Arma 2 FREE
|
olda Olde maly |
Přidané 27-12-2012 09:15
|
Diskutující
Příspěvek: 2030
Založený: 22.01.07
|
Zdar kucí. Dávám to sem, snad neva. Znovu jsem si nainstalil ARMU, ze si dam vylepšený ČSA38. Tak jsem si stáhnul a nainstaloval verzi 1_4 Ze stránek od P. Tlacha. Jenže mi to píše, že mi chybí SAP ARMA Wood Everon a ostrov Schimalfelden. Ještě pak nějaká vozidla. Při načítání to taky píše nějaké chyby. Hledal jsem hledal a nic. Navíc na těchto Tlachových stránkách mě nějteré odkazy nefachčí : http://acsr1938.b...4-pro-arma Toš prosím o pomoc. Určo tady někdo ví co a jak. Díky.
|
|
|
|
Serza |
Přidané 27-12-2012 14:34
|
Uživatel
Příspěvek: 1217
Založený: 24.09.10
|
armaholic.com
http://www.armaholic.com/page.php?id=3093
http://www.armaholic.com/page.php?id=1360
|
|
|
|
olda Olde maly |
Přidané 28-12-2012 10:28
|
Diskutující
Příspěvek: 2030
Založený: 22.01.07
|
No to jo Serzo. Jen mi pls řekni, co to je ten SAP Arma Wood Everon, abych věděl kde jej hledat, páč mi to nic nenalezlo. Ten ostrov jsem si už stáhnul, jen nevím do které složky ho šoupnout, páč podle koncovky to nedám. Stejných je tam na příč složkama hodně. Ještě kdyby jsi věděl co znamenají hlášky:
No entry!bin\config.bin/Cfgvehicles/Car/Turrets/MainTurret.maxHorizontalRotSpeed´.
a No entry´bin\config.bin/CfgMarkers./InfantryTeam./
Tak ten SAP je taky ostrov, jen jsem našel Everon, ale Wood Everon ne. Tak už jenom kam s nima
Upravil/a olda Olde maly dne 28-12-2012 10:48
|
|
|
|
Serza |
Přidané 28-12-2012 13:47
|
Uživatel
|
SAP Wood Everon by mel byt TEN Everon v druhym odkazu. Ono jich pro jednicku zas az tolik preci jen neni (nasel sem snad jen tenhle).
Soubory PBO muzes strcit do modfolderu, priklad dole:
@Folder / AddOns / Everon.PBO
Aktivace probehne tak, ze do zastupce do radku cil pridas za -mod= nazev slozky i se zavinacem. |
|
|
|
310_Pip |
Přidané 28-12-2012 17:01
|
Uživatel
Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
kdysi jsem sepsal návod, jak na přidávání modů do Army:
http://www.morcla...ticle_id=2
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|
|
LEON |
Přidané 23-04-2013 21:30
|
Diskutující
Příspěvek: 2076
Založený: 28.10.10
|
Co je potřeba pro to, abych rozchodil v Armě II FreeTrack? Mám ze Steamu čerstvě zakoupenou Armu II Combined Operation (kvůli DayZ samozřejmě) a rád bych zprovoznil to rozhlížení u pěšáků, které tu je nastaveno pro TrackIR.
Díky
|
|
|
|
Bierglass |
Přidané 23-04-2013 21:33
|
Diskutující
Příspěvek: 2607
Založený: 12.05.10
|
LEON napsal:
Co je potřeba pro to, abych rozchodil v Armě II FreeTrack? Mám ze Steamu čerstvě zakoupenou Armu II Combined Operation (kvůli DayZ samozřejmě) a rád bych zprovoznil to rozhlížení u pěšáků, které tu je nastaveno pro TrackIR.
Díky
Musíš si ho povolit v nastavení ve hře. |
|
|
|
LEON |
Přidané 23-04-2013 21:57
|
Diskutující
|
Á, ovladače, to bylo jediný menu, který jsem neprošmejdil, díky
|
|
|
|
DarkTatka |
Přidané 23-04-2013 21:57
|
Uživatel
Příspěvek: 857
Založený: 20.09.10
|
V ovladani, zalozka ovladace. Tam se aspon nastavuje TrackIR. |
|
|
|
310_Pip |
Přidané 23-04-2013 23:13
|
Uživatel
|
LEON napsal:
Díky
freetrack v armě není zrovna dobře podporován, hru hraju bez něj, není potřeba... TrackIR, to je jiná, ten by měl fungovat podstatně líp
Hoka hey!
|
|
|
|
LEON |
Přidané 24-04-2013 16:39
|
Diskutující
|
To 310_Pip: Mně to FreeTrack v nastavení Army II detekovalo a šlape, takže to půjde, jen doladím křivky, ty moje jedovaté z ROF jsou na pěšáka nepoužitelný
|
|
|
|
310_Pip |
Přidané 24-04-2013 17:18
|
Uživatel
|
Tak dej potom report, jak to dopadlo Neříkám, že nejde, jen jsem ho vyhodnotil, jako postradatelný pro hraní
Hoka hey!
