Vyřešim to následovně, FM bude s motorem RK-17. A modely budou 2, řešeno to bude přes národnost, např. slováci+rusové+rumuni budou mít model s RK-17 a zbytek s Castor II.
Stoupa napsal:
Vyřešim to následovně, FM bude s motorem RK-17. A modely budou 2, řešeno to bude přes národnost, např. slováci+rusové+rumuni budou mít model s RK-17 a zbytek s Castor II.
Muhehé Díky ti stoupo za tento dar, kterým jsi nás obdařil, jelikož (alespoň tedy já) se teď mohu vyřádit FM je zdáse autentický. Jen nevím, jestli motor zvládal i Low-G. A na UP-3 to funguje. Jen mi dalo trochu hledání, než jsem přišel na to, že se má nahradit ten soubor v adresáři letounu.
Budou, na skiny potřebuju dodělat Template a na dodělání template potřebuju dodělat kokpit. Použiju screeny kokpitu na vnitřek kabiny co je na skinu, ať se s tim nemusim malovat.
Dík za krásný eroplán, Stoupo.
Úspěšně instalováno do DBW 1.71, s FM pro 4.10.1
Jen postřeh: éro chce hodně trimu výškovky, jinak je hodně těžké na hlavu. Je to tak v pořádku ?
Já mám takový malý dotaz - když se dělá skin, nestačilo by udělat základní stíny, nýty a tak do základní vrstvy přímo na letadlo a pak udělat jen jednotvárné bmp, bez stínů, aby bylo jednodušeji přetvořitelné? Ale je to jen nápad, neposílejte mě kvůli němu hned do háje
To jsem zkoušel u Z-50, dát jednu vrstvu navíc s nýty ( pro efekt s lesklým materiálem a zbytek letadla s matným), ale narazil jsem na možnosti vykreslování alfy. Šikmé čáry to dělá zubatý a tak, maximálně by šlo ještě zkusit nedělat to přes alfu, ale přes průhlednost, zkusim.
Trochu jsem si s tim pohrál, invertoval jsem barvy a hle.
[img]http://i988.photobucket.com/albums/af2/Stoupa/test2-2.jpg[/img] is not a valid Image.
Takže zkusim upravit celý letadlo.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.