January 19 2026 16:16:45
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,759
· Nejnovější pilot: Kubas
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Deathkick a jeho přínos
rudidlo
Jirka EAF310 napsal:
rudidlo napsal:
Jirka EAF310 napsal:
rudidlo napsal:
Tak se nám se starým fórem toto vlákno nějak vytratilo. Tady se pájo můžeš vyřádit. V čem tedy vidíš přínos deathkicku ?

Jen do toho rudidlo. Je to tady málo čtivé. MrknutíÚsměv
Do čeho?

No do čeho ? Do vytváření dlouhých a čtivých témat a bouřlivých diskusí přece.MrknutíÚsměv
Musíme tvořit bouřlivé diskuse, aby se mělo co ztrácet Šklebící se
Zdá se ale, že nové fórum je vůči ztrátě dat více imunní.

http://silicon-remarks.blogspot.com
AH_Enty
CZ_Opitz napsal:
To je sice opet pravda(nejak moc si s tebou notuji, co?). Ale kolik ceskych serveru tady opravdu mame?
AH server
WT server
Lioní Ultra HC

AH se svym nastavenim je nejmirnejsi. Akorat to kazi ten deadkick. Kam ma cesky zacatecnik jinak jit? Na WT nepujde, protoze neumi rozpoznavat letadla. Na Lioni taky ne, protoze tam se zase ztrati...
Chtelo by to asi jeste jeden server podobny jako AH, ale bez deadkicku a se starymi mraky Pff

Právě že AH je z těch třech nejmírněji (ještě je k dispozici HP server). Proto taky na něm bývá v nejvíce exponovaném čase v drtivé většině plno. Proto je tam deatkick. Aby se tam dostali i jiní, co zrovna nemají chuť lítat bez ikon.
Podle tvého plánu by se z AH stal tréninkový server pro začátečníky, kteří by se proletovali po mapách a občas by se tam dostal někdo zkušenější. Zbytek by nuceně chodil na WT a CL. Tak pro tuhle myšlenku jsem mapy pro AH nedělal. Prominˇ, ale DK asi zrušen nebude (aspoň co vím, a důvod je jasný).

Jirka
CZ_Opitz napsal:
To je sice opet pravda(nejak moc si s tebou notuji, co?). Ale kolik ceskych serveru tady opravdu mame?
AH server
WT server
Lioní Ultra HC

AH se svym nastavenim je nejmirnejsi. Akorat to kazi ten deadkick. Kam ma cesky zacatecnik jinak jit? Na WT nepujde, protoze neumi rozpoznavat letadla. Na Lioni taky ne, protoze tam se zase ztrati...
Chtelo by to asi jeste jeden server podobny jako AH, ale bez deadkicku a se starymi mraky Pff

Pamatuju, že když jsem začínal já, tak bylo lidí málo. Na AH serveru nás poletovalo tak 10-15. DeathKick tehdy nebyl. V téhle komorní atmosféře se získávaly zkušenosti jedna báseň. Dodnes si pamatuju, jak mě Tajpan zasvěcoval do tajů Lavočky. Dneska je všude lidí hromada. Nejsem si jistý, ale DK se zavedl v době, kdy začal být problém se na server dostat. A snad i proto, že se tam často objevovali tvrďáci co lítali dost bezhlavě.

Zároveň jsem si jistý, že pokud by se DK dneska zrušil, tak by se vzhledem k popularitě AH stalo, že by se tam mnozí, zvláště ti co se dostanou k PC později, vůbec za večer neprotlačili.

Ve výčtu serverů jsi zapoměl na HP. Ten je nastavením jako AH , ale navíc jsou tam externí pohledy a DK tam není. Bohužel však není navštěvován.

Já si stejně myslím, že nejlepší pro začátečníka je kontaktovat nějakou letku nebo ochotného člověka a naučit se to touto cestou.

Třeba my v EAF velice často lítáme privátní DF a vím, že v tom nejsme jedinní a na nich si lítáme podle našich pravidel, která jsou pro všechny zůčastněné zajímavá a která všichni dodržují. A kde je dostatek času a prostoru pro zábavu a poučení jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. Ba dokonce máme zřízenu funkci jménem Training Officer, čož jsou hoši vybavení umem, zkušenostmi a trpělivostí, kteří si vždy s nováčkem rádi zalítají. Berte to jako příklad, ne agitaci.

