mmorpg
|
313_Vity |
Přidané 16-05-2011 22:11
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 399
Založený: 12.08.07
|
No, to já sem hrával Tibiu, www.tibia.com a lepší hratelnost ve hře sem ještě neviděl, je to Free ale lze si koupit, nebo dostat Premium účet... graficky to jde svou cestou, a přesně to se mi na tom líbí, působí to jako takové ty starý dobrý dos hry jeden čas na základce sem tím skoro žil |
|
|
|
WT_Flan |
Přidané 16-05-2011 22:24
|
Uživatel
Příspěvek: 1824
Založený: 30.09.05
|
Dnes je treba se soustredit na Geralta. Objednal jsem ho i s prokletou minci !
|
|
|
|
313_123 |
Přidané 17-05-2011 06:40
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
gerald - ještě počkám minulýho jsem si předplatil a za pár měsíců
byl lepčí a za polovičku
včera jsem strávil odpoledne u conana - najednou jsem zjistil že je noc a šel spát
přistihnul jsem se jak si stojím jen tak na kopci a kochám se
je to tak nějak pro mě nejlepší volba
není to bezduché korejské wow
ani wow to je sice promakané
ale ten conan je takovej nejdospělejší
no za poslední tři dny jich prolezlo moje PC
hodně
zůstalo
http://www.playre... - hororové free mmorpg
zatím moc neodskoušeno ale kravina to asi uplně nebude
a vypadá to tak nějak jinak - úchylně
conan ten mě nadchnul takové poctivé drsné polonahé rpg
kde vobčas potkáš i živé lidi
wow - je to takové chytlavé odskoušeno online i 2 000 cz/sk lidí zatím bez problémů a bez otravů a je to zadarmo
zůstanu http://www.twinst...
ale prostě je to takový složitější http://www.pareni...?todo=play se skřetama
Upravil/a 313_123 dne 17-05-2011 06:44
|
|
|
|
mha |
Přidané 17-05-2011 10:05
|
Uživatel
Příspěvek: 616
Založený: 10.12.05
|
Borland napsal:
Warhammer býval dobrým klonem WoW, jenom v jiném universu, ale dnes si zahraješ jenom na USA serverech (vysoká latence), protože jej v Evropě provozovala úžasná francouzská firma GOA, která jej naprosto pohřbila.
Jak můžeš napsat že warhammer je klonem WOW? To je absolutní hovadina... Už jen zaměření hry je absolutně odlišné... WOW je zaměřeno čistě na PVE, kdežto War je PVP hra, ve které PVE nemusíš vůbec řešit, byť ho hra v určíté míře obsahuje, avšak jen jako drobné zprestření...
Pominu to že obsah WOW je plagiát světa Warhammeru... Jinak co se týče komunity, tak hra rozhodně neumřela, jen se snížil počet serverů a GOA byla odstavena, evropské dále fungují a co se týče kvality hráčů, tak evropa rozhodně lepší než us servery (hraji na Karak Azgal)... Dají se najít i české guildy, sám hraju asi v nejvetší české komunitě Bohemia...
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 17-05-2011 15:00
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
HA! zurivy trpaslik se objevil ... to vypada na novy zapis do Knihy zasti
btw. doslo k nejaky zasadnejsi zmene v T4 od ty doby co jsem tam nebyl? |
|
|
|
alfik |
Přidané 17-05-2011 17:33
|
Diskutující
Příspěvek: 4853
Založený: 21.04.06
|
AB1 LEON: Pokud to budeš zkoušet (i ostatní), tak se můžeš připojit k impériu jménem Druhy pokus, jméno vládce Alfik Vecnalama. Už stavím kosmické lodě, hledají se lidi co by se vrhli na kolonizaci vesmíru Ale nezapomeň mě v tom případě kontaktovat, jsem zpravidla v jiné soustavě než kde se "narodíš", jo a hlavně nezapomeň že musíš vědět kde máš svůj ručník! Galaxie je nebezpečná!!!
