Invasion - vlákno na stížnosti
|
clone9cz |
Přidané 03-12-2011 19:38
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
Problém je, že tu chybu serveru může vyvolat jeden pomalý klient.
|
|
|
|
swt |
Přidané 03-12-2011 20:05
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 198
Založený: 04.10.05
|
furt to je to bohužel chyba serveru, a likviduje dobrou práci organizátorů |
|
|
|
Hoper |
Přidané 03-12-2011 20:41
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
poslední let (od nějakých 17:00+ do teď) - warpování téměř nulové, fps stále (i před tím) bez problému, lagy též téměř nulové.
a když k tomu přičtu délku a obsah toho letu - já se teď bavil velice dobře.
jen zamrzelo, že jsem při návratu z mise, osamocen uprostřed Kanálu, s pohledem na zapadající slunce (a černající se oblohu na druhé straně), neslyšel uvítací hlas naší ženské posily. a to jsem se na to tolik moc těšil...
:)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
Letka13TD_Luky |
Přidané 03-12-2011 21:06
|
Diskutující
Příspěvek: 4409
Založený: 05.10.10
|
A ešte pridám že pokiaľ TS fungovalo, tak to všetko v spoločnosti pilotov s vycibreným zmyslom pre humor. Takže, ja som sa zúčastnil po prvý krát a dúfam že nie na posledy . Ďakujem.
TriDuby Luky |
|
|
|
311_Mart |
Přidané 03-12-2011 22:57
|
Uživatel
Příspěvek: 1636
Založený: 22.08.10
|
Hanss napsal:
kdo má problémy s fps, mně osobně pomohlo nastavit ila na jedno jádro a ts a druhý, místo 12fps 40-50...
Díky, pomohlo
|
|
|
|
Hiltos |
Přidané 04-12-2011 00:33
|
Uživatel
Příspěvek: 863
Založený: 28.04.06
|
Zkurveny svetlice |
|
|
|
VGR_Terp |
Přidané 04-12-2011 00:42
|
Uživatel
Příspěvek: 591
Založený: 11.11.05
|
Mart napsal:
Hanss napsal:
kdo má problémy s fps, mně osobně pomohlo nastavit ila na jedno jádro a ts a druhý, místo 12fps 40-50...
Díky, pomohlo
kde se nastavují takové věcí? |
|
|
|
Hiltos |
Přidané 04-12-2011 01:02
|
Uživatel
Příspěvek: 863
Založený: 28.04.06
|
VGR_Terp napsal:
Mart napsal:
Hanss napsal:
Díky, pomohlo
kde se nastavují takové věcí?
V conf.ini
[rts]
ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2 |
|
|
|
Hanss |
Přidané 04-12-2011 01:09
|
Uživatel
Příspěvek: 624
|
VGR_Terp napsal:
Mart napsal:
Hanss napsal:
Díky, pomohlo
kde se nastavují takové věcí?
Příp. po startu ila alt-tab, správce úloh, záložka procesy, u procesu il2fb nastavit spřažení na jedno z jader a ts na druhý. |
|
|
|
Serza |
Přidané 04-12-2011 01:16
|
Uživatel
Příspěvek: 1217
Založený: 24.09.10
|
Pokud nemas 486ku (a to myslim virtualni piloti nemivaj) tak to stejne neni treba. |
|
|
|
Hanss |
Přidané 04-12-2011 01:23
|
Uživatel
Příspěvek: 624
|
seržo jdi si pls hrát s angličákama, tady se baví dospělí |
|
|
|
311_Vont |
Přidané 04-12-2011 08:47
|
Uživatel
Příspěvek: 914
Založený: 25.01.10
|
BIG JOE napsal:
Pro ty, co se memohli či se neodhodlali zúčastnit speciální mise "Invasion 1944" zde dávám odkaz na malé video, pro představu jaký to byl polet: http://www.ulozto.cz/11489840/jaka-byla-mise-invaze-1944-wmv . Ocenit zde chci především velkou práci tvůrců, kteří se na tvorbě této mise podíleli. Celá koncepce a příprava byla dělána se snahou o co nejlepší propracování. Pravidla, postihy, evidence, statistika vše uděláno do detailů. Nejhezčí zážitky: společné rolování a řazení se ke startu, hromadný start a let s komunikací se členy své letky a velitelem, komunikace s radarem, skvělá práce radarových návodčích. Ti nás "zvedli" z letiště a přesně nás navedli na nepřátelské letouny. Sdělili nám jejich směr i výšku. Jako v reálu !!. Celá mise bez ikon. No nádhera. A ještě jedna specialita: když po startu na nás promluvila obsluha "radaru 1" příjemným ženským hlasem (tvůrci angažovali patrně i příslušnici sboru W.A.A.F), tak to mě