Naprostou většinu DF serverů přístupných z HL považuji za chaos a zmatek, kde se poletuje za jedinným účelem čož je vykostit co možná nejvíce protivníků. Málokdy a málokde se sejde parta lidí, kteří létají na mapě tak, jak tato byla navržena. Což je ovšem veliká škoda. Je to v podstatě Doom s letadlama. Nejsem si jistý, jestli zrovna toto je pro člověka, který přijde lítat ila to pravé pro první kontakt.
Upravil/a Jirka dne 05-01-2006 14:57

Opitze
Enty, dyt ja nerikam, ze ho mate zrusit. Klidne si ho tam mejte, ale ja jenom rikam a snad je to pochopitelne, ze AH je z letanych ceskych DS nejmirnejsi a nejmilejsi na novacky a mirne pokrocile, co se tyka nastaveni a misi atp. Jedine na co novacci doplati temer okamzite je to, ze kdyz dvakrat zemre, tak ho to vykopne, a novacci umiraji hodne casto. Zkuseny, si to pohlida, a vydrzi klidne na serveru 3 hodiny v kuse, ale to je snad v poradku ne? Proc by mel byt takto zkuseny hrac potrestan za dve smrti v mezicase tri hodin, zatimco druhy je vykopnut taky za dve smrti, ale jen po peti minutach? Pro koho je teda deadkick motivaci? Z toho co jsem napsal pro nikoho, protoze deadkick 2:1 nebo 3:1 je na serveru, kde litat 36 liti zatracene malo(predevsim pro ty, co litaji nizko a pomalu).

Deadkick neni zadna vyhoda pro novacky, chapes? Ani pro zkusene, je to jenom nespravedlivy nastroj na vykopavani lidi ze serveru, podle marxistickeho pravidla - ty mas soudruhu uz dost, pust druheho a odpocin si zatim...
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

AH_Enty
CZ_Opitz napsal:
Enty, dyt ja nerikam, ze ho mate zrusit. Klidne si ho tam mejte, ale ja jenom rikam a snad je to pochopitelne, ze AH je z letanych ceskych DS nejmirnejsi a nejmilejsi na novacky a mirne pokrocile, co se tyka nastaveni a misi atp. Jedine na co novacci doplati temer okamzite je to, ze kdyz dvakrat zemre, tak ho to vykopne, a novacci umiraji hodne casto. Zkuseny, si to pohlida, a vydrzi klidne na serveru 3 hodiny v kuse, ale to je snad v poradku ne? Proc by mel byt takto zkuseny hrac potrestan za dve smrti v mezicase tri hodin, zatimco druhy je vykopnut taky za dve smrti, ale jen po peti minutach? Pro koho je teda deadkick motivaci? Z toho co jsem napsal pro nikoho, protoze deadkick 2:1 nebo 3:1 je na serveru, kde litat 36 liti zatracene malo(predevsim pro ty, co litaji nizko a pomalu).

Deadkick neni zadna vyhoda pro novacky, chapes? Ani pro zkusene, je to jenom nespravedlivy nastroj na vykopavani lidi ze serveru, podle marxistickeho pravidla - ty mas soudruhu uz dost, pust druheho a odpocin si zatim...

Mě je to jasný.
Na AH je DK jen kvůli plnosti serveru, i když trochu nespravedlivý. Ale jak jinak zpřístupnit server vice lidem. O jiném nástroji nevím. Přeci ho nezaheslujeme.

Mě to taky občas trochu naštve když mě to po 2 hodinách s 800 body vykopne. Ale počítám s tím a hlavně, jdu si zalítat, pokecat a když je někdo ochoten lítat ve skupině, tak je to pro mě OK, přestože mě to kopne kvůli smrtím.

