December 21 2024 16:45:49
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 1
CSW_Eda

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS BlackPanthers
 Vytisknout diskuzi
Nozdrovo zážitky na Black Panthers Serveru
clone9cz
Neříkej, že sestřelil jen jednoho enemáka, Ju88 má na víc.

http://www.wwii-illusion.net
BP_RychlaNozdra
clone9cz napsal:
Neříkej, že sestřelil jen jednoho enemáka, Ju88 má na víc.

Dalsi enemak uz nebyl k mani. Leda tak, ze by to zacal prazit po tom Bf109, pripadne po tom hejnu racku, co plachtilo opodal.
Upravil/a BP_RychlaNozdra dne 24-04-2012 17:51

Robo
Vyděšený

saldy
Včera to bylo dobrý, když se vyřešila ta modovací mapa, hezky jsem si s peškou načnul Niobe, koukám po přistání 15 minut do konce mise, to stihnu ještě jeden průlet, pomyslel jsem si. Jenže jsem byl odvolán krouhat zelí, pak ladit TV a pak ještě...No stihnul jsem se pořádně vrátit až na misi Norsko 45? Tak jsem si aspoň ještě trochu zalumpačil s Ju-88 Úsměv

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
BP_Tyrl
Nedele, 30.4. 2012 BP server

Po navratu domu z opalovaci louky jsem upadl do postele a probudil se az kolem 20:30
Idelani cas na prichod jeho panstva. Vycurat, zabusit v prsa, zarvat :“ A TED CHCIPNES, ROBOTOMIZATORE, odpor je marny, budes ….ehh? NOZDRYFIKOVAN“!!!! a usednout před strojovnu pohonit si ego, pripadne pohonit si mindraky.

Na serveru jela mapa Manchuria
[url]http://www.blackpanthers.cz/manchuria.html [/url]

Server byl v tou dobou prekvapive prazdny, bulo tam jen par lidi. Saldy, Hook, Shark, Vlk, Frog, Avalo, pak prisel za chvilku i Imelman, pozdeji Robo a další podobna plantaznicka chaska. Bylo to zprvu jen komorni letani, kdy jsme byli vsichni z obou stran na jednom kanale a pekne jsme si tam my,stari kanalove, pokecali, jen obcas nas vyrusil nejaky ten vzajemny boj.
BP letali za modre, Shark na chvilku pomohl cervenym, rejze se nam sypala z kapes po hrstech. Frog hobloval cile na severu, kde ho nikdo nerusil, ja jsem si tam prvni lety taky prisadil. Uplne první let jsem ale ukazkove pojebal, neb jsem si potlacil v onom ruskem uber-stroji a v 1500 mi upadl ocas, pak kridla, pak mi to vysalo z kapes všechny kapesniky, sprcgumy, fotku Roba, slusne vychovani, ja vypnul TS, nadavam jako dlazdic, pavouci zalezli pod postel a maminka opustila muj pokoj.

