Rumcajs napsal:
Koukám, že to dokonce rozpoutalo diskuzi. To je super. Díky za reakce i nějaké to know how. Snad abych se taky naučil lítat ty potvory s rotačníma motorama.
To, že je Dr 1 ve hře rychlejší, to vím. Ale tak jako trochu rychlejší. Kdyby se mi zvolna vzdaloval, jo chápu. Když prostě práskne do bot ... to je divný. Mno a navíc vůbec nešlo o nějakou mojí porážku. Albík a Dr 1 stojej většinou na jedné straně.
Jinak nastavený osy joysticku mám. Nicméně to nijak letadlo nezrychluje. Je to jen pohodlí, aby jeden nemusel držet páku pořád dopředu. Nebo u některých letadel dávám trochu křidýlka, aby to nepadalo ke straně. Nicméně to není trim a nemá to vliv na rychlost.
Mohl si mít jen mašinu s opotřebovanějším motorem. Jednou jsme takhle letěli eindeckery a jedinej cassius zaostával v řádu několika tříd za ostatníma. Nastavení směsi měl samozřejmě v pořádku.
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
Mohl si mít jen mašinu s opotřebovanějším motorem. Jednou jsme takhle letěli eindeckery a jedinej cassius zaostával v řádu několika tříd za ostatníma. Nastavení směsi měl samozřejmě v pořádku.
Božíčku, to jsem netušil, že v ROF maj implementovaný opotřebení. Tak pak se ničemu nedivím. Kde se stojí fronta na nový?
Rumcajs napsal:
Božíčku, to jsem netušil, že v ROF maj implementovaný opotřebení. Tak pak se ničemu nedivím. Kde se stojí fronta na nový?
V CoD je to taky tak, můžeš třeba dostat mašinu, co se přehřejvá apod.
Tam to záleží na tom, jestli se znáš s lidma z 1C Kecám, vybírá se myslím náhodně.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
WT_Horrido napsal:
CLOD je ovšem sračka a v tématu o ROF nikoho nezajímá.
Sakra, to mě nenapadlo. Tak sry
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Tak mám nový poznatek. Teď večer jsem lítal s D VIIF, nastoupám cc 3000 a přeletím frontu. Potkám jednoho s SE5, co chtěl bojovat a páčto mu to nešlo, zkoušel mě nalákat, asi abych zničil motor v prudkém klesání. Neskočil jsem mu na to, a začal jsem točit lehkou stoupavou. Byl pode mnou cca 500 m, tak vystřelil červenou světlici a najednou se přihnala další SE5. Viděl jsem to, jak se žene ze mnou. Bylo to jako F16. Z bodu na obzoru byl těsně u mě .. myslím tak do 5m od mne ... během dvou třech vteřin, v tu chvíli se skoro zastavil (vypadalo to jak když narazí do zdi, i to s ním škublo - asi jak převzal řízení) a začal "normálně" manévrovat. Rozumějte nepřekvapil mě z vejšky. Byl na stejném levelu jako já. Protože jsem se díval dozadu na tu první SE5, koukal jsem se tím směrem a viděl ten fofr jak se přiblížil. Trochu jsem uhnul, předletěl mě a točil 360. Věděl jsem, že tohle nepůjde, pokračoval jsem na plnej plyn a sklopil poněkud čumák, abych nabral rychlost. No nic, otočil 360 a byl u mě dřív než jsem se nadechnul. A to by jeden řekl, že ta DVII F bude kolem těch 3000 s SE5 rychlostně nastejno. Chcete nick? hq_Jorri.
Nemluvím ani o tom, že 20 minut předtím jsem potkal Camel, kterej když byl v úzkejch, začal metat přemety.Byl pode mnou pár set metrů, tak jsem si říkal, nechám ho být a nebudu ztrácet výšku - měl jsem 2500. Tak to srovnám a začnu mírně stoupat. Vidím první přemet, druhej a je na mém levelu a třetí a je vejš a je rychlejší a střílí a okamžitě trefuje motor. Ehm tohle kdybych uměl taky.