Opitze
tak jsme se nakonec shodli Úsměv

samozrejme, ze vzdycky budou urciti piloti litat bezhlave. ale co IMHO nejvice donutilo lidi litat s rozumem nebyl deadkick, ale kupodivu - verejne statistiky na webu, vselijake zebricky, hodnosti, metaly atp. :yes:

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

MK_Paja
OT: HP_dedikated zvládá max 6 lidí !
Prý slabé WiFi

1stCL_Wedge
DK a konkrétně ten na AH serveru není dle mého názoru tak zlej, a to jak pro nováčky, tak pro pokročilé či zkušené. Když tam přijde člověk dychtící po sestřelech a přijme kvůli tomu souboj za každé situace, jen proto, aby pak mohl mačkat klávesu S a koukat, že už má 100, 200, atd. bodů, tak si může bejt jistej, že ho ten DK za chvíli potká. Ten kdo mé aspoň trochu nějakou taktiku, přehled a střízlivej odhad, přežije na serveru dýl. Samozřejmě, že hlavně zastává funkci, aby se zde vystřídalo více lidí a né 36 stejných, kteří tam jsou připojeni 24 hodin v kuse. A navíc je pro mě samotného větší motivací než vidina 1000 bodů. Osobně jsem radši, když vydržím bez sestřelu, ale zároveň bez toho, že jsem byl sestřelen, než jich mít 10 a permanentně se po 10 minutových intervalech znovu připojovat.
Toť můj skromný názor.Úsměv

MK_Paja
CZ_Opitz napsal:
tak jsme se nakonec shodli Úsměv

samozrejme, ze vzdycky budou urciti piloti litat bezhlave. ale co IMHO nejvice donutilo lidi litat s rozumem nebyl deadkick, ale kupodivu - verejne statistiky na webu, vselijake zebricky, hodnosti, metaly atp. :yes:

Monkey, my ty bezhlavé máme přece rádi, dyť by ani nebylo do koho se trefovat Šklebící se

AH_Cutora
A uz v tom zase litame, hata pata, flejmbujem, flejmbujem, do zlatova flejmbujem :sm6:

Uplne puvodni duvod proc jsem kdysi DK nasadil byl ten, ze jsem se vic nez tyden nebyl schopen pripojit vecer na server, protoze byl furt plny. Kdo pamatuje me skemrani Vogonovi, Krakenvi a Jirickovi "kicknete mi nekoho" a nasledne "sranda ankety" koho... Ted se mi holt pravidelne stava, ze klikam jako pako 10 minut, nez to nekoho kopne a trefim se do momentu nez se tam stihne prihlasit nekdo jiny.

Vedle toho jsem si vsiml, ze spousta lidi pak zacala letat vice smysluplne. A to je fakt. Statistiky na AH nikdy nebyly.

MK_Paja
313_OTU_Wedge napsal:
DK a konkrétně ten na AH serveru není dle mého názoru tak zlej, a to jak pro nováčky, tak pro pokročilé či zkušené. Když tam přijde člověk dychtící po sestřelech a přijme kvůli tomu souboj za každé situace, jen proto, aby pak mohl mačkat klávesu S a koukat, že už má 100, 200, atd. bodů, tak si může bejt jistej, že ho ten DK za chvíli potká. Ten kdo mé aspoň trochu nějakou taktiku, přehled a střízlivej odhad, přežije na serveru dýl. Samozřejmě, že hlavně zastává funkci, aby se zde vystřídalo více lidí a né 36 stejných, kteří tam jsou připojeni 24 hodin v kuse. A navíc je pro mě samotného větší motivací než vidina 1000 bodů. Osobně jsem radši, když vydržím bez sestřelu, ale zároveň bez toho, že jsem byl sestřelen, než jich mít 10 a permanentně se po 10 minutových intervalech znovu připojovat.

