Takže já provádím aktualizaci (update) ve speciálním aktualizačním (update) okně, kde se mi napíše, že se stahuje 77 souborů a oni to nejsou aktualizace ??
Koukám, že v tom tedy páni programátoři mají pěknej bordel a docela těžce mistifikujou chudáky spotřebitele!
Jéé, tohle teda bude sim...
Do čeho jsem to já, stonožka ubohá, vlez :))
Na co si mám ještě dávat pozor, abych nebyl mistifikován chybnými údaji ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
no právě že naopak s měkkým, né ? :)))
když jí vysvětlíš (mIstifikuješ), že je měkký proto, aby ji netlačil...
ale pokud Jan Ámos hlásá něco jiného, pak se omlouvám :)
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Věčná otázka, která trápí především kluky, ale zajímají se o ní i holky. Má menší penis vůbec šanci uspokojit partnerku? Buďme upřímní - vždycky je lepší, když penis dosahuje alespoň toho zlatého průměru, tedy 14-15 cm při ztopoření. Normálně nebo dokonce abnormálně vzrostlý penis prostě partnerka více cítí. Na druhé straně i s menším kašpárkem se dá dělat velké divadlo: citlivá vaginální zóna, která je u holek při styku stimulována, sahá totiž do hloubky jen 4 cm, a to zvládne 99,9 procent penisů všech velikostí...
Holky občas předstírají z různých důvodů orgazmus. Můžou to dělat i kluci? A může mít kluk orgazmus bez ejakulace?
Kluci předstírat orgazmus můžou, i když většinou už z podstaty své sexuality pro to nemají důvod. Takže zůstává jediný: pokud se klukovi dlouho nedaří ejakulovat a chtěl by pohlavní styk ukončit, může předstírat, že se udělal. A záleží jen na něm, jak je přesvědčivý a jak dokáže zahladit stopy (například chybějící sperma v prezervativu), aby mu partnerka uvěřila :-).
Co se týká orgazmu bez ejakulace, i to je samozřejmě možné, ale už to signalizuje nějaký zdravotní problém (u starších mužů většinou prostatu). Výjimky jsou v různých východních náboženstvích, kde jsou muži vedeni ke schopnostem ovládat ejakulaci, protože sperma je považováno za vzácnou substanci, která by neměla přijít nazmar.
Může mít kluk orgazmus několikrát za sebou? A proč po sexu vždycky usne, prostě si užije a na holku kašle?
Tady jsou na tom kluci hůř než holky, mít několik orgazmů během jednoho pohlavního styku prostě nejde. Mladí nadržení kluci samozřejmě mohou během pár minut souložit znovu (takže teoreticky taky mohou za použití kondomu ve styku pokračovat i po ejakulaci), u těch starších je třeba delší či kratší doba, po které mohou soulož opakovat.
Po orgazmu u kluka následuje totální vyčerpání, má potřebu se uvolnit. Zatímco holka má často právě po orgazmu spoustu elánu a chuti do mazlení, pro kluka je ideální usnout, ale to v žádném případě neznamená nezájem o partnerku, prostě to tak je a jinak už nebude :-).
Co je to ranní erekce a proč ji kluci mají?
Je to fyziologická záležitost: množství hormonu testosteronu je ráno zvýšené, močový měchýř je plný a stimuluje vnitřní oblast genitálií. Při spaní je taky člověk uvolněnější, což odbourává možné psychické bloky a erekce tedy nastupuje spontánně. Říká se s nadsázkou, že nebýt psychických bloků, chodila by většina kluků po ulicích s erekcí celé dny :-).
Proč mají kluci tak rádi orální a anální sex?
Oblast kolem žaludu je velmi citlivá. Během orálního sexu je penis více zvlhčený a těsněji sevřený než v pochvě. Tak jako hodně holek preferuje lízání a stimulaci poštěváčku před klasickou souloží, tak je i mnoho kluků, kteří sice souloží rádi, ale orální sex preferují. Partneři by si o svých touhách a představách měli povídat, aby pak při milování nebyli zklamáni.