zcela herně dostalo...:-). Potud prostě bezva. Bohužel vlastní let značně narušovalo "vypadávání komunikace" mezi členy vlastní letky odpojováním TS3. Co však hru nejvíce narušovalo byly velké lagy. Po třech a půl hodinách jsem už herně nedokázal tyto obrovské lagy snášet. Ztráceli se mi díky nim jak členové vlastní letky, tak i nepřátelé. Už to nebyl regulérní virtuální boj, ale skákání po obrazovce. Když mi díky tomu sestřelili kolegu a můj enemák mi lítal s lagy po obrazovce sem a tam, tak jsem tuto misi Invasion 1944 za takových podmínek vzdal. Přesto všechno chci ještě jednou tvůrcům a všem Těm co se na této misi podíleli za jejich velkou snahu poděkovat. Snad se to příště podaří ještě lépe. BIG JOE
Big Joe, nevím, ale asi by stálo za zamyšlení do jaké míry je od tebe korektní zveřejňovat některé citlivé informace, bez svolení HQ ještě před ukončením speciálky. Pokud tě to nebaví, nebo to lítat nechceš OK, ale nekaz to ostatním. Děkuji
Je vždy velmi užitečné stát proti nepříteli, který je připraven zemřít pro svou vlast. Znamená to totiž, že máte oba společný cíl. (Generál Tacticus)
|
|
|
|
WT_Slava |
Přidané 04-12-2011 09:55
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 322
Založený: 03.10.05
|
311_Vont napsal:
Big Joe, nevím, ale asi by stálo za zamyšlení do jaké míry je od tebe korektní zveřejňovat některé citlivé informace, bez svolení HQ ještě před ukončením speciálky. Pokud tě to nebaví, nebo to lítat nechceš OK, ale nekaz to ostatním. Děkuji
Je to REBEL. Zastřelte ho! A za úsvitu, ať má zkaženej celej den. |
|
|
|
606_vencour |
Přidané 04-12-2011 10:07
|
Uživatel
Příspěvek: 937
Založený: 31.08.10
|
clone9cz napsal:
Problém je, že tu chybu serveru může vyvolat jeden pomalý klient.
Ok, Clone, dá se to ovlivnit nastavením dedikáče?
Viz kus konfiguráku v confs.ini ...
Code [MaxLag]
farMaxLagTime=7.0
nearMaxLagTime=2.0
cheaterWarningDelay=5.0
cheaterWarningNum=3
Je toto dostatečné, dá se na to spolehnout, dá se to nějak rozumně využít?
Upravil/a 606_vencour dne 04-12-2011 10:08
|
|
|
|
BIG JOE |
Přidané 04-12-2011 10:47
|
Nováček
Příspěvek: 35
Založený: 05.11.06
|
to 311 Vont, 606 Tempík atd. Nevím, ale asi by stálo za zamyšlení do jaké míry je od tvůrců korektní spustit neodzkoušenou speciálku apoň bez jednoho zátěžového "hromadného testu" (rádi bychom se jej určitě zúčastnili, a předešli tak blamáži končící až zastavením celé mise). Mapy, trasy, statistiky atd. Bez řádně fungující hry ? Velká hra na utajení a pak lagy jako "prase". A pak hlavně hledat chyby u druhých ne u sebe . No já myslel, že se spíše řekne sorry. Popracujem odstraníme chyby a zkusíme to příště lépe. I když se jedná jen o neplacené nadšence. Přikláním se k názoru Alfiho a jeho stati o práci a kapitálu. Já také tvořil mise a mapy pro menší komunitu (bez verze 4.10). Kdo komu co zničil, kdo koho víc naštval, otrávil svým přístupem. Já nebo tvůrci. Pokud jsem ohrozil prozrazením jednoduše předpokladatelných tras v lagující hře nějaké vydrživší hráče, tak to se jim fakt omlouvám. No snad odešel dostatečný počet hráčů, a mise se stala hratelnější než včera. Včera by to byl bez kamarádů ztracený čas. Přesto děkuji tvůrcům za snahu. Ale snaha bez výsledku nebývá oceňena. Ano zastřelte mne neb jsem porušil zákon na ochranu utajovaných informací a ochranu osobních dat v téměř včera nehratelné misi Invasion1944. BIG JOE
|
|
|
|
311_Tjurma |
Přidané 04-12-2011 10:59
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 347
Založený: 16.03.06
|
Kdybys nehodil flintu do žita, tak bys věděl, že od soboty 16:00 je to celé normálně hratelné i pro lowendově vybavené hráče a normálně se pokračuje, myslím že dost lidí se opět zapojilo. Ano, sobota byla značně špatná a myslím, že někdo sorry asi řekne, ale že jsi vytroubil do světa věci, které by druhá strana vědět neměla je prostě pravda |