Hodinu předtím lítám s DVII F a patroluju v oblasti kde maj lítat ty jejich průzkumný DH4. Měl jsem nastoupáno cca 4500. Pořád kolem sebe koukám a nic nevidím. Točím zatáčku, dotočím a najednou je proti mě SE5 a je přesně na 12h a střílí. Ehh .. nu dobrá, třeba jsem ji opravdu neviděl. A neviděl, jak se hrabe na mojí vejšku. A jak se přibližuje. A třeba to bylo opravdová náhoda, že jsem zatáčku dotočil přesně do jeho směru, hezky dokonale vyrovnanej na čelní útok.
Tak mi chlapci řekněte, jestli se s tímhle nesetkáváte.
j4ck41 napsal:
Rumcajs a mels zapnutej vejskovej plyn?
No díky za radu. Od toho lítám efko a vysoko, že to má vejškovej plyn. Ale i kdyby to nebylo efko a neměl ... prostě tohle co jsem popsal, to s plynem rozhodně nesouvisí. Buď mám výpadky ve smyslu halucinací, nebo je něco shnilého v království ROF. Já to nenahrávám, je to hra, nejde o peníze ani o život. Pro mě je to zábava. Jediný na co se ptám, jestli se vám tohle taky děje. Páčto na mě to působí dojmem, že pro většinu platěj běžný "fyzikální" zákony tý hry (a lítání v tomhle smyslu). Ale pro některý vyvolený ty zákony neplatěj.
Jo a jak jsem v prvním postu popisoval to že mi Dr 1 uletělo z dohledu snad během minuty, zatímco já měl albíka DVa a startovali jsme spolu, tak to jsem dnes zkoušel. A ejhle, ono to Dr 1 je kosmeticky rychlejší a pomaličku krok za krokem získává, ale že by to prostě ukázalo záda? Ne ani náhodou, si to zkuste, jak přesně to vypadá.
Rumcajsi, jak jsi sám psal - nebo co jsem pochopil z toho, co jsi psal - tak jsi relativní nováček na online nebi. Až budeš online létat třeba 3 roky, tak věci uvidíš v naprosto odlišných souvislostech. Budeš umět létat čistě, využívat správně energii i vlastnosti svého letadla. Získáš situační povědomí. Všechno se rychleji naučíš v letce od nějakých zkušenějších pilotů, než sám.
Za 11 let svého online létání jsem jen jedinkrát narazil na skupinku, která prokazatelně využívala určitého cheatu pomocí jedné externí aplikace. Pravda, když jsem začínal, tak mi přišel jako nacheatovanej každej druhej . Ale podobný texty o tom, jak nepřítel používá odlišnou fyziku, jsou prostě poněkud mimo.
Edit: A jen tak mimochodem, když si budeš nahrávat videa, tak z nich snadno odhalíš spoustu vlastních chyb. Velmi často poznáš, že tě dostalo jiné letadlo, než které sis myslel. Hlavně ale uvidíš, z jaké situace tě dostávají a můžeš se pokusit jim předejít. Poučit se z nich.
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 20-05-2012 23:09
1stCL_Fucida napsal:
Rumcajsi, jak jsi sám psal - nebo co jsem pochopil z toho, co jsi psal - tak jsi relativní nováček na online nebi. Až budeš online létat třeba 3 roky, tak věci uvidíš v naprosto odlišných souvislostech. Budeš umět létat čistě, využívat správně energii i vlastnosti svého letadla. Získáš situační povědomí. Všechno se rychleji naučíš v letce od nějakých zkušenějších pilotů, než sám.
Za 11 let svého online létání jsem jen jedinkrát narazil na skupinku, která prokazatelně využívala určitého cheatu pomocí jedné externí aplikace. Pravda, když jsem začínal, tak mi přišel jako nacheatovanej každej druhej . Ale podobný texty o tom, jak nepřítel používá odlišnou fyziku, jsou prostě poněkud mimo.
