Updatoval jsem FRAPS z 3.4.5 na 3.4.6 a už to jede. Díky
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
Hledam video editor, ktery umi simulovat efekt "roztresene kamery". Nevite nekdo o nakem? Nechce se mi zkouset (instalovat) vsechny a kdyz hledam, tak vetsinou najdu pravy opak "stabilizaci obrazu". Predem dik za rady.
No prave to delam. Ale stale nachazim pluginy na potlaceni tohoto efektu (ja potrebuju pravy opak). Stacilo by mi, kdybych vedel, jak se takovy plugin muze jmenovat. Dik.
Taky by se mi něco hodilo. Dlouho sem něco hledal a našel sem docela fajn mod, který si však moc nerozuměl s HSFX. Hra se mi s ním pustila jen dvakrát. Mám pocit, že v současnosti nic na 4.11 nebo 4.12 není. :/
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.