Taky při análním sexu dochází k těsnějšímu sevření penisu, anální otvor je přece jen užší než pochva (to pochopitelně neplatí u hodně mladých dívek, jejichž poševní otvor je ještě velice úzký). Říká se, že muži, kteří tenhle typ sexu vyhledávají, mají homosexuální sklony, ale to je úplný nesmysl.
Jak kluci vlastně masturbují?
Techniky masturbace jsou u kluků - stejně jako u dívek - rozmanité. Nejtradičnější je samozřejmě takzvané "honění", kdy kluk uchopí penis do dlaně a pomalými či rychlými pohyby kupředu a dozadu (podobnými jako při souloži) dosáhne orgazmu. Někteří kluci masírují prostor u uzdičky dole pod žaludem, jiní si lehají na postel či deku na podlaze a předstírají pohyby jako při souloži - to ostatně dělají taky dívky hodně často. V některých případech zasouvají při této "technice" penis mezi dvě matrace, aby tak dosáhli pocitu vniknutí do pochvy.
Ohledně té mistifikace/mystifikace jste oba mimo zásadně se mystifikuje výkonem a velikostí,ale to už by jste ve vašem věku pánové mohli vědět .
Ale aby jsme se vrátili zpět k tématu dozvěděli jsme se že Hoper má problém s tím že nelze použít japonské znaky na heslo nu což je to nemilé,nicméně pochopitelné % obyvatelstva používající tyto znaky jest poněkud malé .Dále jsme se dozvěděli,že má Hopr bordel v tom co to je aktualizace .Očekávám další výčet zásadních vad na kráse této hry.Tak šup šup .
PS:šup šup myslím jako honem honem nééé že se to tu nějak zvrhne přece jenom není šup šup jako šup šup žé?
nezalezi na tom jak je chlapec vybaven co se velikosti penisu tyce, ani jestli masturbuje, ci si ho rad nechava kourit, ci jak je na tom se sexualni vykonnosti
teď jsem nějakou dobu nastavoval a poletoval
nastavil jsem s akorát osy (abych v prvním letu zjistil, že směrovku a plynovku si musím invertovat :) [nehlásím jako problém, jen než jsem přišel na tu směrovku, byla chvíli sranda ;) a poklona tomu, že přehození se povedlo za "chodu" hry])
natahování kvéru a střelbu
víc zdatný pilot nepotřebuje :))
Když mi letadlo správně reagovalo na pohyby kvedel, začal jsem si všímat AI a krajiny
Krajina je docela hezká, pěkné jsou mosty, docela se mi líbí město (má uličky a ne magistrály) a řeky. Tak jak se mi líbilo rozestavěné město, tak za prd stojí některé vesnice - baráky jsou fláknuté na texturu pole a to docela kazí navozený dojem.
Opičák tu psal, abych se pochlubil jak mne vykouslo AI.
Je pravdou, že AI mne v prvním letu dostalo.
Lítalo jak trubka a když jsem vypálil na jedno a popustil knypl, abych zase nabral rychlost, vlítlo mi před zaměřovač další. Takhle to dělali až do doby, než jsem je učudlal... Zbylo mi dost nábojů, takže jsem začal hledat další cíle.
Našel jsem balon, dvě kolony, dělostřelce a vlak.
Obecný problém AI je ten, že když něco dělají, dělají to "pořádně" bez ohledu na to, co s nima dělám já.
Balonista seděl v balonu a ti na zemi pod ním seděli v kantýně a čekali, až balonistu popravím...
Stateční řidičové řídí svá vozidla, i když jim hoří motor případně oni sami. A jedou a jedou a jedou, než se konečně trefím tak, aby už nejeli...
Dělostřelci hrdinně neopouštějí svá svěřená dělostřelecká stanoviště a čekají, až se mi letadlo uklidní a já jim ustřelím nohy, ruce a občas i hlavy...
