January 21 2026 05:29:08
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
3. polet nad Kanálem, 25. 3. CoD
Koty
Valec napsal:
Potrbuju nekoho do Ju 88 jako bombometcika.Kdo se hlasi dobrovolne?

To vám nejde letět na bombometčíkovi?! ... To původní IL... Tam si vlezete na pozici střelce, a jelikož je tam bug, že nejde zapnout autopilot, mohl jsem si s He 111 zahrát i na stíhačku Šklebící se

Já bych se hlásil. . . Ale - CloD je vcelku drahá záležitost a navíc, mám notebook... Mít funkční CloD, tak se bez váhání přidám.Úsměv
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Hoper
Jelikož se letí v letadlech té špatné strany, pan remcavý Horrido se konečně přidá též ? Aby seznal krásy tohoto simu i v online režimu ? ;)

ed: jinak samo pokud se nic nepřihodí, tak beru tu obludu s bačkorama...
Upravil/a Hoper dne 15-03-2012 07:59
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Serza
V pripade ze by se letelo v Sobotu/Pondeli jsem ochoten cvicit Emily (v CloDu nemaj Hakenkrojcy Vyděšený )

WT_Horrido
Hoper napsal:
Jelikož se letí v letadlech té špatné strany, pan remcavý Horrido se konečně přidá též ? Aby seznal krásy tohoto simu i v online režimu ? Mrknutí

Online už je hotový? Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_Pip
Hoper napsal:
Jelikož se letí v letadlech té špatné strany, pan remcavý Horrido se konečně přidá též ? Aby seznal krásy tohoto simu i v online režimu ? Mrknutí

Horrido se do hospodskych rvacek nemicha... to vi prece kazdy Cool
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Hoper
WT_Horrido napsal:
Hoper napsal:
Jelikož se letí v letadlech té špatné strany, pan remcavý Horrido se konečně přidá též ? Aby seznal krásy tohoto simu i v online režimu ? ;)

Online už je hotový? :)

to právě musíme vyzkoušet ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
Ve středu, v pátek a v neděli jsme testovali stuky. Podle všeho je největší problém s memory leak, když letí ve formaci více letadel. Pravděpodobně to může mít něco společného s načítáním skinů.

Včera jsme letěli ve ve dvou a pak ve třech nad cíl v E6 (ve stukách z letiště na východ od Calais). Za celou dobu jen jeden launcher.exe na jednom PC (dvě stuky se při druhém náletu vrátili na domovské letiště, pak nás jednou všechny sestřelili).

Čili:

Určitě vypnout načítání skinů (a pro jistotu vzít každopádně defaultní).

Poletíme ve formaci dvou resp. tří stuk

Je možné, že pohled s největším přiblížením launcher.exe urychluje. Možná ho zkuste nepoužívat (ale toto je jen hypotéza).

Nástup: neděle 20:15. Vzlet ve 20:30.

Abtreten!
Upravil/a 310_cibule dne 17-03-2012 23:30
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Jara4
Tak po včerejší epidemii "launcher.exe" mě napadají už jenom dvě možnosti. Na základě empirických výzkumů mám prokázáno, že v odpoledních hodinách, kdy je na ATAGu cca 20 lidí, lze lítat ve formaci dvou Bf110 po dobu 40 min zaručeně bez launcher.exe (ověřeno mnohokrát společně s Danem - SepiaX). Zda je to denní dobou nebo serverem je nasnadě.
Navrhoval bych učinit ještě jeden pokus, a to na jiném serveru a/nebo v jinou dobu.

310_cibule
To dává smysl, jsem pro.

Takže co předběžně ve středu večer na jiném serveru (zase od 20:30)?

A pak popřípadě v neděli třeba v 17 či 18 hodin?

