November 23 2024 08:18:57
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
knihkupectví a antikvariáty on-line
BP_Tyrl
Jen jsem chtěl ještě podotknout, zdáli se někomu.Že se tu nic neděje. Tak ty objednávky vyřizuji přes email. takže klidně objednávejte, na každého se dostane.:sm51:
Upravil/a BP_Tyrl dne 31-01-2006 16:49

BP_Tyrl
Dnešní nabídka pro fajnšmekry:
Arlazorov: Konstruktéři. Naše vojsko 1981
Seskoky padákem na přesnost přistání. SPSA 1957
Samolety strany sovetov. Moskva 1974 Rusky
Upravil/a BP_Tyrl dne 02-02-2006 17:38

Jirka
Ahoj Tyrle, upřesňuji a přidávám.

První a poslední
autor: Adolf Galland

Mesinská silnice
autor: Johannes Steinhoff

Zdraví Jirka

313_OTU_oblak
tyrle, u mne zatím nic????

313_OTU_Kotlar
Ahoj Tyrle! Jestli prosím tě je ještě ta učebnice sportovního letce,tak bych měl o ní velikááánnskýýý zájem....!!!!
Jo a teď momentálně sháním Mustangy nad protektorátem od Rajlicha

Děkuji a S!

BP_Tyrl
313_OTU_Kotlar napsal:
Ahoj Tyrle! Jestli prosím tě je ještě ta učebnice sportovního letce,tak bych měl o ní velikááánnskýýý zájem....!!!!

Děkuji a S!

Sportovní letec je niž bohužel zamluven. Ale cloumá se mnou ibava že se tu někde v bednách potuluje ještě jeden. Rejlicha regulérně zanáším do objednávek .

BP_Tyrl
OTU_oblak napsal:
tyrle, u mne zatím nic????

Zatím nic.
Ale mohlo by tě zajímat : Lerche: Na cizích křídlech.Vzpomínky zkušebního pilota z Rechlinu.

313_OTU_oblak
Tyrle - mám Úsměv pěkné Úsměv

Vladimir
313_OTU_Kotlar napsal:

Děkuji a S!

Skus si to stáhnout:
Učebnice sportovního letce
http://knihy.vacc-cz.org/AK_Slany/ :sm16:

313_OTU_Kotlar
Stáhnutý to mám už dva roky,ale originál je originálŠklebící seŠklebící seŠklebící se
Děkuji ti za info!!!:sm18:
S!

BP_Tyrl
Nejnovější nabídka:

Letecká příručka, Naše Vojsko 1967
Letecká příručka sv.1.Aerodynamika a stavba draku cca 1930
Letecký průvodce sv1 a 2 Názvosloví a letecká mechanika 1937-39
Historie řízení leteckého provozu v České republice 1998

310_cibule
Tyrle, nebylo by k mání P. Stahl - Nad ledem a saharou?

Potřebuju nastudovat lítání v Ju88 a baryk tvrdí, že nic lepšího v tomto ohledu neexistuje.

Ď.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Jamamoto
313_cibule napsal:
Tyrle, nebylo by k mání P. Stahl - Nad ledem a saharou?

Potřebuju nastudovat lítání v Ju88 a baryk tvrdí, že nic lepšího v tomto ohledu neexistuje.

Ď.

Cibule, ty jsi z Prahy....zajdi se do Levných knih, co jsou třeba na Václaváku, nebo na Národní kousek od Tesca směrem k Václaváku. tam ji mají, viděl jsem ji tam minulý týden.
Nebo zkus antikvariát na Floře. Když půjdeš od toho obchodního centra, projdi metrem pod Vinohradskou na druhou stranu a jdi tou ulicí, co je na ni kolmá. Po cca 20m. nalevo je velmi dobrej antikvariát

310_cibule
Dobrej tip, Jami. Díky.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

BP_Tyrl
No když nepochodíš ve zlevněnkách zak u nás se taky něco najde.Mrknutí

310_cibule
Dík oběma.

WT_Peci
Pánové, pokud by se někdo z Vás chtěl zbavit knihy
"Luftwaffe Over Czech Territory 1945"
nakladatelství JaPo 2001,

[img]http://www.japo-publishing.cz/images/ob_luft2.gif[/img] is not a valid Image.

tak Vám rád od ní pomůžu. :yes:

Kdybyste někdo měli doma naskenovaný český překlad, který je do knihy vkládán, byl bych za něj taktéž velmi vděčen, potřebuji ho ku svému bádání...:sm13:, ale celé knize bych dal přednost.

WT_Horrido
Zaplatim vice nez Peci :sm3: Šklebící seŠklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

HP_Clo-Clo
Dám víc než oba!!! Ne, jen sranda, po této knize pasu už delší dobu. U nás nevyšla, a ani v jedné knihovně není (to vím 100%). Sehnat se dá prý na západ od nás. Autora by chtělo kamenovat, že to nevyšlo i u nás!! jinak proti němu nic nemám, píše dobře.
Je to něco jak mona liza, ale nemá kopie....:sm39:

http://www.hanackaperot.ic.cz
WT_Peci
Profesore, právě že vyšla... :cry: sám jsem ji držel v roce 2001 v ruce v jednom pardubickém knihkupectví. Jenže stála cca 1600, jenže jsem v tu dobu měl hluboko do kapsy.
Vím o dvou lidech, kteří ji doma mají, ale ani pod pohrůžkou násilí nejhrubšího zrna se mi ji nepodařilo ziskat :sm13:.

Knížky od JaPo jsou nejlepší a nejpodrobnější, co se mi pod ruku ohledně LW letadel dostalo.
Psal jsem dneska p.Farkašovi z JaPo, jestli si to s tou reedicí nerozmysleli, tak pak pošlu PM, jak jsem dopadnul Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,023,328 návštěv