Trošku nás lakuješ ne ? Šklebící se Sestřely chce každej, a každej se snaží při tom neumřít.
Co jiného by se asi v této hře dalo dělat ? Snad poodlétnout, přistát na opuštěném letišti a hodinku si prohlížet hlášky v chatu. Pak tě deathkick nedostane, be sure Šklebící seŠklebící seŠklebící se

MK_Paja
AH_Cutora napsal:
A uz v tom zase litame, hata pata, flejmbujem, flejmbujem, do zlatova flejmbujem :sm6:

Uplne puvodni duvod proc jsem kdysi DK nasadil byl ten, ze jsem se vic nez tyden nebyl schopen pripojit vecer na server, protoze byl furt plny.
Tím si nejsem tak úplně jistý Mrknutí
AH_Cutora napsal:Kdo pamatuje me skemrani Vogonovi, Krakenvi a Jirickovi "kicknete mi nekoho" a nasledne "sranda ankety" koho... Ted se mi holt pravidelne stava, ze klikam jako pako 10 minut, nez to nekoho kopne a trefim se do momentu nez se tam stihne prihlasit nekdo jiny.

AH_Cutora napsal:
Vedle toho jsem si vsiml, ze spousta lidi pak zacala letat vice smysluplne. A to je fakt. Statistiky na AH nikdy nebyly.

nesouhlasím Mrknutí

xHorst
paja_cz napsal:
1/ DK nedělá na serveru nějakej uberrealismus, pouze snižuje hratelnost a k*rví hru

Podle me je DK veskrze prospesna vec a to hned v nekolika ohledech. Jednak je clovek schopen se pripojit na plny server, druhak napomaha (i podle Tebe) hratelnosti s ohledem na motivaci (viz Tvuj prispevek o skore ve vlaknu Vulch) a v neposledni rade napomaha i realisticnosti, i kdyz je podle me nastaven prilis benevolentneÚsměv Pral bych si, aby se dal DK, nastavit na 2(s ohledem na lode) a za XX min by se "volna" smrt vynulovala, a benefitovat bombery vyzsim limitem. Na druhou stranu se ale bomberi vetsinou k cili vlecou dost dlouho a mozna by stacilo nastaveni 1+1 i pro ne, muselo by se vyzkouset.

No a taky je DK urcitou formou satisfakce.

Prohanim takhlena 1stCL v F4ce jeste s nekym v E7ce nepratelskou I-153ku. Hlasim to po TS, Srilim na ni a v tom se mi do toho, skoro skrz moji davku, nahrne "pilot", se 600ty body skore, vrazi do me a zabije me. A to je posim na TS !!! V takovou chvili je pro me DK takovou malou naplasti na vztek, protoze vim ze to zopakuje jeste max 4x(jak rikam je to proste moc Úsměv) a pak ho to kopne do pr**le !!!

Jinymi slovy je DK schopen vysvetlit, alespon nekterym, "pilotum" ze Sturmovik (simulator) neni Quake (strilej co nejvice vsemy smery a hlavne furt a rychle a na umrti nehled)

Kamenem urazu DK jsou novacci, ale jak napsal Jirka EAF310, da se to resit oslovenim nejake letky, nebo proste domluvou primo na mape popripade TS.
Upravil/a xHorst dne 05-01-2006 16:58
[img]http://i74.photobucket.com/albums/i255/xHorst/Avatar/founder_gold_en_zps81618c02.png[/img] is not a valid Image.
40.StL_Horst

Opitze
no... Úsměv to asi nebude tak horke, ze deadkick na AH serveru naucil lidi litat smysluplne Pff
spis lidi nadavaji od jeho zavedeni, ze to nikam nevede, ze to neni spravedlivy a krome kickovani za ucelem uvolneni mista, to zadny jiny efekt nema Úsměv

1stCL_Jamamoto
No, můžete o smyslu DK polemizovat, můžete s ním třeba i nesouhlasit, ale to je asi tak vše, co se proti tomu dá dělat.

Tak že příjemnou debatu pánové! S!:jamamoto:

PS: Cutoro, já bych ho tam nechal....Mrknutí

310_Ikar
Nekdo Ila proste hraje jako hru a nekdo ho leta jako bojovy sim a snazi se alespon zdanlive priblizovat realite minimalne v tom ze se snazi aby se nedostal do situace kdy bude jeho zivot vazne ohrozen.

www.310raf.com
MK_KaiN
313_Ikar napsal:
Nekdo Ila proste hraje jako hru a nekdo ho leta jako bojovy sim a snazi se alespon zdanlive priblizovat realite minimalne v tom ze se snazi aby se nedostal do situace kdy bude jeho zivot vazne ohrozen.