Já ti rozumím, bez důkazu není tvrzení, bez nahrávky není obvinění. Ale já nejsem nováček. Simulátory lítám od doby co bylo ZX Spectrum a Commodore 64. Krom toho bych mohl přednášet aerodynamiku. To že jsem novej v ROFu, neznamená, že jsem Lojzík z JZD. Taky se živím programováním a vím moc dobře, jak snadné je najít v paměti místa, kam se ukládají parametry letadla jako je váha, výkon a změnit to ... jak snadné je podsunout serveru aktuální souřadnice. No a že lidi nepodváděj? Prosím kde, odstěhuju se tam.
Jasně doposud jsem si říkal, že třeba opravdu nemám ten odhad a že je to nezkušenost stran WWI atp. Ale ta SE5, co se přihnala jak proudový letadlo a těsně za ocasem mi to na fleku zabrzdil ... ehm, ne. To není nezkušenost. To jsem viděl.
Příště nahraj...
Mimochodem jelikož víš, jak snadně je čítovat, budu si na tebe dávat pozor. Jelikož čítery alias malé čůraky nemá rád nikdo.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 20-05-2012 23:24
draka napsal:
K tej F16, nemohli to byť proste lagy? To tak potom v niektorých hrách vyzerá, ako by niekto cestoval v čase
Ano, vypadalo to jak když jeden laguje. Takový to skákání jak na gumový šňůře. Jenže on skočil tak o dva kilometry a čistou náhodou skočil asi tak 5m za mě. Tedy předpokládám na mojí předcházející souřadnici, co server znal. Tam to s ním škublo a vůči mě téměř zastavil. Nestřílel. Kopnu trochu do směrovky a protože byl rychlejší i po tom "zpomalení", začne točit tu 360. Sorry, ostrá 360 by ho musela stát hrozně energie, ale jeho nestála. Dotočil to cca 400m za mnou a hned se rychle přibližoval. Ano tohle chce tu 11ti letou zkušenost, co o ní mluví Fucida.
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Příště nahraj...
Mimochodem jelikož víš, jak snadně je čítovat, budu si na tebe dávat pozor. Jelikož čítery alias malé čůraky nemá rád nikdo.
Programuju cca od doby, co lítám simulátory. Řekněme 1985. Já vím, skutečné simulátory přišly později. Tenkrát byl hit ten plošinový Sopwith s kulometem a bombou :-)
Zkrátka existují hackerské nástroje na modifikace paměti ostatních procesů. Normálně se to dělá tak, že se jeden připojí takovým nástrojem k zkoumanému procesu a udělá si otisk paměti. Pak změní nějaký parametr - třeba v hangáru změníš % naplnění nádrží. No a sejme se znovu paměť. A rozdíl bude ... obsah nádrže a hmotnost. Pár testů a jeden má adresu s hmotností. Tam je číslo tak ho zkusí trošku vylepšit. A je to. Pro zkušeného hackera práce na pár minut. Pak si najde výkon motoru, nosnou plochu, nebo co já vím, porovná pár letadel a jejich parametry, vyzkouší pár míst a něco se najde. Hackování síťové komunikace nebudu popisovat.
Serza napsal:
V tom bych videl pesimismus, kliiid, je to jen hra. Jestli se chces vztekat, jdi hrat Battlefield, CoD, nebo Tanky.
Díky, nechci se vztekat, ani nejsem nijak rozčilenej. Jen se ptám, co viděj ostatní. Třeba neviděj nic, co já vím. Může to být i tak, jsem jsem skutečně magor s výpadkama. Jeden by sám sebe neměl hodnotit.
Nebudu te hodnotit, ale co ti rict muzu, me se nic takoveho jeste nestalo. Bud je to subjektivni pocit, nebo mam proste stesti, a tyhle veci se mi obloukem vyhybaji.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.