von Pavel napsal:
V kořenu instalace il2 si najdi il2set.exe. V první záložce máš rozlišení. Fungují jen ty, co tam jsou obsaženy! Např. 1280x960 32 Bit.
Tak tohle tvrzení mě teda rozesmálo...to už skoro 6 let lítám s rozlišením, který il neumí
TozziFan napsal:
Fuči, to jsi ty. Ale většina ne, hlavně ti mladí, kteří si ILa chtějí vyzkoušet a vůbec netuší kde a s čím začít. Jen jsem chtěl tak nějak upozornit, že tyto stránky jsou tak trochu zahlceny daty, která jsou zastaralá a většina z nich už dle mého názoru nebude nikdy využita. A jako moderátora tě samotného musí kolikrát štvát, že se zakládají vlákna duplicitní a zbytečná.
Ty si asi taky slepej jak patrona
IL-2 Sturmovik (verze)
• 1. Začínáme s IL-2
• 2. Ladění conf.ini
• 3. nVIDIA drivers
• Pilotovatelná letadla
von Pavel napsal:
V kořenu instalace il2 si najdi il2set.exe. V první záložce máš rozlišení. Fungují jen ty, co tam jsou obsaženy! Např. 1280x960 32 Bit.
Tak tohle tvrzení mě teda rozesmálo...to už skoro 6 let lítám s rozlišením, který il neumí
To je možný, že ti to funguje. Máš kliku, Mně to v jiných rozlišeních než jsou obsaženy v il2set.exe nefunguje a nebo to zlobí.
No sice to přepsání v conf.ini funguje,ale zkoušeli jste přemístit minimapu do rohu
monitoru?Kdyžtak mě prozraďte jak na to.Jde o UP 3.V UP 2.01 mě to funguje.
Když přepíšeš v conf.ini, tak minimapu do rohu nedáš(bavíme se o 16:9 nebo 16:10). V UP je mod WideScreen, který upraví rozlišení ve kterém tu minimapu do rohu dáš.
Topper-ano.
Tozzi-Ano,máš pravdu(mám 16:10).Ale zkus aktivovat v UP 3 WideScreen a připojit se na server UP3 RC04 A proto se možná Pavel odvolává na nastavení rozlišení v il2set.exe.
Upravil/a Fiks dne 12-08-2011 20:41
Mám problém s UP 3. Mám funkční vezi 4.10.1, stažený UP3 a patche na něj. Udělám si kopii adresáře se štrumem, spustím instalaci UP3, proběhne. V JSGME nastavím UP3, v selektoru nastavím UP3. 512MB paměti, uložím, spustím hru. Jdu do multiplayer, dám vytvořit server, vyberu typ dogfight, mapu, spustím, vyberu letiště a nemůžu dát výběr letadla. Můžu dát fly, ale sedím v letadle, které jsem naposled použil v multiplayeru nebo v QMB. Nainstalování dalších patchů problém neřeší.
Už jsem zkusil celého šturma smazat a nainstalovat znovu 1946, ale vybafla na mně nějaká hláška SECURE ROM i když jsem měl DVD v mechanice, takže jsem to přepsal adresářem s 4.10.1 ze zálohy.
Máte nějaký nápad ?
Přeplácnout ihned po instalaci (4.08m) No CD crackem http://www.mediaf...hdtjnsksbf . Jestli se ke slovu přihlásila protipirátská ochrana i pokud byl disk v jednotce, tak se někde stala chyba. Otázkou je kde (přiřazení písmene jednotce?).
pánové, jak je možné, že jsem stáhl šestiGB up 3 a po jeho instalaci jsem dostal něco-jako-šturma, nějak jsem to přesunul do složky s 4.11 mno a mám složku šturma a v tom ještě jednu s čistou hrou?!
Koty napsal:
pánové, jak je možné, že jsem stáhl šestiGB up 3 a po jeho instalaci jsem dostal něco-jako-šturma, nějak jsem to přesunul do složky s 4.11 mno a mám složku šturma a v tom ještě jednu s čistou hrou?!
Vyborne a teraz so to cele ako to mas hod do C:\Windows, inak ti to nebude fungovat.
Tak jsem věnoval sobotu na nalezení problému s připojením na UP3 servery.
Postupně jsem nainstalovat 4.07 > 4.08 > 4.09 > 4.10 > 4.10.1 > UP3.0 > UP3.0RC4
a o vše na 3 PC.
1. Win7 + (ZarEP) - připojení šlo jen jednou, pak už ne.
2. WinXP - vše OK připojuji se opakovaně
3. Win7 čisté - vše OK připojuji se opakovaně
Že se nemohu dostat jen na Spity a AoE byla mýlka. Na každý server s UP3 jsem se mohl připojit jen jednou, takže test byl tímto zkreslen.
Hledal jsem tedy rozdíl mezi 1. a 3. PC. Je to právě ten ZarEP. Zvlášní je, že na servery 4.11 chodím normálně.
Upravil/a Panek dne 26-02-2012 09:01
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.