December 27 2024 05:37:34
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 15

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
DVII vs Camel
Serza
Skus pomackat levy WIN+G, pak I, nasledne raci preci jen i to M, a pak rekni, jestli ti to da vic nez predtim...

Rumcajs
Rumcajs napsal:
313_OTU_oblak napsal:
rumcajs - jsou i tréningové servery...
Prdlajs. Živej je jen New Wings a tos asi zaznamenal, že to nemá realismus nastavenej vysoko. Tedy s prominutím, krom toho že letadlo letí, se tam jeden nic nenaučí. New Wings mi nic nedá.
I tak díky za snahu.
Se omlouvám, New Wings nemaj zjednodušenou fyziku. Jaký přesně treningový servery máš na mysli? A k čemu bych tam chodil? Jestli maj zjednodušenou mechaniku letu a střílení, jsou bezcený a jestli ne, je to jedno, jestli maj přívlastek treningový. Nějak postrádám důvod.

313_OTU_oblak
rumcajs - jde o to, že je tam AI, na kterém můžeš trénovat střelbu. Nic víc. Byl jsem přesvědčen že o tohle ti jde - jestli ne, tak sorry.

Rumcajs
313_OTU_oblak napsal:
rumcajs - jde o to, že je tam AI, na kterém můžeš trénovat střelbu. Nic víc. Byl jsem přesvědčen že o tohle ti jde - jestli ne, tak sorry.
Jasně, hele já trenuju na AI když nejsou lidi na Syndicate a nemám nervy na Flying Circus. Netrenuju pro nedostatek know how ohledně lítání, ale abych si odladil response křivky, abych měl reakce "v ruce" pro jednotlivý letadla - páčto každý lítá úplně jinak a především originálně. Jinak můj první letecký simulátor byla ta plošinovka s Camelem někdy z roku 1985.

LEON
Aby si člověk zastřílel AIčka, proto není třeba chodit na on-line servery, ne? Zamračený

https://www.rcfree.eu
Fext
Rumcajs napsal:
Páčto moje zamilovaný letadla jsou DVII (F) a Albík, dává mi to proti většinou SE5, Spad XIII či Camel. SE5 a Spad jsou relativně neškodný.

Moc jsem toho tedy zatím nepostřílel, ale podle mě je z hlediska SPADu nebo SE5a Albatross relativně slabej soupeř, je pomalejší, hůř stoupá, a je poměrně křehkej takže mu to moc nejde ani ve střemhlavým letu. DVII a Pfalz jsou relativně protivnější.
Neříkám že někdo zkušenej to v Albatrosu nováčkovi nenatře, ale pokud jsou rovnocenný soupeři, tak je v souboji 1:1 SPAD v bezpečí. Teda aspoň ta defaultní AI si na mě obvykle ani nevystřelí, protože je vždycky pomalejší a níž. Ale neříkám že není fakt blbá, protože se mě tvrdošíjně snaží v tom stoupání honit, místo aby zkoušela nabrat rychlost, ale já zas nic netrefím, tak je to tak fifty - fifty. Úsměv

Nebo teda nevím co může mít Albatross za triky pro boj ve vertikále. Je tu někdo zkušený kdo lítá za Huny Albatrosse co by k tomu něco dodal?
Upravil/a Fext dne 03-06-2012 09:39

1stCL_Novotny
No můžu říct jen jedno.
Syndicate 2.6. 2012.
Albatros D.III
Potvrzený sestřel podle Syn.stat:
Spad VII - 150hp : 1x
Spad VII - 180hp : 1x
Triplane : 4x

Bez úmrtí na 4. starty. Mrknutí

Takže to asi jde i v Albíku.

Jinak ve statu RoF jich bylo 9. Ale ty další tři se nepočítají.Úsměv
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 03-06-2012 10:56

Fext
X Novotny napsal:
No můžu říct jen jedno.
Syndicate 2.6. 2012.
Albatros D.III
Potvrzený sestřel podle Syn.stat:
Spad VII - 150hp : 1x
Spad VII - 180hp : 1x
Triplane : 4x

Bez úmrtí na 4. starty. Mrknutí

Takže to asi jde i v Albíku.

Jinak ve statu RoF jich bylo 9. Ale ty další tři se nepočítají.Úsměv

A jak to teda děláš?
Netvrdím, že AI je nějak schopná, ale i při nastavení na ace to vypadá stejně, prostě SPAD má nefér výhodu: Albík se dýchavičně točí dole, já do něj mlátím shora, v případě toho esa teda dvakrát zvládnul na chvíli zvednout čumák a pokusil se mi do toho neúspěšně střelit, když jsem na něj nalítával pod moc malým úhlem, ale nakonec ho prostě umlátím protože jsem v bezpečí, mám iniciativu, zatímco on na mě nemá šanci vystřelit.

Ale koukám že ty to máš Alb. III. proti SPADu 7, já mám Alb. V. proti SPADu 13.
Upravil/a Fext dne 03-06-2012 11:24

Baron
Jj suhlasim s Novim. Tiez som vcera na serveri Syndicate poslal k zemi Spada (180), mal som Albatros D.III. Ak je to 1:1, v bezpeci je Albatros, nie Spad Vyděšený
Upravil/a Baron dne 03-06-2012 11:24
Hals - und Beinbruch!

Fext
Baron napsal:
Tiez som vcera na serveri Syndicate poslal k zemi Spada (180), mal som Albatros D.III.