Hmmm,taky jsem slyšel názor že trénink střelby je zbytečný protože se dá lítat pouze na přežití.No ale proti gustu.... .Když to někoho bavíÚsměvTahle hra se dá hrát mnoha způsoby.:yes:

310_Ikar
CZ_Klokan napsal:
313_Ikar napsal:

Hmmm,taky jsem slyšel názor že trénink střelby je zbytečný protože se dá lítat pouze na přežití.No ale proti gustu.... .Když to někoho bavíÚsměvTahle hra se dá hrát mnoha způsoby.:yes:

No, ted nevim jesli jsi to nepochopil, nebo delas ze jsi to nepochopil? Kazdopadne jsi to nepochopil. Mne osobne tezko muze nekdo vycitat ze jsem "opatrnicek" Ale jak jsem napsal, pro nekoho hra, pro nekoho neco vice nez hra...

www.310raf.com
1stCL_Fucida
paja_cz napsal:
1/ DK nedělá na serveru nějakej uberrealismus, pouze snižuje hratelnost a k*rví hru

2/ DK neumí počítat četnost úmrtí za časovou jednotku, tzn. vykopne každého bez rozdílu, je to jen otázka času (jako obranu doporučuji čas od času provést reconnect Šklebící se )

3/ DK nerozlišuje příčinu smrti, paradoxně tím nahrává vámi zatracovaným vulcherům a teamkillerům.

4/ DK totálně narušuje, původní a vcelku propracovaný motivační bodový systém.

5/ Samozřejmě, že DK k ničemu nemotivuje ani nevychovává dobré piloty, ... někdo se před časem tímto argumentem oháněl :sm6:

6/ původní určení a využití této funkcionality je evidentně zcela jiné, stačí zapojit cca 1-2% šedé kůry.

1) to je spíš resumé, které sis vydedukoval na základě jistých vjemů. Osobně bych to dal jako bod č. 6, aby to vyznělo. Takhle toto vyjádření zní myslím dost hloupě, když to čtou lidé mající jiný názor.

2) nesouhlasím, je dost pilotů, které dříve skolí únava než death kick. A to i kdyby byl 1:1.

3) nijak nenahrává vulcherům, pouze více znevýhodňuje vulchované. To imho není úplně to samé. In my humble opinion největší nevýhoda DK - ovšem v principu, ne v situaci, kdy vulcher sejme startující letadlo.

4) bodový systém není propracovaný. Teď bych sice mohl vysvětlit proč si to myslím, ale ty své názory také neobhajuješ (a nedodáváš argumenty), ale pouze je uvedeš jako holý fakt, takže proč se snažit.

5) dobré piloty rozhodně nevychová death kick. Dobrý pilot vznikne kvůli mnoha okolnostem - v porovnání s nimi je death-kick malou "překážkou" na dlouhé cestě. Otázka motivace už je trochu složitější. Imho piloty více motivuje vlastní mysl a cíle, nežli vidina DK.

6) to jsem bohužel nepochopil, asi využívám nedostatečné % šedé kůry mozkové.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

LesniHU
Moje odpoved postupne na cele vlakno, verze 2. Uprostred psani verze jedna vypadly pojistky....

paja_cz napsal:
- Deathkick, jak je nyní nazýván, v žádném případě nemá zasahovat do herního (motivačního) systému, to dá rozum. Autorův záměr byl zcela jistě odlišný.
Proc by nemel zasahovat do motivacniho systemu a proc to da rozum? To bychom pak treba nesmeli delat SM, protoze "autoruv zamer online hry byl zcela jiste odlisny".

