To j4ck41: Ne, jsem Jedi Sentinels, tedy DD. Já potřebuji být spíš soupeři co nejblíže, neustále ho dobíhat, soupeř by tedy měl ustupovat, ne DD, (natož JEDI!). Nejdřív jsem to hrál WASD, jak jsem zvyklý ze singlovek, ale tady mě ten jednoduchý a přitom geniální systém pohybu levá+pravá myš nadchnul a vyhovuje mi nesrovnatelně víc. Když se chci rozhlídnout, tak prostě na chvíli to W podržím, ale opravdu mi přijde pohyb myší daleko rychlejší, přesnější a pružnější, než ťukat do kláves. Určitě je ale pravda, že to je použitelné pouze na jeden char a vlastně na jednu specializaci. Na tanka by to byl nesmysl, jak píšeš. Ale v dohledné době nic jiného, než Jedi Sentinels hrát nebudu. Troopera jsem si vyzkoušel v betě, má svoje kouzlo, ale Jedi se mi líbí víc, mám je spjaté se Star Wars už z principu, protože jsem fanda. Mám nakoupenou kompletní edici těch Star Wars angličáků s publikacemi, přečetl jsem knihy a komixy star Wars, hrál většinu SW her, prakticky jsem na Star Wars a Jedi vyrůstal. A druhý důvod, proč zatím nechci rozehrávat víc charů je, že mám těch MMO rozehraných krapet víc, jsem ve třech MMO klanech a navíc v letce, takže musím stíhat vše, ale nic pořádně
abychom si rozumeli ... ja se taky hejbu pres mys ... pravy mysitko je prakticky neustale v cinnosti at uz v kombinaci s levym nebo s nejakou z WSAD klaves ... coz me imho dava mnohem vetsi moznost manevrovani nez jenom levy-pravy mysitko ktery de facto bezi jen dopredu ... a prave proto jsem se divil jak to mas nabindovany
Couvani jde namapovat na dalsi tlacitko mysi. Jinak misto AWSD Mam G13
Jinak teda nevim Lidi RPckujou i na ne RP serveru a bych rek ze na namluveny sekvence nejsem v MMO zvyklej a stejne je uz pomalu vsechny odklepavam ptotoze je to porad na jedno brdo, nekdo ma nejakej problem a ma zrovna kliku ze Havoc squad je pobliz a a jeho problem pomuze postrilet
Upravil/a 311_Tank dne 23-12-2011 13:25
To j4ck41: Ach tááák, teď už Ti asi rozumím Ne, to v quick slotu není WASD, i když to tak možná z toho zmenšeného obrázku vypadá. Mám tam nastavené defaultní klávesy 1-8, akorát nevím proč mi tam ty klávesy hra ukazuje +, ě, š, č, ř... místo čísel. A místo některých znaků s diakritikou je tam obdélníček, protože ta funkce českou diakritiku nezná. Obdéníček pak může v tom zmenšeném screenu vypadat jako D. Tohle jsi měl na mysli?
To 311_Tank: Určitě najdeš RP-smýšlející hráče i na ne-RP serverech, ale na RP serverech jich najdeš už z principu daleko víc, protože koho RP nezajímá, zaleze si na PvE nebo PvP server. Alespoň takové zkušenosti mám z AoC, proto jsem tady ani na minutu neváhal a skočil na RP-PvP server.
Jinak hraju samozřejmě také na herním panelu, od Thermaltake, je to podstatně levnější než G13: http://www.virtua...ci-panely/ Ve hrách i v simulátorech neocenitelná pomůcka.
Upravil/a LEON dne 23-12-2011 13:49
Tak oni tam mají na rodné planetě Luka Skywalkera, na Tatooinu, i toho obřího Sarlaka, co byl v šestém dílu Hvězdných válek, teď jsem kolem něj projížděl, to je moc
[img]http://www.letajicicihly.ic.cz/files/SVK/SWTOR/Sarlak.jpg[/img] is not a valid Image.
Ne že by mě to kdysi nelákalo, ale ze všech stran jsem na něj slyšel jen negativní informace ve smyslu jak je to starý mrtvý engine, jak je tam málo lidí, o kolik je oproti jiným MMO pozadu a že je to MMO před zavřením, takže SW jsem hrál doteď pouze singlovky
Upravil/a LEON dne 27-12-2011 19:56
No Galaxies byla od počatku příšerně zabugovaná, ale naprosto jiná než zbytek MMO. Hrál jsem to od začátku a to byl opravdu svět kde jsi mohl žít a pracovat ve světě SW (aniž bys musel například bojovat).
Po asi roce a něco (už si to přesně nepamatuju) to bylo SONY naprosto zgurveno do pitomého klonu WOW a nejenom že to nepřilákalo nové hráče, ale i odradilo spousty lidí co to tehdy hráli právě proto, že to bylo jiné. To jsem s tím taky skončil. Pak to asi stálo za prd jak píšeš. Zůstala mi hezká krabice... A Sarlacc tam byl.
BTW dneska je na Steamu sleva na SW hry. Ty staré, dobré, kompletní Jedi Knight...
Upravil/a WT_Horrido dne 27-12-2011 20:06
Já jsem o tom zavírání serveru a zkomírání SW Galaxies slýchával snad 6 let, ale oficiálně umře až teď, takže zas tak zlý to být nemohlo, když přežil doteď Jedinou vzdáleně SW on-line hru jsem hrál snad jen modifikovaného FreeLancera, kde létali SW lodě, 120 hráčů se ale za MMO moc považovat nedá I když v té dávné době Dial-upu to bylo masivní až až...
Chtěl jsem si po letech z nostalgie pustit Star Wars The Old Republic (když už je Free), ale ouha, ani stažený instalátor, ani instalační DVD mi pod Win8-64 nefungují, jen to problikne a nic. Je tu někdo, kdo SWTOR pod Osmičkama hraje? Je na to nějaký fígl? Edit: Stahovací launcher jsem rozběhl přes nějaký Repairing Tools co jsem vyhrabal v TroubleShooting na SWTOR stránkách, tak uvidím, až se to celý sosne...Upravil/a LEON dne 18-12-2015 18:24
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.