Vo final verzií má byť kampaň, single misie, multiplayer, všetko ako v ostatných DCS... Akorát to asi bude trochu ako vo filme Tajomná žiara nad Pacifikom
Upravil/a draka dne 02-05-2012 19:24
Robo připadá mi to zcela srovnatelné s A2A. Není to rozhodně tak vypiplané zvukově, nic v cockpitu nevibruje, tyhle detaily které mají letadla A2A tam nejsou, chybi i FF, ale je to beta a je psáno že tam spousta pokročilých věci dosud chybí. Mimo jiné i teplotní vlivy, takže udržovat správné provozní teploty je zatím jen na ozdobu. Každopádně na první betu to vypadá velice dobře.
Leone stromy jsem dosud nezkusil, mám psychologický blok, vím za kolik se Pony dneska prodává.
Já bych to na také to domácí létání opatrně doporučil.
WT_Horrido napsal:
Robo připadá mi to zcela srovnatelné s A2A. Není to rozhodně tak vypiplané zvukově, nic v cockpitu nevibruje, tyhle detaily které mají letadla A2A tam nejsou, chybi i FF, ale je to beta a je psáno že tam spousta pokročilých věci dosud chybí. Každopádně na první betu to vypadá velice dobře.
Tak to hej, dikes! A2A tiez chystaju Ponika, podla tych videi to bude pecka a moc sa tesim. Toto je tiez nadhera, predsa len o generaciu novsi graficky engine... FSX vyzera pekne az s OrbX a to prostredie aj tak nie je ako v DCS. Len mi nie je celkom jasne, ze co s tym - su nejake plany do buducna ohladom vrtulovych warbirdov? Mne by to stacilo kludne aj ako simulator P-51, ak je tam mapa, kde sa da lietat navigacia a take veci.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
Ten manuál je pěknej, moc
Jen jsem to prolítával, ale hodně se mi líbil obrázek postupu přistání - měl jsem na něm vše, co jsem chtěl znát...
Ale podobné manuály jsem viděl např. u Flankera - bylo to "vždy" jen jedno letadlo a tak se takový "upovídaný" manuál dal udělat celkem v poho (mno... ;) .
A dokonce se tenkrát dělali i papírové...
To nic nemění na tom,že tenhle manuál je povedený. A jestli bude v lítacím tréninku i podrobnější postup a radění jak odhazovat bomby a střílet rakety (jedna z věcí, co jsem si v manuálu všimnul, že byla "jednodušší") tak to bude bezva :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Horrido moje sestava je cca to co píšou do doporučené.Máš představu jak by to na takovém pc mohlo chodit?Jak je na tom s náročností např oproti Kamovu nebo A10?
Environment je identický s DCS A-10 a BS2 (po vydaní final DCS World už bude jeden pre všetky), no silná stránka týchto simulátorov to naozaj nie je Ale zas lepšie ako drátom do oka...
Merten napsal:
Horrido moje sestava je cca to co píšou do doporučené.Máš představu jak by to na takovém pc mohlo chodit?Jak je na tom s náročností např oproti Kamovu nebo A10?
GTX460 + AMD X4 965 to zvládá s odřenýma ušima na full detaily v rozlišení 1920/1200 a 8xAA.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.