jelikoz to videjko je na predesle verzi CODa jsou stopovky fuj, ale v new patchi jsou lepcejsi, i kdyz furt to jeste neni uplne ono (ale taky zalezi na tom, co si clovek naladuje do laufu atd. )
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
jen já mám na ten soubor:
You don't have permission to access /forum/files/usergals/2011/08/full-26500-16922-b_5.jpg on this server ? :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Chlapik lieta aj striela priserne ale robi vtipne videa. Ziadne upravy, cisto len video z hry, kebyze niekto chcel vidiet ako to vyzera v tom strasnom sime zvanom Cliffs of Dover
zajimave video. ale jen me utvrzuje v tom, ze prilisna snaha byva na skodu a graficke vypiplavky jsou sice super, ale ve spojeni s nekterymi rusivymi elementy to na me pusobi, jako plytvani zdroji. Snad se to casem zlepsi
ano, myslím, že z podobných videí Horri nebude moct hodně dlouho spát...
:))
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
To teda ja, zoomování výhledem ve stylu 11x optika a vysouvání přistávacích klapek v manévrovém boji to je na 21. století přímo strašidelné.
BTW už dobře půl roku mám slíbeno video "poplachový start patnácti stíhaček vs. patnáct útočících stíhaček," abych jako konečně viděl co to umí. Sliby se mají plnit o Vanocích. Upravil/a WT_Horrido dne 18-12-2011 17:37
ad to přibližování - nedávno jsem nad tím uvažoval. Jestli je dobré, aby sim to uměl takhle přiblížit. Ale lidské oko, pokud není <>, vidí a vidí (zaostří) i na větší vzdálenost.
Což beru, že je tohle...
ano, ty klapky byly taky úžasné
a divím se ti, že jsi nereagoval na angličtinu v německém letadle, já se tedy málem neudržel :)
Možná se pletu, ale zaostřit nebo zazoomovat jsou dvě rozdílné věci, ne? Při zaostření by se mi neměl objekt několikanásobně přiblížit a zvětšit, jako to bylo na tom videu. Alespoň moje oko bez přídavné optiky zoomovat neumí, pouze zaostřovat.
Upravil/a LEON dne 18-12-2011 21:32
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.