|
|
|
310_Pip |
Přidané 04-12-2011 11:00
|
Uživatel
Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
Big Joe, kdyby si vydrzel, tak by jsi zjistil, ze od vcerejsi 16hod je to bez lagu a v pohode, aspon si zjisti jak to je nez priste neco vypustis do eteru... (muzes vcerejsi ranni spusteni povazovat za betatest)
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
|
|
|
sidewinder |
Přidané 04-12-2011 11:20
|
Nováček
Příspěvek: 45
Založený: 25.03.09
|
POtvrdzujem a klubuk dole pred realizacnym teamom.. Po tych opravach vcera po obede to ide naaadherne ;-). |
|
|
|
BIG JOE |
Přidané 04-12-2011 11:42
|
Nováček
Příspěvek: 35
Založený: 05.11.06
|
to 310 PIP, 311 TJURMA: Odešel jsem smutný z nedotažené mise. Poté jsem ještě zjistil, že je mise zcela zastavena. Zda jede lépe, jsem si ověřoval ještě včera odpoledne přes TS u hráčů. A tak jak tvrdíš, tomu zdaleka nebylo. Proto jsem večer nad celou touto speciálkou zlomil hůl. Vše jsem smazal. Myslíš, že ráno o půl třetí vstávající hráči, chtěli být pokusnými králíky v nějaké "zkušební" beta verzi mise1944, kterou tvůrci vydávali za oficiální misi ?
Pokud udělám chybu přiznám to a omluvím se. Ano, udělal jsem chybu. Neuvědomil jsem si, že než jsem vypustil recenzní video, že jsem tam dal celou mapu i s trasami. Této misi jsem už nevěřil. Tak jsem o tom už neuvažoval. Teď vím, že jsem tam mohl dát pro ilustraci, jen její výřez. Videem jsem chtěl demonstrovat i tvůrcům mise, že kdyby se víc pracovalo nejdříve na hře, než na nepoužitelných "příslušenstvích", právě díky nefungující hře, bylo by lépe. První prioritou měla být fungující hra až na ni se mohly navěsit nástavby: statistiky, pravidla, mapové podklady atd.
Ano udělal jsem chybu se zveřejněním mapy s trasami. A za to se spojeneckým pilotům omlouvám. Omluví se i tvůrci za své chyby, kterémi otrávili plno hráčů ??
|
|
|
|
alfik |
Přidané 04-12-2011 11:44
|
Diskutující
Příspěvek: 4818
Založený: 21.04.06
|
Tjurmo: Kecáš a to blbě. Já jsem odešel až PO restartu, PŮLDRUHÉ HODINY (ověř si to na čase mého příspěvku), dokonce až poté co jsme dostali befel ať se přesuneme na záložní TS, a to protože jsem se POTOM nemohl dostat ani do hry, ani na TS a to na oba - základní a i záložní! Takže pokud to šlo potom, tak to bylo jedině tím že odešlo několik lidí (právě tolik kolik bylo třeba). Možná že tím limitním jsem byl právě já. Možná že právě po mém odejití vám to začalo jít. Ale rozhodně ne po restartu.
A co se týče "jader". Jak dlouho říkám všem kolem sebe že jsem měl už mnohokrát problémy se soužitím TS a Šturma? Nejsou to nejméně 4 roky??? A až teď, BĚHEM SPECKY, někdo přišel na to že nekecám? Já nemám ánunk o jakých jádrech mluvíte, nejsem PC technik, ale to že to blbne jsem poctivě říkal úplně každému i těm kteří by tomu mohli rozumět!
Takže, jestli chcete mluvit o práci kterou jste udělali, tak já říkám: Udělali jste spoustu zbytečné práce protože na tu důležitou jste se vykašlali. Mnoho z té své práce jste si mohli ušetřit. Děkuji vám za tu část vaší práce na specce která byla dobrá, uspěšná a důležitá, a nemluvte mi o té druhé. To je vaše věc.
Celou tu dobu jsem si říkal: Netěš se, nebo budeš zklamaný... moje chyba. Těšil jsem se. Celou tu dobu.
Poctivě jsem chodil na tréninky, cvičil /cenzurováno - specka ještě běží - to co měla naše jednotka v popisu práce /, zkoušeli jsme co dělají /cenzurováno z téhož důvodu - různé podvěsy / a nakonec jsem si fakt užil právě ty tréninky. Moje chyba. Měl jsem se přihlásit, chodit na ztréninky, číst fórum, a na vlastní specku se nedostavit. To bych si to užil.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
|
|
|