Pak jsme po dohoblovani cilu na severu plne obratili pozornost na jizni pristav japoncu, který jsme chranili, nebo kde jsme aspon byli pobliz ve stihacich. Ja osedlal nejrive N1K2 a pak jsem presedlal na Ki84b. Rusaci nam pekne zatapeli. Na jednoho abychom byli aspon dva sikmooci fesaci, protože jak se s japoncem clovek netrefil hned na první moznost (byl-li na rusaka sam) tak mohl rovnou skakat. Byla to pro nas ale vyzva a tak každý sestreleny Jak nebo Lavocka hral viteze jako mimino dudlik vytazeny prave z ohrateho mlicka. ORGAC!!! Hook byl sice s nama na kanale i když byl za cervene ale nevadilo to, bylo to docela zpestreni. Uz si asi taky trochu zvykl, když jsme si o nem povidali na TS když nas nahanel a ani neprotestoval, když jsem se o nem v boji vyjadrovali ne uplne pratelsky ale ono to k tomu proste patri. Vlcak zatrim hobloval cile na jihu bombarderem, my ostatní se potaceli nedaleko a TS se plnil vypravenim o tom, co jsme delali o vikendu, lehkym fekalnim humorem, tezkym nadavanim na nepritele, domlouvaly se chlapacke veci a pomlouvali jsme japonske stroje. Hledal jsem Roba ale nejak jsme na sebe nenarazili, i když jsem se hnal na mista, kde mi kluci reportovali, ze se nachazi ale tam v tom zelenem spenatu pak proste nebyl k mani. Cervenych pribyvalo a tak nas postupne zatlacili nad nase domnovske modre letiste, kde nas parkrat pekne zoomli. Nic vazneho, asi byli jen nadrzeni na boj. Mapa koncila a tak jsme se Sharkem, ktery se se mnou vracel z boje se setrelem jednoho rudeho zakernaka, zacali blbnouit u nedalehych mostu, které jsme si parkrat pro radost podletli. Robo na to civi z naší sestky, uz uz se harasi, ze nas vozuzla ale mapa skoncila a smidra fidra. Je ale otazkou, jestli vůbec chtel strilet. Klidne mohl. Nedivil bych se, kdyby si ty mosty parkrat nepodletl s nama.

Mapa Kijev 1941
http://www.blackp...kijev.html

Nas plan (Froga, Sharka a me malickosti) na bombardovani severnich cilu u Kijeva se uskutecnil za pomoci MC200 naladovancych az po viko palubniho baru dvoukilovymi bombickami. Let probehl klidne, kolony horely ale ja si blb zatahnul klapky tesne nad zemi, rozhodilo mi to stabilitu a ja se poroucel do uboci kopce. Robo to videl v primem prenosu, sedel tam v nejakem rudem stihacim bazmeku a tak ho to rozhodilo, ze to sam solidarne napalil kolmo do pole asi 687metru a 15centimentru od meho vlastniho krateru. Muj byl ale hezci.

Tuto bombardovaci akci jsme pak zopakovali nekolikrat, ovšem cerveni si sve cile branili dobre, sundavali nas tam docela obstojne i když ne tak uplne lacino a tak jsem vymek a vzal si BF109 F2. Kluci udelali totez. Nad Kijevem byly boje mezi 300m a 3000m, spise vsak niz, obe strany si to pekne uzivaly. Robo me sundal asi dvakrat, mozna trikrat, pacholek. Obcas jsem byl za nekym z cervenych a prazil ho ze všech kanonu s utkvelou myslenkou, ze TO JE ROBO ale vždy to byl někdo jiny. Colonel to takhle odnesl dvakrat za Roba. Sorry Coloneli, kdybych vedel, ze to jsi ty, tak bych si vzal od tebe uctive podpis, nesmele bych po tobe hodil par deka olova, aby se nereklo a s uctivosti bych rychle zmizel.

Nezapomenutelny Nozdrounovity zooming nad Kijevem, kdy jsem ve 4000m dostal flakem do kabiny - roztrelilo mi to plexi za zamerovacem - ukoncil muj napad, ze pujdu ruskemu stihaci na celnak. Asi jsem si rikal, ze jsem nesmrtelnej, když nepritele skrz zamerovac nevidim. Bohuze, to byl presne okamzik, kdy jsem mel na celnak Roba a ten se na celnak trefit umi. Plac plesk prask, BF109 dehonestovany ruskou pleckou na jetel, nervozne jsem si prdloubnul frnak a sel si v tichosti vybrat novy stroj.

Akce na serveru byly prijeme pro obe strany, nebyla zadna zle krev, bylo to tak, jak ma u nas bejt. Diky kluci.

Letani se mi kluci libilo ale kolem 23:00 jsem odpadl, jak se říká, v nejlepsim se ma prestat a tak jsem se na kute. Diky, tesim se na stredu. Je ale mozne, ze moje technika nebude na letani pripravena, takze mozna z v nedeli.

Prikladam filmecek, ktrery jsem si po letani pustil na uklidneni nervu.

http://www.youtub...qi5F5MqqTQ

Enjoy!

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,115,690 návštěv