|
|
|
|
Bierglass |
Přidané 24-04-2013 19:02
|
Diskutující
|
310_Pip napsal:
Tak dej potom report, jak to dopadlo Neříkám, že nejde, jen jsem ho vyhodnotil, jako postradatelný pro hraní
Postradatelný?Děláš si srandu?Zkoušel jsi někdy útok v roztažené rojnici? Podle čeho si udržuješ tempo a kontroluješ zda jsi nevypadl z rojnice? Jak provádíš krytí nějakého bodu například při obsazování tak aby jsi se mohl rozhlížet ale přitom zbraní pořád směřovat k místu možného výskytu nepřátel?Hraní ve skupině je bez TrackIru nemožné.To ani nemluvím o rozhlížení při jízdě ve vozidlech.Zkus prodělat alespoň základní výcvik s nějakým klanovým instruktorem (např BTK) a pochopíš to velice rychle.Samozřejmě, pokud tam poskakuješ jako v Call of Duty tak ho opravdu nepotřebuješ. |
|
|
|
311_Mart |
Přidané 24-04-2013 19:28
|
Uživatel
Příspěvek: 1641
Založený: 22.08.10
|
Mně stačí levý palec na altu.
Někdo je zvyklý rozhlížet se myší i v kokpitu, head tracking mu nesedl a zřejmě neví, že bez toho to nejde |
|
|
|
310_Pip |
Přidané 24-04-2013 23:03
|
Uživatel
|
Bierglass napsal:
310_Pip napsal:
Postradatelný?Děláš si srandu?Zkoušel jsi někdy útok v roztažené rojnici? Podle čeho si udržuješ tempo a kontroluješ zda jsi nevypadl z rojnice? Jak provádíš krytí nějakého bodu například při obsazování tak aby jsi se mohl rozhlížet ale přitom zbraní pořád směřovat k místu možného výskytu nepřátel?Hraní ve skupině je bez TrackIru nemožné.To ani nemluvím o rozhlížení při jízdě ve vozidlech.Zkus prodělat alespoň základní výcvik s nějakým klanovým instruktorem (např BTK) a pochopíš to velice rychle.Samozřejmě, pokud tam poskakuješ jako v Call of Duty tak ho opravdu nepotřebuješ.
Ne určitě to nehraju jako Call of Duty, patřím k veteránům Arma komunity a mám nahráno tisíce hodin BTK a jejich výcvik znám... Hraní bez trackiru prostě naprosto v pohodě a pokud vím tak lidi z BTK TiR, případně FT, v drtivé většině nepoužívají. Víc k tomu psát nebudu, musel bych tu vypsat několik stránek k dané problematice a to se mi nechce. Jinak by mě zajímalo jestli s BTK klanem aspoň hraješ, když už tu s nima argumentuješ...
Hoka hey!
|
|
|
|
Bierglass |
Přidané 24-04-2013 23:16
|
Diskutující
|
310_Pip napsal:
Bierglass napsal:
310_Pip napsal:
Postradatelný?Děláš si srandu?Zkoušel jsi někdy útok v roztažené rojnici? Podle čeho si udržuješ tempo a kontroluješ zda jsi nevypadl z rojnice? Jak provádíš krytí nějakého bodu například při obsazování tak aby jsi se mohl rozhlížet ale přitom zbraní pořád směřovat k místu možného výskytu nepřátel?Hraní ve skupině je bez TrackIru nemožné.To ani nemluvím o rozhlížení při jízdě ve vozidlech.Zkus prodělat alespoň základní výcvik s nějakým klanovým instruktorem (např BTK) a pochopíš to velice rychle.Samozřejmě, pokud tam poskakuješ jako v Call of Duty tak ho opravdu nepotřebuješ.
Ne určitě to nehraju jako Call of Duty, patřím k veteránům Arma komunity a mám nahráno tisíce hodin BTK a jejich výcvik znám... Hraní bez trackiru prostě naprosto v pohodě a pokud vím tak lidi z BTK TiR, případně FT, v drtivé většině nepoužívají. Víc k tomu psát nebudu, musel bych tu vypsat několik stránek k dané problematice a to se mi nechce. Jinak by mě zajímalo jestli s BTK klanem aspoň hraješ, když už tu s nima argumentuješ...
Teď už ne.Ale Jazdinu (instruktora výcviku) znám docela dobře.Ono konec konců i létání jde na klávesnici tak k čemu joy? |
|
|
|
310_Pip |
Přidané 24-04-2013 23:29
|
Uživatel
|
lol když už tak Jezdinu, srovnáváš nesrovnatelný a jinak bych už se opakoval
Zkus prodělat alespoň základní výcvik s nějakým klanovým instruktorem (např BTK) a pochopíš to velice rychle.
P.S. celý je to asi, jako kdyby jsi posílal Fučidu do nějaké letky udělat si výcvik v Ilovi
edit: nepochopil jsi zhola nic...
Upravil/a 310_Pip dne 25-04-2013 07:07
Hoka hey!
|
|
|
|
Bierglass |
Přidané 25-04-2013 06:51
|
Diskutující
|
No vidíš,to je výborný příklad.Od Fučiho jsem taky nikdy neslyšel ,že TRAckIr je na ho.... a ,že je to úplně to samé jako když se rozhlížíš myší. |
|
|
|
Merten |
Přidané 25-04-2013 14:03
|
Uživatel
Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
v jedné věci má Pip pravdu a musím se ho zastat i já a to jsme se na dost věcech neshodli.A to,že pro hraní army není Tir nutný.Mě osobně chyběl jenom během jízdy v autě nebo letu s mixérem jinak mi víc vadil než dával. |
|
|
|
Serza |
Přidané 28-04-2013 17:28
|
Uživatel
|
Pssst, Bierglass nema ani poneti o STHUDu... |
|