December 22 2024 12:35:01
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
EVE ON-LINE
311_Tank
alfiku nejde o to kdo je kapitan a neni a kdo provadi rozkazy a a kdo macka spoust v tohle sou tyhle hry uplne stejne, jde o to ze manevrovani nema v eve temer zadny vyznam (krom krouzeni vysokou rychlosti) a vsechny zbrane zazracne strili do vsech smeru.

Jedinej taktickej manevr kterej EVE ma je alignuti k nejakymu warppointu.

EVE je dobra hra ale ten boj je jednim z nejjednodusich ze vsech MMO.
U capital ships uz to asi tak nevadi ale do velikosti battleship imho docela jo.

Nevim jak je to ted ale kdyz sem odchazel tak standartne fitnutej fleet rokh stal 168,5M bez pojistky a to neni nic co by clovek vydelal beltenim za par minut.

LEON
V EVE už snad vydělávají na beltech jen macro mineři. Všichni teď chodí na ,,RBéčka" (incursion) i když to mně přijde po čase taky monotónní. Výdělek to je ale rychlý, to jo...

https://www.rcfree.eu
alfik
To se mi nechce věřit - jedině že by ses nikdy nedostal např. do léčky PVPerů... Align nebo orbit a pak se modlit ke všem svatým - to je asi tak to nejhorší co můžeš udělat!
Naopak - manévr, zapnutý tac pohled, a pod. je v EVE velmi důležitý, právě proto že nepřítel má (stejně jako ty) možnost střílet do všech směrů. Ale ne jakkoli - právě jeho transverzální rychlost a vzdálenost, úhlová rychlost a schopnost míření tvých i jeho zbraní, vztahy mezi vašimi signaturami, to je to co tě buď zachrání - nebo pohřbí. Musí se to umět. Já to moc neumím... dlužno přiznat Šklebící se ale učím se.
Jinak, že je to jeden z nejjednodušších systémů boje, tak v tom se shodneme. A často s**u PVPery tím, že jim říkám že kdyby mě nazývali PVPčkařem v EVE, považoval bych to za osobní urážku Šklebící se Jakýkoli šturmovikář umí milionkrát víc než "PVP borci" z EVE. O jiných hrách ani nemluvím. Jako příklad uvedu, že plných 100% sestřelů mé postavičky se odehrálo jako "zabublení" - nikdo nikdy mi nijak nedokázal v EVE že by uměl cokoli jiného Šklebící se
No, ale já hraju Nosiče píva - Carebeara Mrknutí a těžaře a obchodníka. Na PVP mám jiné hry.
S cenou sestřelu máš pravdu - i na PLEX stačí udělat prům. jednu čtyřkovou misi denně a máš to. Proto taky píšu že je to spíše o osobní nasr... na to že jsem zase udělal pitomost plus o čase, doskákat si pro loď a fit. Isků je dost i na sto sestřelů Úsměv
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

311_Tank
Nevim jak je to s ISK ted ale pred tema 3 lety sem se dostal do stadia ze se mi vyplatilo vydelavat realny prachy a za ty si kupovat ISK nez u toho drepet a farmit prachy na to aby bylo za co PvP ckarit.

Zajimave v casech kdu CHON skoncil druhej ve velkym aliancnim turnai a mel ve svich radach jedny z nejlepsich PvPckaru na serveru nikdo znich realne TVs neresil a signatury tak sekundarne. Vono v ten moment kdy je clovej weblej, scramblej a sosaj mu kapacitor je to vcelku sumak.

LEON
Teď je Tanku ekonomika zdeformovaná těmi ,,RBéčky", na těch incursionech si vyděláš nesrovnatelně víc za stejný časový úsek, než na L4 misích, nebo na těžbě, nebo na oblítávání anomálek a signatůr.

alfik
Jj je to tak, taky to neřeším, zaplatím si dycky na tři měsíce a je to. Ale spousta těch mladejch co ještě študujou jde do EVE s tou vidinou, že budou za pár měsíců platit "ingame". Neuvědomují si, že si sice PLEX koupí, ale už ne nic jiného... ani lodě, ani fity... ale chápu je Šklebící se taky jsem študoval.
Já nikoho z CHONu neznám (nebo jo a nevím o tom) a v dobách kdy PVPřili jsem EVE ještě nehrál. Ale vím/ slyšel jsem, že byli celkem uznávaní. Možná se změnilo EVE, možná CHON, možná všecko. Ale máš pravdu (a shodujeme se na 100%) PVP v EVE je záležitost čekání na bráně nebo před stanicí s nastraženým webem, scramblem a pod. Proto nemám o PVPrech z EVE nijak vysoké mínění, to je to co jsem myslel tím co jsem napsal.
Hergot... dneska vůbec nestíhám domácí práce - asi se dnes v EVE neukážu Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

