November 05 2025 23:10:13
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kooperační mise
 Vytisknout diskuzi
Leningradská sága - B-25
3BAP_Plooskie
a co teda s tím TS ... sejdeme se na Lionech ? Stejně se to tam letí, tak to alespoň proklepneme, ne ?

rudidlo
Messik napsal:
dobře

díky.

http://silicon-remarks.blogspot.com
GC3_glum
3BAP_Plooskie napsal:
a co teda s tím TS ... sejdeme se na Lionech ? Stejně se to tam letí, tak to alespoň proklepneme, ne ?

Pokud to nebude vadit Lionům jsem pro.

3BAP_Plooskie
Rudidlo - tvoje starosti na moji hlavu ... :sm31: Šklebící se

3BAP_Plooskie
Kdo má zájem - je to tam ... Úsměv ... SVK FTP - 3.BAP_Plooskie/skiny B25 ...
Upravil/a 3BAP_Plooskie dne 17-01-2006 13:07

rudidlo
3BAP_Plooskie napsal:
Rudidlo - tvoje starosti na moji hlavu ... :sm31: Šklebící se
Po tobě nic nechci.

http://silicon-remarks.blogspot.com
GC3_Chroust
Panove v B25, meli ste vcera trenink, domlouvala se naka taktika?? Naka vyska letu atd??

310_cibule
3IAP_Chroust napsal:
Panove v B25, meli ste vcera trenink, domlouvala se naka taktika?? Naka vyska letu atd??

Jo, to by doprovod na mustangách taky docela rád věděl. Měli bychom dát nějakou válečnou poradu.

AH_Watson
Trénink byl jen malý - start, let ve skupině a přistání. Dobrovolník velitel se pořád nenašel. :sm16:

GC3_glum
Chrouste brzdi, na nějakou taktiku je moc brzo, po včerejším tréninku už umíme v B25 odstartovat a udržet se jakž takž v dohledu. Mrknutí Takže zatím to vidím na taktiku zvanou proud bombardérů o délce několik desítek km v různých výškách. Jediný rozdíl je že nás nebude tisíc ale jenom 8. To ale nevadí stíhači nás určitě všechny ochrání. Šklebící se

Ale teď vážně taktika se domluví asi při čtvrtečním tréninku, aspoň já bych byl rád. Takže navrhuju poslední trénink před letem na čtvrtek 19.1.2006 v 20:00 na TS Lionů.

GC3_Messik
nestíhám jakožto i včerejší úterek kdy jsem přišel z práce po 2100

šoupněte mě někam dozádu , sic v B25 jsem dost zdatný po SM Berlín ale už dlouho jsem nelítal..
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
3BAP_Plooskie
3BAP_glum napsal:
.. vidím na taktiku zvanou proud bombardérů o délce několik desítek km v různých výškách. Jediný rozdíl je že nás nebude tisíc ale jenom 8 ...[/b]

:sm6::sm6::sm6:

Glum jednoznačně patří k největším žijícím taktikům bombardovaciho letectva ... tahle myšlenka je prostě geniální. Doufám že bude přijata jako oficiální taktika ... :sm20:

GC3_Kane
3BAP_Plooskie napsal:
3BAP_glum napsal:
.. vidím na taktiku zvanou proud bombardérů o délce několik desítek km v různých výškách. Jediný rozdíl je že nás nebude tisíc ale jenom 8 ...[/b]

:sm6::sm6::sm6:

Glum jednoznačně patří k největším žijícím taktikům bombardovaciho letectva ... tahle myšlenka je prostě geniální. Doufám že bude přijata jako oficiální taktika ... :sm20:

no každopádně budete mít menší ztráty :lol: :lol: :lol:

http://3iap.org/forum/news.php
CR_PETRAS
Kucí...už se těšim.Jen doufám,že to tentokrát v tom Befku jen neodnaviguju jako minule....tedy celá akce mimo dění :-))))) Uvidíme.Ale jakékoli společné akce jsou dobré .Takže

HOJ V LUFTU !!! :sm5:

http://avionika.webpark.cz
AH_James_Gastowski
Tak nahrazuju Messika. Doufám, že vám to nebudu kazit, když jsem se nezúčastnil tréningů. S B-25 už něco nalítáno mám... :sm5: Skiny jsem si stáhl a vlastní noseart taky mám Šklebící se

GC3_glum
Třem bombarďákům co nejsou z 3.BAP jsem poslal trasu letu na mailové adresy uvedené u nich v profilu na SVK. Kdyby nic nedorazilo, nebo jste měli jinou adresu dejte pls vědet.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,466,484 návštěv