January 20 2026 18:51:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Má cenu koupit Clifft of Dover za 359 Kč ?
Baron
V pohode. Chcelo by to trochu výkonnejšiu grafáreň ale zvyšok je eňo ňuňo Úsměv
Hals - und Beinbruch!

Serza
Grafika je v planu, diky za supr spravy :-)

1stCL_Fucida
Jo, utáhne.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

310_Pip
Serzo sestava je v pohode, klidne si CoDa porid ale: grafika AMD(Ati)!!! VyděšenýNaštvaný proc proboha? - at uz ve vztahu k ilovskym hram ci Arme (obe lepe optimalizovano pro nVidii)
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Serza
Tehda nic lepsiho nebylo. S drby co jsem slysel o sestistovkovych seriich nVidii je ocekavam s doufanim relativne nizke ceny, jinak pujdu do nejake 500ky.

Rufu
Pipe nech si ty příměry,dnes je jedno co má za značku jestli je to levnej šit od AMD nebo Nvidie. Chce hrát simulátor -má mít pořádnou grafiku.
Upravil/a Rufu dne 08-03-2012 14:41

XXXLama
Já bych měl taky dotaz. Myslíte si že by na tomhle (při mírném zlepšení některých prvků) chodil CloD:

2 GB RAM (chystám se výrazně rozšířit)
E3300@3.30GHz
GeForce GTS 250 (512MB GDDR3)

Děkuju za odpověď.

scot666
Obavam se, ze na tomhle si Clod nezalitas. Mel jsem puvodne E5200 na 3GHz, 4GB ram, HD5770 a byla to hrozna cukatura. Kdyz jsem upgradoval CPU na i5 2500K, stale mi to neprislo plynule. Az po upgradu grafiky na GF 560Ti to jakoz takoz jede (pokud nepotkam mrak). Spis si myslim, ze hra vice zavisi na GPU nez na CPU, kombinace athlon XII 250 3,5GHz s GF 560Ti mi trha o chlup mene nez i5 2500K s HD5770.

saldy
scot666 napsal:
to jakoz takoz jede (pokud nepotkam mrak).

..to je u secího stroje docela závada Šklebící se

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
scot666
Můj stroj je žací, a jako sváteční zemědělec volím datum žní, s ohledem na počasí, velmi pečlivě. Ale nevadí, aspoň mi to připomnělo WW2 fighters, tam mi to taky trhalo skrz mraky.

DarkTatka
Procesor: Intel® Core™2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz × 4
Grafika: GeForce GTX 560/PCI/SSE2
RAM: 8GB

Predpokladam ze to spustim, ale bude to stat za to?

310_cibule
darktatka napsal:

Otázka je, co přesně si pod tím představuješ?

Já mám Intel Dual 3.00GHz, 4 GB ramky a GeForce 580 GTX a jsem zcela spokojen. Tedy v rámci toho, co CoD v současné době nabízí. FPS bez problémů se vším prakticky na max.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

scot666
Za ty 300,- na aukru to asi stoji. Me to treba donutilo k upgradu. Vsechno zle je pro neco dobre.

1stCL_Fucida
Jestli jsi opravdu náročný simulátorový harcovník, tak si CLODa v současnosti bohužel ještě příliš neužiješ, v offline de facto vůbec (AI jedlo lysohlávky v množství větším, než velkém).
Online to určitou kvalitu asi už má. Musíš se ale smířit třeba s tím, že například nemáš plynulý pohyb kniplu a pedálů, že to má zvuky na úrovni původní IL-2 série (krom menu, kde je to ještě mnohem horší), letové modely jsou bezesporu kvalitní, stejně tak engine management, ale nemají například implementované G-limity. Za poslední zhruba 1/2 - 3/4 rok CLOD neudělal naprosto žádný hmatatelný pokrok. Veškeré pozitivní změny probíhaly krátce po vydání. Navíc organizace práce v Rusku funguje tak, jak funguje...někdy nechápu, že se ten stát nezhroutí sám do sebe, protože kdyby neměli nerostné bohatství, tak...tak snad radši ani nevim Úsměv God Bless DT. Je zvláštní, že stejný tým (i když kdo ví, kolik lidí je původních) stál za zrodem vynikající IL-2 série.

Má rada jest: Pokud to chceš jen na offline, pak jsou i ty 300 vyhozenými penězi. Já jsem echt simulátorovej fanda a za rok jsem odlétal 11 (!!!) hodin, z toho takových 8 hodin tvořilo ladění HW. Pokud to chceš na online, tak to je rozumné, pár pěkných akcí na tom bezesporu zažiješ. Létat online aktivně pouze CLODa si představit ale neumím. Většina místních, kteří se tomu online aktivně věnují, to kombinují třeba s RoFem, nebo s ILem, nebo s obojím.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

DarkTatka
310_cibule napsal:
darktatka napsal:

Otázka je, co přesně si pod tím představuješ?

Já mám Intel Dual 3.00GHz, 4 GB ramky a GeForce 580 GTX a jsem zcela spokojen. Tedy v rámci toho, co CoD v současné době nabízí. FPS bez problémů se vším prakticky na max.

Predstavuju si ze nebudu muset stahnout detaily natolik abych mel zase sturma. Predstavuju si RoF grafickou kvalitu Úsměv

DarkTatka
scot666 napsal:
Za ty 300,- na aukru to asi stoji. Me to treba donutilo k upgradu. Vsechno zle je pro neco dobre.

Koukam ze budeme muset zalozit "Kde koupit levne Cliffs of Dover. Jdu na to, pac ja to vidim vsude za $40 nebo jeste hure za 40€

310_cibule
Část toho napsal fuči, darktatko.

S tvojí sestavou bys měl z CoD vymáčknout docela slušný výkon. Otázkou spíš je, jestli nebudeš zklamaný právě z toho, co ti může nyní nabídnout (a to včetně grafiky, třeba takové to drobné zrnění dost lidí rozčiluje).

Jestli je pro Tebe investice do CoD něco, co musíš zvažovat (to nemyslím ironicky, někdo má víc peněz, jiný méně, tak to chodí), tak se možná nejdřív u někoho podívej, co CoD v tuto chvíli umí.
Upravil/a 310_cibule dne 13-03-2012 11:23
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Jara4
Stačí ti koupit pouze licenční klíč za pár stovek - tuším 400 (taky jsem tak postupoval) a instalačku stáhnout z netu.

clone9cz
darktatka napsal:
scot666 napsal:

Koukam ze budeme muset zalozit "Kde koupit levne Cliffs of Dover. Jdu na to, pac ja to vidim vsude za $40 nebo jeste hure za 40€

Co blbneš, Playman ho má za 359,-Šklebící se

http://www.wwii-illusion.net
WT_Horrido
Má to potenciál. Velký nasírací potenciál. Koupě se vyplatí neb po dvou hodinách strávených v CLOD člověk opět miluje život, práci, tchýni... protože právě zjistil jak vypadá peklo.

I kdyby to bylo přiloženo zdarma k čokoládovým lupínkům, počkat na to jak bude vypadat "výroční" patch je imho velice rozumná volba, když už to ten rok vydržel bez CLOD. Pokud teda touha létat rychleji než přijde CTD není už příliš nesnesitelná, to pak asi není pomoci.
Upravil/a clone9cz dne 14-03-2012 21:47
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,126,321 návštěv