Na mašinu už mi nezbyly koule ;)
Jinak otevřené auto se šoférem bylo prima, hned jiný dojem z cíle :)
Co ještě musím uznat - ač auta hořela a kouřila, nemělo to vliv na nějaké zpomalení hry.
Mno a dyž jsem se začal orientovat i na mapě a našel svoje letiště, celkem v poho jsem přistál.
Při druhém letu jsem pozměnil letadla oponentů a nastavil jim náhodnou zkušenost. Souboj hned vypadal jinak. Sice jeden z nich to napral do vody, jeden spadnul nevím kde a toho třetího jsem donutil až k pláči (nad svým/jeho hořkým koncem), ale byl to o poznání lepší souboj :)
Musím ovšem dodat, že se učím za pochodu a tudíž nastavení obtížnosti bylo zjednodušeno o vypnutý mgmt motoru. Jo a nechal jsem si ikonky, u mne chmelnice jako chmlenice :)
zapálené AI č.1:
[img]http://img525.imageshack.us/img525/6840/2011111619259.jpg[/img] is not a valid Image.
zapálené AI č.2:
[img]http://img24.imageshack.us/img24/1985/20111116194056.jpg[/img] is not a valid Image.
gesta mi ještě moc nejdou :)
[img]http://img843.imageshack.us/img843/2666/20111116203441.jpg[/img] is not a valid Image.
pozdrav pro Opičku:
[img]http://img607.imageshack.us/img607/4086/20111116203525.jpg[/img] is not a valid Image.
prozatímní nastavení:
[img]http://img7.imageshack.us/img7/8988/20111116203844.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Hoper dne 16-11-2011 22:59
Ještě k těm aktualizací versus nová hra. Obecná rada zní. Placku si schovej hluboko do šuplíku na památku a při každém druhém patchi si stáhni ze stránek rovnou celou hru a reinstalni. Bude ti to nabíhat a běhat radostněji a svižněji.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
Přidej si tam trochu větru, turbulencí, posuň si čas na 19:30, ať vidíš jak má vypadat krajina při západu Slunce... zkus is potom dát nějaké hnusné počasí, nezapomeň na větříček a turbo a pak zahlas a nedávej si tam ani AIčka, jen se proleť nad vesnicemi a městy...
Upravil/a Opitze dne 17-11-2011 10:36
Válka a korupce se nedá oddělit.
Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
ajaj, to je ohlasů :))
(jen ten Peci nějak mlčí...)
ad nasavení - njn, sem to nastavil jako řadový spotřebitel :P Ale po tom, jak mne zjezdil Novotňas pozabucky, tak tam teda nastavim i něco jiného, no... :)
(zkusím dle Opice)
Tyrle, proč je nutné "si stáhni ze stránek rovnou celou hru" ? Oni ji (tu instalačku) neustále aktualizují ?
Šmudlo, kdybys jen věděl, co já všechno už vynalezl... ;)
Pedro a jak jinak je má řadový spotřebitel testovat ? :))
Teď krapet vážněji - včera jsem na to zapomněl, ale během včerejšího hraní se mi to asi 3x nebo 4x kouslo na nějakých 10s. Pak obraz komplet zčernal - a hra se znovu rozjela. Viděl bych to jako na "restart" ovladačů - po ukončení RoF byla vidět hláška, že ovladač grafiky přestal reagovat.
Ovladače mám ty poslední WHQL. Nějaký nápad, co s tím ?
Jo a jestli jsme to nepsal, v nastavovacím menu grafiky je dobré to, jak se vypisuje obsazenost paměti :) To pak zvládá zapínat a vypínat nastavovátka i těžké BFU :))
Hoper napsal:
...Tyrle, proč je nutné "si stáhni ze stránek rovnou celou hru" ? Oni ji (tu instalačku) neustále aktualizují ?...
Jojo..při každém patchi vyleze komplet nová instalačka, teda komplet nový demo, jak je to tam vyznačený, ale to je jedno, funguje to stejně. Není to potřeba dělat pokaždý, ale jednou za tři čtyři patche to opravdu není od věci.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.