Perfect u Radeonu 9800 Pro
|
WT_Flan |
Přidané 11-01-2006 11:25
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
Založený: 30.09.05
|
CVS_boZZda napsal:
Tak začínám přemýšlet, jestli těch 256 MB ramky nedělá fakt hodně u perfectu :/ Jde to nějak zjistit?
Já zkoušel taky ty WarCaty, ale v podstatě ty standart catalisty jsou stejně rychlé a barvy se mi taky líbí. Takže to tak nechávám. Ják jsi na tom s fps u Blackdeath a na online?
Jak mnozstvi RAM ovlivnuje perfect netusim. Fps z posledniho Bdeathovani jsem samozrejme uz davno zapomnel. Na online jsem v perfectu v pohode. Nez jsme nasadil nove drivery, perfect byl viditelne nepohodlny na oci, nizsi fps. S novymi drivery litam perfect v klidu.
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 11-01-2006 11:32
|
Uživatel
|
Lepe vidim doty s nizsim rozlisenim monitoru. Lepe vidam doty nad vodou nez nad pevninou a lepe tomu je v nepacifickych vodach. Lepe si uzivam zimni mapy, tam je videt na kilometry pod sebe.
A zasadne nikdy nic nevidim pod sebou nad Normandii !!! A
Viditelnost dotu podle dennich hodin ??? ...No, tak takhle hluboko jsem do probirane latky uz vubec nepronikl.
|
|
|
|
Ucho |
Přidané 11-01-2006 11:40
|
Diskutující
Příspěvek: 2952
Založený: 29.09.05
|
WT_Pedropan napsal:
A nezkoušels ty ovladače, které používá Flan? Je s nimi spokojenej.
Mě tweakrus nic nedělaj, je to pořád stejně rychlé.Perfekt používám od té doby co to začlo mít smysl. Jedině mi to zbarví jinak vodu, 4.10 hodně tmavomodrou 5.xx nebo tweakrus to zesvětlí a evropskou zešedne...
WT_Flan napsal:
Viditelnost dotu podle dennich hodin ??? ...No, tak takhle hluboko jsem do probirane latky uz vubec nepronikl.
Čas docela výrazně mění viditelnost. BTW to se dost divím, žes to nepostřehl, dyť tam máte pořád nějakej na půl šestý aby nikdo nic neviděl, jako Sláva normálně v poledne...
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.
|
|
|
|
VGR_Ghost |
Přidané 11-01-2006 12:11
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 300
|
CZ_Foxl napsal:
Mam taky GF6600 a ve 12 hodin je to pohoda, ale ve tri uz vidim z tyhle vysky leda hovno. Muzes Ghoste pls hodit jak to mas nastaveny v configu. dik
Ok, odpoledne to sem hodím. |
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 11-01-2006 13:06
|
Uživatel
|
ad Ucho a svetla voda..
Zvlastni...kdyz jsem zavedl ty WC5.9XT, efektem bylo skutecne ono zesvetleni vody. No, jenze ted se zesvetleni zase najednou nekona a voda je tmava jako byvala ead: Rozdil je v tom, ze drive se to spatne litalo, ted to jde...
|
|
|
|
Ucho |
Přidané 11-01-2006 13:47
|
Diskutující
|
WT_Flan napsal:
... efektem bylo skutecne ono zesvetleni vody. No, jenze ted se zesvetleni zase najednou nekona a voda je tmava jako byvala ...
jako že to samo zmizelo nebo sis na to zvykl?
Hmm, největší problémy s tou grafikou (zatím si myslím, že to je grafikou) mám na War Clouds, což nechápu, že to může dělat jen jeden server?!? Mám odzkoušeno, že se tam za večer prolítnu jen jeden let 30-45min. Pak to po refly a po čase letu začne cukat, až do úplneho zatuhnutí hry. Když to resetuju a vlezu tam znovu, je to stejné, takže můžu jít jinam :-/
|
|
|
|
CW_boZZda |
Přidané 11-01-2006 14:28
|
Uživatel
Příspěvek: 636
|
CSL_Ucho napsal:
WT_Pedropan napsal:
..Sapphire 9800PRO 256MB, a ty, jak známo a na mém příkladu protvrzeno, se přehřívaly a posléze odpochodovaly do kytek...:sm27:
Což se mé kartě stalo asi po roce a oni mně dali náhradou X800XL...:lol:
ty samé se 128MB taky?? Že bych začal po dvou letech reklamovat :-)
Jsem s tou kartou v poslední době nespokojenej, koupil jsem na ní superchladič - bez nějakého velkého efektu, 5.XX jsou pro mě nepoužitelné a i s klasikou 4.10 mi to někdy blne do rozpadu textur a tuhnutí hry za letu :-/
BTW Bozzďo to je hodně i vočima
Nemysli si, že nevidím doty!!! Oči už jsou dost vytrénovaný. Si to schválně zkus ty moje mise!!! |
|
|
|
CW_boZZda |
Přidané 11-01-2006 14:33
|
Uživatel
|
Jo a hoďte sem prosí msvoje conf.ini postpně prosím. A jaké ovladače používáte. |
|
|
|
Ucho |
Přidané 11-01-2006 14:54
|
Diskutující
|
CVS_boZZda napsal:
Nemysli si, že nevidím doty!!! Oči už jsou dost vytrénovaný. Si to schválně zkus ty moje mise!!!
