November 22 2024 02:04:52
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Oblíbené filmy s leteckou tématikou .
310_cibule
A co takhle Tuskagee Airmen? Taky docela slušný. Bohužel tenhle film zatím není na DVD.

A co Dam Busters? Či Twelve o'clock high? Starý dobrý černobílý...

Hoper
CZ_Klokan napsal:
Kdysi dávno běžel v televizi seriál o dvou kamarádech které rozdělila 1 světová.Jeden němec a francouz,ten se jmenoval Etienne Leroux(snad jsem to napsal správněŠklebící se).Ale jak se seriál jmenoval už nevím,je to tak 20 let zpátky.Pamatuju že jsem na to koukal přilepenej u obrazovky,protože to bylo úplně skvělí.Lítala tam spousta letadel s 1sv,pamatujete to někdo?Ještě si tak matně vzpomínám na scénu kdy francouzký hrdina padl a jeho německej kamarád mu přiletěl na pohřeb,a v průletu nad hřbitovem házel kytku.

vždycky sem myslel, že se to jmenovalo Báječní muži..., ale už podvakráte mne z omylu někdo vyvedl Úsměv
Matně si na to taky pamatuju,ale opravdu jen matně Mrknutí

Hoper
313_McMarty napsal:
Kdyz jsem byl hodne maly, tak jsem videl sovetsky film
"Událost ve čtverci 36:80", uz si to moc nepamatuji, ale jedno vim jiste, byl jsem z toho uplne vyrizeny...
...

tohle ale bylo o ponorce, ne ?

313_cibule napsal:
A co takhle Tuskagee Airmen? Taky docela slušný. Bohužel tenhle film zatím není na DVD.

A co Dam Busters? Či Twelve o'clock high? Starý dobrý černobílý...

ty černochy jsem tudle zahlíd někde v TV. ale bylo to snad polsky (ehm, anglicky s polským úžasným dabingem), takže sem na to nekoukal ...
ale docela rád bych to zkouknul ... Šklebící se

a to já se zas marně pídím po Rudé hvězdy nad Koreou Úsměv Kdysi hódně dávno v TV. O Korejci, co testoval co by dobrý pilot ale příslušník "podřadného" národa u japíků vyvíjená letadla (co hodně padali). A pak se nesmazatelně zapsal do podvědomí svého lidu ve spravedlivém boji proti americkému agresoru Úsměv - napral to do tunelu s municí...

a což takhle Let Intruderu ? Lidi ho dost často opomíjejí, ale pěkný to film ...

a náš film Pod nohama nebe je taky celkem pěkný - zachycení MiG-21 do sítě na konci dráhy se ve filmech nevídá, a ten hromadná plukovní start taky ne Mrknutí

a nedávno na jednom MFLF "opakovali" starý ruský film o dopravním letadle, kde člen posádky prolezl nasávadlem u směrovky ven na "střechu" a něco tam robil/opravoval Úsměv

slušný je taky film Torpédonosci - o pilotech Il-4 baltského loďstva. Docela nový a již tradičně v ruském duchu - všichni hlavní hrdinové umřou Mrknutí Ale aspoň smrtí hrdinů Šklebící se

313_OTU_oblak
ten film s černochama v mustangach mam nekde nahrany na VHS...pekne Úsměv nejvice se mi libilo jak si je stehovaky vyzadaly Úsměv)))cerne hochy Úsměv jojo, doprovod co neztrati ani jedno letadlo se cení Úsměv

jeste jsem videl jeden valecny film o konvoji, ale myslil ze to bylo stredozemni more, nejsem si jisty...a byly tam krasne nalety Ju88 na konvoj...kdo letel nizko - trefil a zarval, kdo letel vyse netrefil a prezil...
Upravil/a 313_OTU_oblak dne 09-01-2006 09:35

312_Karl
Velky flam!!! Jiricku bomba, co? Šklebící se

www.312raf.com
310_cibule
Hopře, co ty il čtyřky? To mne zajímá. Ty to máš?

Jinak Tuskagee Airman mám taky na videu. Toy bych ti i v nejhorším půjčil. I když půjčovat něco křečkovi....