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
|
|
|
|
LEON |
Přidané 17-05-2011 18:13
|
Diskutující
Příspěvek: 2076
Založený: 28.10.10
|
To alfik: Zkoušet jsem to začal včera, ale jelikož mám svůj pařanský PC na reklamaci, přežívám na 9" netbooku Asus EEE 901 PC a na tom mi ta hra padá s chybou Program přestal pracovat bla bla bla. Vrhnu se na to, až budu mít PC doma, zatím jsem zkouknul videa na Youtube a vůbec to nevypadá zle. Jsem totiž odkojený z Elite Frontier a dodnes jsem nenašel jedinou podobnou hru, kde by se dalo ŘIDITELNĚ přistávat na planetách, až teď co jsi postnul Ty toho Hazerona. Chvíli jsem hrál Black Prophecy, protože se tam dá létat s pohledem z kokpitu, ale rozčilovala mě nemožnost rozhlížení v kokpitu a nefunkční přístrojová deska, která tam je spíš pro okrasu. O to víc jsem byl šokovaný, když velice jednoduchý HAZERON, který má pouhých 250 MB plynulé rozhlížení v kokpitu umožňuje a dokonce jsem tam zahlédl i nějaké funkční přístroje v kokpitu, jako výškoměr, rychloměr, náklon... Dnes to je u nových her samá omračující grafika, hry prošpikované filmovými sekvencemi, ale na obsah samotné hry už autoři nemyslí jako dřív
|
|
|
|
mha |
Přidané 18-05-2011 08:32
|
Uživatel
|
j4ck41 napsal:
HA! zurivy trpaslik se objevil ... to vypada na novy zapis do Knihy zasti
btw. doslo k nejaky zasadnejsi zmene v T4 od ty doby co jsem tam nebyl?
Mno zásadní je to, že Bohemka rerolnula na destro a přibrali jsme bývalé beyond insanity, jestli ti to něco říká, jinak systém jest bez změny, počty lidí vcelku ustáleny...
Aulus Vitellius
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 18-05-2011 09:28
|
Diskutující
|
Destro? ty kravo, tak to je nasup ... a Order jako protivnik je v rvr pravidelnejs? |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 18-05-2011 09:33
|
Diskutující
|
jinak Alfiku mas me tam ... akorat bych potreboval zjistit kde jsou ve meste obchody ... nechcu behat nahej s perorizkem v ruce |
|
|
|
Safrik |
Přidané 18-05-2011 09:34
|
Uživatel
Příspěvek: 964
Založený: 26.12.05
|
313_123 napsal:
byl lepčí a za polovičku
včera jsem strávil odpoledne u conana - najednou jsem zjistil že je noc a šel spát
hodně
zůstalo
wow - je to takové chytlavé odskoušeno online i 2 000 cz/sk lidí zatím bez problémů a bez otravů a je to zadarmo
PvE Conana bych spíše nedoporučil (PvP "Gang bang" mě taky nezaujal), hra vypadá moc pěkně. Ze začátku se to i dobře hraje, stravíš u toho hoooodně pěněz, tedy času jsem chtěl říct : ) a ve výsledku, když se dostaneš na lvl 80 se svojí postavou tak končíš. protože dál už se lvlit nedá a tak ti zbyde pouze obíhání dungeonů a sbírání hadříků a zbraní. A dobré dungeony musíš obíhat ve více lidech a jak už bylo řečeno bez guildy to vlastně ani nejde. Jenže české guildy jsou jak bych to řekl ... na prd. Mnohem lepší jsou zahraniční, ale to musíš umět angličtinu na komunikativní úrovni. Ale hlavně co mě na AoC nejvíce štvalo až nakonec úplně odradilo je šílenej a děsně složitej systém featů a skillů v kombinaci s účinky typu postavy a vybavení postavy. Řekl bych, že ani tvůrci samotní neví co jak funguje a jen přidávají další nesmyslnosti, aby vytáhli další penízky, ala poslední addon Kithai. : ))) Jestli se dostaneš přes lvl 30 tak pochopíš. Spoustu času pak strávíš na netu hledáním jak nastavit svoji postavu, aby jsi nakonec zjistil, že to co jsi vytvořil je úplně k ničemu a začneš, zase znova. No každopádně, kdyby jsi potřeboval s něčím poradit napiš PM mám za sebou 2 roky AoC : )
PS: Kdyby jsi chtěl PvE účet s několika lvl 80 postavama, tak bychom se též nějak domluvili. |
|
|
|
mha |
Přidané 18-05-2011 09:47
|
Uživatel
|
j4ck41 napsal:
Destro? ty kravo, tak to je nasup ... a Order jako protivnik je v rvr pravidelnejs?
JJ je ho víc... zejména proto jsme šli hrát za druhou stranu...
