November 05 2025 10:47:59
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Kooperační mise
 Vytisknout diskuzi
DBS - Missions
chicky
Po včerejším výprasku jsem rád, že příští mise (tentokrát po pauze způsobené Velikonocemi až 21.4.) bude mít modré zase na naší straně - dobrá práce Lioni Mrknutí

1stCL_Fucida
Díky Úsměv Včera jsme se s tím vážně moc nesrali, jen nevíme, jestli jsme klukům z DBS až příliš nepokazili zážitky..

img825.imageshack.us/img825/6765/finnland.jpg

Těším se na tu příští eskortu Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

3BAP_Cassius Chaerea
Prej jste machrovali na nebohé dvoumístné šturmoviky? Už jsem ti říkal, že dám ruku do ohně za to, že pár jednomístných verzí bylo u Leningradu i na přelomu 43-44.Úsměv

ZVP_Novakk
1stCL_Fucida napsal:
Díky Úsměv Včera jsme se s tím vážně moc nesrali, jen nevíme, jestli jsme klukům z DBS až příliš nepokazili zážitky..

Neříkejte mi, ze pyšní lioni nevědí teplotu vody Finského zálivu Vyděšený

1stCL_Fucida
My hrdí finští Lioni samozřejmě teplotu vody Finského zálivu známe - rádi se v něm mezi bojovými lety koupeme a to samozřejmě v jakékoliv roční době Úsměv

Koty
Jako mezi lety ve fázi "sestřelen", nebo "hospitalizován" Šklebící se
Rien n'est parfait; c'est la vie!

1stCL_Fucida
Jestli jsem dobře počítal, tak my (jakožto CL) jsme během těchto čtyř akcí přišli o 4 letouny a dva piloty. Sundali jsme cca 25 - 30 letadel. Nepřátelským stíhačům se z našeho pohledu nedařilo účinněji kooperovat a my jsme si ve svazu dělali prakticky co jsme chtěli (i přes relativně nízké počty).

Těším se na tu příští eskortu Úsměv

Koty
Šklebící se Jak to, že ten letounek na fotografii má korektní imatrikulaci Úsměv, mají tam být kokardy - takový kulatý s kolečkama Cool

chicky
1stCL_Fucida napsal:

Niobe byla zasažena, takže dobrý Šklebící se Jinak je pravda, že spousta červených stíhačů v tom seděla prvně, resp jsme tam přesouvali lidi, co nestihli start DBS, nějaké náhodně příchozí, co se rozčilovali, proč nemůžou lítat za modrý a tak podobně....

Pokud by se podařilo vytvořit slušnou hráčskou základnu s jistotou, že ti lidi opravdu přijdou, změnil by se vstup na zaheslovaný a mělo by to zase větší úroveň.

Bart Simpson
-----OT-----

Pozná niekto interpreta piesne (Green River), ktorá hraje na pozadí? Zamračený
-----OT-----

Edit: Prečo nefunguje nové tlačidlo OFF-TOPPIC? Stlačil som ho a nič sa nedialo. Ospravedlňujem sa za OT!
Upravil/a Bart Simpson dne 04-04-2012 20:05
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)

Hiltos
CCR?

Bart Simpson
Hiltos napsal:
CCR?

-----OT-----
Skôr ako Krídens mi to pripadá ako od jeho lídra, Džona Fogertyho, aj ten hlas, ale žiadnu takú (akustickú a pravdepodobne aj lajf) som na Júťub nenašiel. Skúsim ešte napísať komentár k videu. Možno niekto tam bude vedieť. Úsměv
-----OT-----
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)

saldy
Chicky: škoda že dnes nemůžu, přišel bych se podívat, dej zas příště info kdy a kde se letí, nechce se mi chodit na jiný forum.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
radko1111
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Prej jste machrovali na nebohé dvoumístné šturmoviky? Už jsem ti říkal, že dám ruku do ohně za to, že pár jednomístných verzí bylo u Leningradu i na přelomu 43-44.Úsměv

pravda Mrknutí mam model od smeru jednomistneho sturma estonsko 1944

Koty
radko1111 napsal:
3BAP_Cassius Chaerea napsal:

pravda Mrknutí mam model od smeru jednomistneho sturma estonsko 1944

Mám pocit, že proti messounům je jednomístná verze ještě nebožejší Šklebící se

chicky
Bart Simpson napsal:
Pozná niekto interpreta piesne (Green River), ktorá hraje na pozadí? Zamračený

Autor videa se nechava pozdravovat a tvrdi, ze by to melo byt z alba Six Strings od Iana Mosse.

chicky
[img]http://thebombercommand.info/DEDICATED_BOMBER_SQUADRON/DBS_MISSIONS/IMAGES/operationvigorousbanner.jpg[/img] is not a valid Image.

Tento víkend. 51 lodí. Spousta vody. Podrobnosti.

saldy
Škoda, vypadá to skvěle, Ju-88, SM79, nádhera, ale já ty víkendy prostě v střednědobém horizontu nemůžu, minule se letělo tušim v úterý.

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
chicky
Chcete se proletět, ale zrovna vám nefunguje joy? Svezte se jako palubní střelci!

DBS tuto neděli 30.9.2012 zkouší kooperační misi v B-17 a hledá palubní střelce.

Akce je vhodná i pro neanglicky mluvící, jelikož má každá osádka letadla svůj vlastní TS kanál, takže v případě potřeby je možno vytvořit jednu československou posádku.

Podrobnosti jsou na odkazu výše, takže jenom telegraficky:
- setkání na DBS TS v 18:00 našeho času, samotný start na serveru 102nd ded v cca 18:30
- délka jednoho letu cca 30 minut (poletí se vícekrát, napoprvé počítejme s org. zmatky)
- HSFX 6.0.15 s Expert modem a pár skiny (ke stažení na odkazu výše)

Pokud vás akce zaujala, přihlaste se na odkazu výše, nebo mi pošlete PM.

chicky
31. května 2014 se svede bitva o Korálové moře.

Přihlášení na misi zde.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,463,078 návštěv