WT_Peci
černoši z Tuskegee Airmen lítali i nad území protektorátu, nad Pardubicema jeden z nich sundal fokouše...

ten film jsem bohužel taky ještě neviděl - a co takový roury? Ty se nikomu nelíbí? Nemyslím TopGun, ale spis jak ted budou davat na prime toho Intrudera apod.

WT_Horrido
WT_Peci napsal:
černoši z Tuskegee Airmen lítali i nad území protektorátu, nad Pardubicema jeden z nich sundal fokouše...

To jako tvrdis ze nejaky niger sundal arijce?? Nemozne! MrknutíŠklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

312_Karl
videl nekdo film s N.Cagem a T.Lee Jonesem Ohniva eskadra? (DVD nebo DivX by bylo supr)

dejove to je limonada, ale litaj tam nadherne Apache

www.312raf.com
313_OTU_oblak
na ohnive eskadre jsem byl v kine...pjenkne Úsměv

Hoper
313_cibule napsal:
Hopře, co ty il čtyřky? To mne zajímá. Ty to máš?

Jinak Tuskagee Airman mám taky na videu. Toy bych ti i v nejhorším půjčil. I když půjčovat něco křečkovi....

mno snad mám ještě slušnou kopii originálky (tu mám taky Mrknutí)
volnou
a vím, že to existuje i v divxu
ale minimálně ta kazeta je jen v ruštině

WT_Peci
WT_Horrido napsal:
WT_Peci napsal:

To jako tvrdis ze nejaky niger sundal arijce?? Nemozne! MrknutíŠklebící se

:sm13: tak, tak :sm12: 24.8.1944 to bylo, a byl to poručík McGee na P-51C Nr.42-103072 "Kitten"

Tajpan
OTU_oblak napsal:
ten film s černochama v mustangach mam nekde nahrany na VHS...pekne Úsměv nejvice se mi libilo jak si je stehovaky vyzadaly Úsměv)))cerne hochy Úsměv jojo, doprovod co neztrati ani jedno letadlo se cení Úsměv

jeste jsem videl jeden valecny film o konvoji, ale myslil ze to bylo stredozemni more, nejsem si jisty...a byly tam krasne nalety Ju88 na konvoj...kdo letel nizko - trefil a zarval, kdo letel vyse netrefil a prezil...

Ten film som videl. Celkom dobrý.

312_Gulas
A co paradni zacatek Eso Es s Belmondem? Šklebící se

ECL_Bulldok
Ja jsem vyrůstal na Železném orlovi. Letadýlka pěkný ale děj:sm12:. Hlavně ty záběry z tohodle filmu, jsem viděl i v jiných dějově silně podprůměrných filmech.

Škoda, ale stále na něj nedokážu dopustit.:sm19:
Upravil/a ECL_Bulldok dne 09-01-2006 19:24

313_OTU_oblak
buldoku, taky jsem něco viděl....japonce v zeru sestřelí, ale američan v lightingu sestřelí američana v jetu Úsměv)jak dopadl spit nevím...

Wardog
Jo Muži na křídlech,to byl opravdu perfektní seriál.Když ho dávali tak jsem byl taky ještě malej kluk,co nosil péro,šíp a luk Úsměv
Už si z toho moc taky nepamatuju,ale co třeba ta scéna,jak si tam ti dva piloti házej mincí kdo poletí a jeden má tu minci,kde je z obou stran orel.Tak vyhraje a už se nevrátí.....
To s tou kytkou na pohřeb si taky pamatuju.
Hrozná škoda,že to od tý doby už nikdy nedávali.Smutný
Upravil/a Wardog dne 10-01-2006 10:06

310_cibule
Hopříku, kamaráde z nejbližších, ty il čtyřky bys mi mohl tak nějak věnovat. Třeba k narozeninám, mám je za pár dnů...

Hoper
když to doma najdu a přijedeš si proto (s chotí Pff) ...

Glad69
A co říkáte na Černé ovce?:sm19:Film+seriál co běžel na Nově?Bohužel to běželo dopoledne kdy byla většina lidí v práci, nebo ve škole...

http://www.cockneyrejects.net
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,011,707 návštěv