Nejedná se pouze o HSFX6, ale obsahuje to patch 4.11.1. Najdete to v FMB, objekty, letadla, vyberete letadlo třeba P-51 a tam kde se nastavuji skiny a skiny wigmanů jsou dole dvě tlačítka. Bod zrození a vyprázdnit.
..nevím, jestli se to tu už někde řešilo, ale nepřišel jsem na to, jak donutit letadla pojíždět na start... Myslím ale, že tu na to byl video návod ještě z vývoje... každopádně, budu rád, když někdo poradí
Nejedná se pouze o HSFX6, ale obsahuje to patch 4.11.1. Najdete to v FMB, objekty, letadla, vyberete letadlo třeba P-51 a tam kde se nastavuji skiny a skiny wigmanů jsou dole dvě tlačítka. Bod zrození a vyprázdnit.
nevim, jestli to bylo v 4.11.1, ale kazdopadne to slouzi pro oznaceni, do ktereho statickeho letadla se narodi AI. Tj. mas na stojance napriklad 4x statickou A20c. Das pred ne prvni "otocny bod" ai letadla (vlastne skupiny letadel) a pak temito tlacitky pro kazde letadlo urcis, ktere z tech stacionarnich mu prislusi. Viz nasledujici zprava pro Kotyho (taky koukni na demo misi od DT).
Koty, koukni kdyztak do misi v FMB, jsou tam udelane demo mise primo od kluku z DT. Ve zkratce, dej prvni waypoint aicka nekam na stojanku, nastav mu ze je take-off (premisti se na okraj drahy, tak ho chyt a presun na stojanku). Pak si prohledni zalozky vedle (jako je nastaveni cele skupiny, nastaveni konkretnich letadel ve skupine atd.), tam najdes jednu kartu s vlastnosti waypointu. Tak tam nastavis taxi to take-off. Tim mas prvni waypoint a ted uz jen naskladas dalsi, jako kdyz umistujes treba jedouci auto na mapu, po pojezdovce az na drahu, odkud chces, aby ai startovalo. Zbytek uz je stejny jako driv.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.