Aulus Vitellius
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 18-05-2011 10:17
|
Diskutující
|
sakrys, to me laka ... jenze jak se znam tak kdyz si zaplatim, tak bude zase hovno
btw. s cim behas? |
|
|
|
mha |
Přidané 18-05-2011 13:07
|
Uživatel
|
j4ck41 napsal:
sakrys, to me laka ... jenze jak se znam tak kdyz si zaplatim, tak bude zase hovno
btw. s cim behas?
Koho jiného než blackguarda... Za tři dni do T4... Byla to nechutná farma ale dalo se...
Aulus Vitellius
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 18-05-2011 15:17
|
Diskutující
|
za 3 dny? fuj farma ale tak zase jste powerlevelovali v guilde, takze jste nemuseli nikoho shanet a tudiz jste neztraceli cas |
|
|
|
Hoper |
Přidané 18-05-2011 19:06
|
Moderátor
Příspěvek: 12094
Založený: 29.09.05
|
sakra tak co ten Šedivák ? koukám, že grupy už se činily...
a jsou tu lidi, co to už maj určitě koupený a nainstalený a - nic...
tak se kurňa už rozpovídejte :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
313_123 |
Přidané 18-05-2011 20:06
|
Uživatel
|
Safrik napsal:
313_123 napsal:
byl lepčí a za polovičku
hodně
zůstalo
PvE Conana bych spíše nedoporučil (PvP "Gang bang" mě taky nezaujal), hra vypadá moc pěkně. Ze začátku se to i dobře hraje, stravíš u toho hoooodně pěněz, tedy času jsem chtěl říct : ) a ve výsledku, když se dostaneš na lvl 80 se svojí postavou tak končíš. protože dál už se lvlit nedá a tak ti zbyde pouze obíhání dungeonů a sbírání hadříků a zbraní. A dobré dungeony musíš obíhat ve více lidech a jak už bylo řečeno bez guildy to vlastně ani nejde. Jenže české guildy jsou jak bych to řekl ... na prd. Mnohem lepší jsou zahraniční, ale to musíš umět angličtinu na komunikativní úrovni. Ale hlavně co mě na AoC nejvíce štvalo až nakonec úplně odradilo je šílenej a děsně složitej systém featů a skillů v kombinaci s účinky typu postavy a vybavení postavy. Řekl bych, že ani tvůrci samotní neví co jak funguje a jen přidávají další nesmyslnosti, aby vytáhli další penízky, ala poslední addon Kithai. : ))) Jestli se dostaneš přes lvl 30 tak pochopíš. Spoustu času pak strávíš na netu hledáním jak nastavit svoji postavu, aby jsi nakonec zjistil, že to co jsi vytvořil je úplně k ničemu a začneš, zase znova. No každopádně, kdyby jsi potřeboval s něčím poradit napiš PM mám za sebou 2 roky AoC : )
PS: Kdyby jsi chtěl PvE účet s několika lvl 80 postavama, tak bychom se též nějak domluvili.
no hraju za bear šamana jem na aqvilonia pvp lvl 15
zatím baví
aktivoval jsem si (snad jsem s toho nějaký jelen) účet s trialu na norm
snad bude měsíc zadarmo a další tři jsem dal nějak dokupy
(zapomenuté body tam karta na dva měsíce onde)
tak i když u toho vydržím těch půl roku
za ten litr to stojí i kvůli tý opravdu pěkný grafice, zatím příběh, hudba
co mě proti třeba wow štve je málo vedlejších čiností
vaření, rybaření atd
zas stavba pevností hmmm uvidíme
ps: končím du sejmot nákou babu do bažiny kvůli medajlonu
Upravil/a 313_123 dne 18-05-2011 20:17
|
|
|
|
alfik |
Přidané 18-05-2011 22:52
|
Diskutující
Příspěvek: 4853
Založený: 21.04.06
|
No a ještě hraju Fallen Earth, je to postapo, a máme tam dobrou českou gildu CSF.
Leone, jak najít obchody ti vysvětlím ve hře - takhle je to složité.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
|
|
|
|
313_123 |
Přidané 19-05-2011 06:12
|
Uživatel
|
Fallen Earth- to vypadá zajímavě o víkendu prubnu taky
teda píšou tam kup nebo trial - fakt je to zadarmo ???
jj je potřeba trénovat ještě rok a něco a je to tady
ps: před pár lety se tady (svk) mmorpg(wow) používalo spíš jako nadávka
a koukám co tam ulítlo lídí |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 19-05-2011 15:19
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05