Kdo se přidá?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

SepiaX
Pokud to půjde rád se přidám, i když jen neformálně jako včera. Sbírám zkušenosti:-)
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

Baron
V prvom rade sa chcem poďakovať všetkým, čo (nielen) včera prišli - veľmi fajn spoločnosť, výborne som sa s vami cítil Mrknutí

...a teraz k veci - môj osobný názor je ten, že nemá význam pokúšať sa o nejaký väčší zraz do opravy launcheru.exe. Včera sme nedokončili kvôli tomu ani jednu bombardovaciu misiu - a bolo jedno či sme leteli štyria dvaja alebo sólo, či sme mali pohľad na maxime alebo oddialený, atď. Ten vydrbaný launcher si nás odchytával jedného po druhom Pff - mňa napr. dvakrát vychujil do CTD práve vtedy, keď som odhodil bomby, hajzlik jeden Šklebící se Ide o základnú chybu v hre, ktorú nevyrieši žiadne znižovanie kvality textúr ani iné "fičury". Túto chybu jednoducho musia opraviť. Pripúšťam, že včera sa mohol na CTD podpísať počet hráčov na serveri - to však nič nemení na skutočnosti, že launcher nechá spadnúť hru v akomkoľvek štádiu letu - a niekedy spadne hra už v menu. Ak si odmyslím ten hnusný launcher, vlastne nemám k hre ako takej žiadne veľké výhrady - uveriteľný FM, výborný DM, pekná grafika s excelentne spraveným morom (toto je samozrejme čisto subjektívne, v každom prípade sa mne osobne CLoD po grafickej stránke páči). Chyby, ktoré hra má, sa tu už dostatočne veľakrát preberali a ja s ich kritikou súhlasím, napriek tomu si myslím, že keby konečne ten launcher opravili, v hráčskej komunite by zavládla veľká spokojnosť. Žiaľ, zatiaľ sa tak nedeje a opravný patch je v nedohľadne.

P.S. Samozrejme sa veľmi rád ďalších sado-maso poletov zúčastním. Predsa vás v tom samých nenechám Vyděšený
Upravil/a Baron dne 19-03-2012 12:39
Hals - und Beinbruch!

310_Pip
naposled mam nalitany asi 2 hodiny na ATAGu bez launcheru, hlava mi to nebere... asi nejaka nakaza ci co? Vyděšený (lidi na serveru 30-40)
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Jara4
310_cibule napsal:
To dává smysl, jsem pro.

Kdo se přidá?

Ve středu jako na potvoru nemůžuSmutný. Zato v úterý nebo ve čtvrtek v pohodě.

Paulus
Ve středu dorazím domů až v půl desáté večer, pokud ještě budete, tak se přidámMrknutí
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

LEON
310_cibule napsal:
To dává smysl, jsem pro.

Kdo se přidá?

Já se přidám jako stíhač, pokud můžu. Rád bych totiž konečně ulovil ten launcher, připadám si poněkud méněcenný, že ho všichni mají a já ne Zamračený

Díky Mrknutí
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
Serza
Pokud nevadim tak bych skusil - v libovolny stihacce. V bombru by me smazla i ranvej...

Koty
... ranvej v pohodě, horší jsou ty sloupy kolem...
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Serza
Zato ve Spitu uz bych sezeh nejspis i Kotyho... ze ano.

Jara4
Tak jsem musel toho vira při nedělním poletu od někoho z vás chytitNaštvaný. Dneska jsem na ATAGu letěl sólo Ju88 a už po 20 minutách launcher.exe. Na serveru bylo max 20 lidí. Jenom jsem několikrát přepnul pohled na zaměřovač bombometčíka a bylo hotovoSmutný.

Baron
Jara4 napsal:
Tak jsem musel toho vira při nedělním poletu od někoho z vás chytitNaštvaný. Dneska jsem na ATAGu letěl sólo Ju88 a už po 20 minutách launcher.exe. Na serveru bylo max 20 lidí. Jenom jsem několikrát přepnul pohled na zaměřovač bombometčíka a bylo hotovoSmutný.

Ano je to nejaký random error Smutný Mne to išlo včera bez problémov, v nedeľu som ndokončil ani jediný let. Na tom istom serveri.

Bavíme sa o tom aj tu (keby to niekoho zaujímalo):

http://www.vwings...ost_177867

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,130,795 návštěv