Platí to i pro Albatross V. vs. SPAD XIII? Jestli jo, jak si teda má pilot Albatrose správně počínat? Jinak abyste mě nechápali špatně, neflejmuju, jen mě zajímá taktika. Úsměv
Upravil/a Fext dne 03-06-2012 11:34

Baron
Plati. Nie je univerzalny navod ako zostrelovat Spady v Albatrosoch, kazdy dogfight je iny. Myslim, ze casom si kazdy vytvori svoj vlastny styl boja proti nepriatelskym stihackam (a aj bomberom samozrejme). Treba poznat silne i slabe stranky napr. Spada a tie slabe vyuzit vo svoj prospech v boji.
Hals - und Beinbruch!

Fext
OK, zkusíme to teda konkrétněji, řekněme že to SPAD protáhnul kolem Albíka, ani jeden netrefil, a SPAD pokračuje tak, že drží rychlost, stoupá a v pozvolný plochý zatáčce leze nad Albíka a do slunce. Ve chvíli, kdy má dostatečný převýšení se ze slunce otočí dolů na Albíka, rolováním dohání jeho případný zatáčky, a střílí, ve chvíli kdy se minou, to vytáhne na plnej plyn nahoru a znova viz dříve.
Co má dělat pilot Albíka, aby se tomuhle ubránil?

1stCL_Novotny
No krom dvou hlavní mi XIII menší problém než jedovatá VII a kor 180hp.Úsměv

LEON
Ze všeho nejúčinnější je podle mě nelétat sám. Až pak na Tebe bude ten Spad padat, tak ho pouze ,,natáhneš" kolegovi v táhlé zatáčce do jeho palebné pozice a on Ti ho ustřelí od zadku.

313_123
Fext napsal:
OK, zkusíme to teda konkrétněji, řekněme že to SPAD protáhnul kolem Albíka, ani jeden netrefil, a SPAD pokračuje tak, že drží rychlost, stoupá a v pozvolný plochý zatáčce leze nad Albíka a do slunce. Ve chvíli, kdy má dostatečný převýšení se ze slunce otočí dolů na Albíka, rolováním dohání jeho případný zatáčky, a střílí, ve chvíli kdy se minou, to vytáhne na plnej plyn nahoru a znova viz dříve.

nebrečet a umřít jako chlap Mrknutí

1stCL_Novotny
Fext napsal:

Pilot Albíka udělá vše pro to abys nemohl střílet(AI je jiné). Pak tě časem utahá a příjde chyba kdy může vystřelit.

Pokud je víc lidí na jedné či druhé straně, tak je to taky jednoduchý. Stáhnout na level a pak je chvilka času na útok. Než se Spady začnou dekovat. Ale vše je relativní. Mrknutí

Fext
LEON napsal:
Ze všeho nejúčinnější je podle mě nelétat sám. Až pak na Tebe bude ten Spad padat, tak ho pouze ,,natáhneš" kolegovi v táhlé zatáčce do jeho palebné pozice a on Ti ho ustřelí od zadku.

LEONe, dík, ale já jsem v tom SPADovi - to co jsem popsal je to, co dělám Albíkům, a myslel jsem to tak, že SPAD má nad Alb.V. převahu. Fakt je, že se mi zdá, že to, co tu lidi píšou spíš potvrzuje můj původní dojem, a Albatross vyhrává jen tehdy, když je v něm lepší střelec, má kamarády, nebo to SPAD zvoře, ale uvidíme časem v praxi.

Rozhodně mi asi tohle bude dělat problém když bude zakázanej padlock a popisky, tedy nebudu moct snadno sledovat nepřítele, protože se budu dostávat daleko od něj, a v tý hře vypadá letadlo už na 500 metrů jako dva pixely, což je myslím zásadní patálie. Šklebící se Uvidím, jestli mi půjde sledovat ledadlo vzadu a dole přes ten Freetrack.

Hokus
Pokud budeš lítat na servrech sám,tak při použití letadel jako jsou např. Spady,SE5,Delphin musíš používat taktiku zoombum.
A to s maximální opatrností,jakákoliv zatáčka je smrt,rozdíl v rychlostech je zanedbatelný,ne jako u letadel WWII.
A abys něco sundal tak musíš být super střelec.Další možnost je se specializovat na bombry v rámci používání výše zmíněných letadel.
Pokud dáte dohromady větší partu je to o nečem jiném,ale musíte mít jasno v úlohách jednotlivých členů.
Ale když zvládneš točivé stroje ,tak jako jednotlivec si užiješ docele velkou prču i sám.
PSPffroblém je,když narazíš na Novotnaka,ten to trefí i za roh Úsměv
Upravil/a Hokus dne 03-06-2012 12:37

1stCL_Novotny
Hokus šíří fámy a pomluvy!! Šklebící se Šklebící se

LEON
To Fext: Spíš se na to dívej opačně - když bude zakázanej Padlock, šipečky k nepříteli apod., tak Ti to boj může i usnadnit, protože můžeš nepozorovaně vletět na šestku nepříteli, usadit si ho pohodlně v zaměřovači a rozebrat ho, což bys nemohl, pokud by nepříteli šipečka ukazovala, že jsi za ním.
K identifikaci letounu v RoF pomáhá funkce zoom, defaultně je na kolečku na myši, mnoho lidí si ho ale mapuje na brzdovou osu pedálů. Na 500m jsi ale schopen identifikovat soupeře i bez zoomu díky základním charakteristickým tvarům křídel a ocasních ploch, pokud samozřejmě nelétáš na 1024x768.
Kooperace s kolegou (příp. s kolegy) by měla být základ, rozdíly mezi letouny obou stran Tě pak už tolik pálit nebudou, než když budeš neustále létat 1 vs 1 (nebo častěji spíš 1 vs ostatní).
Upravil/a LEON dne 03-06-2012 12:54

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,139,937 návštěv