já vím, že se s tím chlubím na všech fórech, který znám, ale...jeden moc hodnej člobrda z TW teamu -Bomber- mi to upravil tak, že jsem se s tím mohl proletět v TW-GA módu....hohó....
a co jsem tak zaslechl, tak se časem objeví v TW i skutečný wellouš se vším všudy, takže se těšte
mno, ale vás šturmovikáře asi nebude bavit čekat, když bob je na cestě
Hoper napsal:
pokud do Velouše, tak jedině na místo, co Študent ...
ale to bys musel hódně hrabat prstíčkem, abych ti kryl prdel - ee, pardon, jsou tu vlastně dámy - zadnici
ani nevíš, jaká je to romantika, sedět si tak sám samotinký na úplném konci letadla, čumět po hvězdách a přemýšlet, která je vlastně která (myslím ty hvězdy ), házet lahve od piva skopčákům na hlavy a poslouchat při tom Mesiáš na německých radiových vlnách, přemýšlet o ničem, občas po něčem střelit, občas zjistit, že osádka už opustila letoun na padácích a na tebe, mlčenlivého střelce, jaksi pozapomněla...
a tak
Hopere ohledně střelby z věže doporučuju přečíst tohle http://www.amazon...eader-linkvyšlo to česky v 2002 a je to v antikvariátech.
Ps:To oblak myslím že zadní 20mm betty je lepší než 4x7,7mm welouše
Rufu napsal:
Ps:To oblak myslím že zadní 20mm betty je lepší než 4x7,7mm welouše
Asi jak na co. Britove pry zvazovali prezbrojeni strelist svych bombarderu na pulpalcove kulomety a nakonec zvolili vetsi mnozstvi 7.7 kulometu. Ucelem vezi neni sestrelovat nepratelske stihace, ale nedopustit sestreleni vlastniho letadla, a vetsi objem palby spise nepritele zastrasi. Zvlast, kdyz je to v noci a da se tam hodne stopovek . Ale kdyby podnikali denni nalety ve velkych formacich, asi by to dopadlo opacne a vetsi raze by zvitezila.
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.