvisi aj DMG, casto sa informacia, ze bol trafeny k nemu nedostane. Nie ze by som zdielal Rumcajsovu paranoju, ale viem, ze to je mozne, dokonca mi ktosi kedysi hodil link na ruske forum, kde sa o tom molodci bavili, dost neuverilelnaye... Takze tak.
Ma pravdu, vsichni cheatujou, nikdo neni poctivy, nikomu se neda verit, vsechny je treba zabanovat aby mohl litat jen ten jediny opravdu seriozne poctivy hrac!
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.