313_Nevo
EVE Online zažila největší bitvu za dobu své existence
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

LEON
Když jsem před 2 lety hrával EVE já, tak i jen stovka lodí v jedné bitvě udělala ze hry spolehlivě slušný lag-fest... S tou optimalizací hry pro masivnější konflikty tedy CCP už něco udělala? Podle vyprávění pamětníků na tom totiž v tomhle směru bylo EVE kdysi nesrovnatelně lépe.

clone9cz
CCP se rozhodli zpomalit čas na desetinu, aby se bitva mohla v klidu odehrát bez lagů a neobtěžovala ostatní hráče.

21 minut se tam stříleli.

http://www.wwii-illusion.net
alfik
Clone, to bývají opravdové bitvy - jako v reálu či v WWIIOL, tzn. i několik hodin příprava na několik desítek minut střílení, při nichž můžou aliance přijít o miliardy ISKů - i při přepočtu na reál to nejsou malé prachy...
Plus poté - ta co prohrála, přišla o POSy a v těch systémech i o další, tzn. často i znovuzavedení logistických tras po takové ztrátě (najití jiných tras apod.) může trvat i týdny. Plus nahradit ztrátu nemalých rostředků na POS, a taky to co bylo uloženo tam, zboží, lodě... u takových bitev padne klidně i roční práce všech členů!
A ta co vyhrála, musí si výhru udržet - nezapoměň že ani ona neměla nulové ztráty... a když se dva perou... Úsměv

LEON
Souhlasím s Alfíkem, těch 21 minut samotné bitvy už byla jen třešnička na dortu, podstatná je ta příprava a logistika, u bitvy takového rozsahu bych tu alianční přípravu spíš odhadoval na dny a týdny, než jen hodiny.

313_Nevo
Po dvou a půl hodinách bojů byly zničeny na čtyři stovky lodí. Kolem třetí hodiny bojů CFC posílá do boje své vlajkové lodě, což je prý znamení toho, že věří ve vítězství.

Largest space battle in history claims 2,900 ships, untold virtual lives
"The combat is fake, but the emotions are real"
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

LEON
Uz se nejakej rok v EVE komunite nepohybuju, proto bych se rad zeptal na jednu vec. Hrozi nejaky vetsi odchod hracu z EVE do novych her typu Elite Dangerous nebo Star Citizen? Nebo tento typ her hrace z EVE neoslovi?

alfik
Zajímavá otázka Leone - připojím se. Taky už pár let EVE nehraju (i když pořád někde v koutku mysli... přemýšlím co by kdyby... Úsměv ).

Deschain
No hele pred půl rokem sem skoncil v nullsec alianci darkness. Na CTA nas chodilo pravidelne 200-300 s tim ze kazdej novej update byl mazec a kazdej to vital ve vesmiru bezne 40k a vic lidi eve je top hardcore mmo na kterou nejaky elite zdaleka nema, star citizen mozna ale ten bude hotovej tak za pet let

alfik
No to jo. Dříve asi bude Elite Dangerous: Horizons Úsměv

Deschain
No to urcite protozea vyjit do konce roku star citizen se vydani ani neblizi a co se tyce Eve tak tam je velkej update co mesic

alfik
Tak jsem zase pár měsíců zaplatil Úsměv abych se juknul na ty Citadely.
Hráčů ubylo. Bývá to tak kolem 35 000 maximálně. Je-li to přechodem na Elite netuším, ale tu taky moc lidí nelítá.

Ajvn
Elite Dangerous.
Stojí tohle za něco? Hrajete to někdo?

AJaromir
Já sem tam to hraji. Mám datadisk Horizons, který přidává možnost přistávat na planety a jezdit po nich s vozítkem. Hra je na hodně dlouhou štaci a začínám se dostávat do situací, kdy jsou protivníci v úkolech na mě až moc silní a bez pomoci se tyto úkoly těžko plní s aktuálním plavidlem, jenž vlastním. Zvláště pak, pokud si vydělávám jako lovec odměn. (Vulture - člověk do ní musí vrazit tak 15-20 000 000 kreditů, než si ji vymazlí. Jsem na začátku cesty. Šklebící se )
Upravil/a AJaromir dne 15-05-2016 13:14

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

36,122,864 návštěv