Dneska jsem blbnul v kampani s 109tkou. Milé letadlo, jako vždy. AI nepřátel je ale fakt na úrovni šílených krav. Viděl jsem 110tku manévrovat asi jako fockewulf (kolem podélné osy se točila jako kdyby tam měl čas 2x zrychlený, sptifiry NAPROSTO NERAGOVAT NA STŘELBU. Nejen když jim začaly hvízdat trasírky kolem kokpitu, ale i když jsem je začal zasahovat. 4 Spitfiry, v formaci zástup, se každý bez jakékoli reakce nechali osolit 5 vteřinovou dávkou z kulometu aniž by kterýkoli z nich jakkoli zareagoval (kromě obligátního spadnutí do kanálu). AI je fakt otřesná. Komentáře od AI spolubojovníků jsou taky trochu mimo, po sestřelu spitfiru mi někdo řekl do rádia "Teď to koupil, skopčák! Dobrá práce Obelisk-6!", což mě fakt rozesmálo.
Takže asi budu šoupat hlínu, pač AI autíček je mnohem lepší (dokonce sjedou ze silnice když mě vidí přilítat Upravil/a DarkTatka dne 15-03-2012 12:47
Naklikal jsem novou misi v FMB. Chtěl jsem to i odletět, ale CoD mi dvakrát spadl ve hře a jednou v editoru, tak jsem toho radši nechal než to rozkopu. Třeba bude brzo lepší karma a zaletím si to.
Gestapo odhalilo plany francouzskeho odboje vyhodit do vzduchu vlak vezoucí piloty na dovolenou. Piloti z vlaku vystoupili, ale tuto buňku se snaží německá armáda potřít už dlouho a tudle příležitost si nemůžeme nechat vyklouznout - vlak i s francouzským mašinfírou je na cestě k jejich "pasti". Frantíci prý shromáždili výbušniny v malé usedlosti nedaleko tratě. Pozemní akce je riskantní, ale usedlost leží přímo pod leteckým koridorem - letecký útok nebudou čekat a ta čest připadla našim 110tkám. Fasujeme bomby jdeme jim zatopit.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.