WT_Pedropan napsal:
S tím bych souhlasil. Je jen škoda, že na některých mapách přijdeš ke kicknutí, aniž bys tomu mohl nějak zabránit (letadlovky a startovací rošty...)
Skrz nove naspawnovana a jeste 'zakolikovana' letadla se uz neda projizdet?
Samozrejme, nekdy mas proste smulu, ale tak to chodi, priste mas zase stesti.

paja_cz napsal:
Coz je tvuj osobni nazor, vetsina ma, zda se, nazor odlisny az opacny.

paja_cz napsal:
2/ DK neumí počítat četnost úmrtí za časovou jednotku, tzn. vykopne každého bez rozdílu, je to jen otázka času (jako obranu doporučuji čas od času provést reconnect Šklebící se )
To neumi, s tim by to bylo lepsi, presto nemuzu souhlasit s tvrzenim, ze je to jen 'otazka casu'. To jsou treba body taky, ty by se pak taky mely za casovou jednotku odmazavat.

paja_cz napsal:
3/ DK nerozlišuje příčinu smrti, paradoxně tím nahrává vámi zatracovaným vulcherům a teamkillerům.
To je ralativni. V nekterych ohledech jim 'pomuze', na druhou stranu ma zase jine vyhody, treba zvysuje bezpecnost pohybu po letisti.

paja_cz napsal:
4/ DK totálně narušuje, původní a vcelku propracovaný motivační bodový systém.
Hahaha. System, ktery je nedotazeny a navic zabugovany bych rozhodne propracovanym nenazyval.

paja_cz napsal:
5/ Samozřejmě, že DK k ničemu nemotivuje ani nevychovává dobré piloty, ... někdo se před časem tímto argumentem oháněl :sm6:
Tuhle vetu si asi chtel napsat: Me osobne DK k nicemu nemotivuje a nevychovava ze me dobreho pilota. Mimochodem, jsi asi jediny, kdo tu vyjadril takovy nazor, tak proc slovo samozrejme a mnozne cislo?

paja_cz napsal:
6/ původní určení a využití této funkcionality je evidentně zcela jiné, stačí zapojit cca 1-2% šedé kůry.
Coz s tim vubec nesouvisi a na poznamku o mozkove kure nema cenu odpovidat.

CZ_Opitz napsal:
No, podle tveho prirovnani zavedeme timekick, kazdeho vykopneme pravidelne kazdou hodinu. Deathkick je o necem jinem. Jestli je to pro novacky vyhoda nebo ne, to je na delsi diskusi.

CZ_Opitz napsal:

To ano, vzdycky bude nekdo letat kamikaze.
Ja zase myslim, ze litat s rozumem nauci lidi mnohem vic DK nez statistiky nebo body. Hlavne na serveru, kde statistiky nejsou Úsměv

paja_cz napsal:
313_OTU_Wedge napsal:
...
A navíc je pro mě samotného větší motivací než vidina 1000 bodů. Osobně jsem radši, když vydržím bez sestřelu, ale zároveň bez toho, že jsem byl sestřelen, než jich mít 10 a permanentně se po 10 minutových intervalech znovu připojovat.

Trošku nás lakuješ ne ? Šklebící se Sestřely chce každej, a každej se snaží při tom neumřít.
Co jiného by se asi v této hře dalo dělat ? Snad poodlétnout, přistát na opuštěném letišti a hodinku si prohlížet hlášky v chatu. Pak tě deathkick nedostane, be sure Šklebící seŠklebící seŠklebící se
Ale to Wedge nepsal. Psal, ze radeji nebude mit zadny sestrel a zadnou smrt, narozdil od tech, kteri radeji sestrel i za cenu smrti (za coz je mimochodem 10 bodu proti nule, takze jednoznacna bodova motivace litat jako silenec, zejo).

paja_cz napsal:
AH_Cutora napsal:

nesouhlasím Mrknutí
Tak to je teda odpoved. Zadne "neverim ti" nebo "ja si toho nevsiml" nebo "to bylo necim jinym", proste ortodoxni odpoved nesouhlasim.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

17-12-2025 11:06
K Vánocům si kupte RAM Šklebící se

16-12-2025 17:30
kdybyste nevěděli co k vánocům Úsměv https://youtu.be/.
..6x4ODnwcGu

14-12-2025 08:41
Pohodový vánoční čas všem přeju. Děkuju, že jsem vás mohl poznat ... najít svobodu a poznat něco víc.

11-12-2025 18:43
Vylez si tam sám, Tylere, mě bolej nohy Úsměv Žádné tři židovské knihy nebudou! Šklebící se

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

39,111,887 návštěv