Ty nad vodou jo, ty nad pevninou skoro dřív slyším jak vidím :lol:
Tak co bys chtěl v 16h s nevytuněným monitorem?
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 11-01-2006 15:05
|
Uživatel
|
CSL_Ucho napsal:
WT_Flan napsal:
... efektem bylo skutecne ono zesvetleni vody. No, jenze ted se zesvetleni zase najednou nekona a voda je tmava jako byvala ...
jako že to samo zmizelo nebo sis na to zvykl?
Nezvykl. Kdyz jsem ty 5.9 nahodil a pustil si Okinawu (pamatuji si to jako by to bylo vcera ), ta svetla voda me prastila do oci okamzite. No a pred par dny jsem si uvedomil, ze mam tu vodu zase tmavou.
Btw., razantne ztmavla, kdyz jsem nedavno zkousel ty nove ATI knihovny pro vyssi water=x, jenze ty mi akorat zkoply fps, perfect byl zase tezko litatelny, tak jsem je vyhodil...
Takze asi nejaky "medžik"....nebo jsem nekde neco zase precvakl v nejakem nastaveni???
|
|
|
|
Ucho |
Přidané 11-01-2006 15:26
|
Diskutující
|
WT_Flan napsal:
...nebo jsem nekde neco zase precvakl v nejakem nastaveni???
dle mě tohle nejde nastavit, to jsou nějaké vlastnosti konkrétních ovl. dle verze.... Třeba se ty původní, zapsaly tvé kartě hluboko do paměti :lol:
|
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 11-01-2006 15:42
|
Uživatel
|
Skvely ...dokud to bere vzhled starych driveru a pridava vykon tech novych, tak to beru. Takze jsem si vyrobil nejakou novou verzi 5.9.4.10.
Jeste parkrat vymenim drivery a pak zrejme odnesu komp na hrbitov, ze chcipl na predriverovani mixem 6 ruznych ovladacu ? :lol:
Upravil/a WT_Flan dne 11-01-2006 15:42
|
|
|
|
VGR_Ghost |
Přidané 11-01-2006 22:42
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 300
|
Málem bych zapoměl na Foxla... Sorry. Nebudu ten config dávat do vlákna o Radeonu, šoupnu ho do vlákna o Nvidii. Ještě to pak stáhne nějaký Radeonista a bude říkat, že mu to nějak nejede.
Tady je link:
Vlákno Nvidia a conf.ini
Upravil/a VGR_Ghost dne 11-01-2006 22:46
|
|
|
|
CW_boZZda |
Přidané 12-01-2006 00:49
|
Uživatel
|
Tak dámy a pánové a mám krásně vyladěno průměr 44fps Blackdeath. 2xAA 2xAF 1024*768@32bit
Jako ovladače jsem použil ty Omegy co jsouuvedeny v návodě jak nastavit grafiku odemně. Mám pocit, že jsou snad dělaný na ila. +5 fps v BD a ještě si to vytuním
Těch 768MB je opravdu omezujících pro perfect a tak tohle je maximum co jde vyždímat.
[Render_OpenGL]
TexQual=3
TexMipFilter=1
TexCompress=2
TexFlags.UseDither=0
TexFlags.UseAlpha=0
TexFlags.UseIndex=0
TexFlags.PolygonStipple=1
TexFlags.UseClampedSprites=0
TexFlags.DrawLandByTriangles=1
TexFlags.UseVertexArrays=1
TexFlags.DisableAPIExtensions=0
TexFlags.ARBMultitextureExt=1
TexFlags.TexEnvCombineExt=1
TexFlags.SecondaryColorExt=1
TexFlags.VertexArrayExt=1
TexFlags.ClipHintExt=1
TexFlags.UsePaletteExt=0
TexFlags.TexAnisotropicExt=1
TexFlags.TexCompressARBExt=1
TexFlags.TexEnvCombine4NV=0
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=0
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=0
HardwareShaders=1
Shadows=1
Specular=2
SpecularLight=2
DiffuseLight=2
DynamicalLights=1
MeshDetail=2
VisibilityDistance=3
Sky=1
Forest=0
LandShading=3
LandDetails=2
LandGeom=1
TexLarge=1
TexLandQual=1
TexLandLarge=1
VideoSetupId=17
Water=0
ForceShaders1x=0
Effects=0
PolygonOffsetFactor=-0.15
PolygonOffsetUnits=-3
|
|
|
|
Ucho |
Přidané 12-01-2006 13:32
|
Diskutující
|
WT_Flan napsal:
....nebo jsem nekde neco zase precvakl v nejakem nastaveni???
včera jsem si zkusmo pustil ILa s ovladači pro tmavou vodu 4.10 :-) v directx a šup, voda zesvětlala, zešedla a rázem mi zmizelo 15FPS v TheBlackDeath...
|
|
|