November 22 2024 16:30:47
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 1
Aces_Wild

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
GeForce 580 GTX. Ale jakou?
310_cibule
Koupě je naplánována na polovinu května, Tempíku (kamarádka se vrací začátkem června ze států a kartu přiveze).

Jestli do dé doby BoB/COD nevyjde, půjčím si od Zvířete katanu... a dál už to znáš.

P.S. Vedl jsem dlouhý boj, jestli si mám koupit novou grafiku, foťák či iPad, nakonec jsem se po mnoha bezesných nocích rozhodl, že si koupím všechno (kecám, iPod ne, zjistil jsem, že bych na něj v těch krátkých přestávkách mezi domácím PC a služebním notebookem neměl kdy (kvůli těm 20 minutám metrem do kanclu a domů to nemá cenu). Nepřemlouvejte mne, už jsem se rozhodl Cool
Upravil/a 310_cibule dne 15-03-2011 00:05
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Valec
torr napsal:
Valec napsal:
torr napsal:
Nvidia - SLI- musí být stejné - takže 580 s 260 - NE
AMD/ATI - CF - je to možné ale s mnoha restrikcemi - stejně se to nedoporučuje
Ja myslim ze by to melo jit.Kdyz se divam na vysledky benchmarku tak tam maji sli 580 a 280.

můžeš dodat link toho testu?Aby spolu ve SLI fungovaly 2 rozdílné architektury ,to bych rád viděl.Opravdu se nejedná o to že 580 počítá grafiku a 280 počítá fyziku? Nebo byl použit Lucid-Hybrid?
Podivej se co napsal Tempik.A co jsem odpovedel.

Valec
Valec napsal:
Presne jak pise Tempik.
Tady

torr
Valec napsal:
torr napsal:
Valec napsal:
torr napsal:
Nvidia - SLI- musí být stejné - takže 580 s 260 - NE
AMD/ATI - CF - je to možné ale s mnoha restrikcemi - stejně se to nedoporučuje
Ja myslim ze by to melo jit.Kdyz se divam na vysledky benchmarku tak tam maji sli 580 a 280.

můžeš dodat link toho testu?Aby spolu ve SLI fungovaly 2 rozdílné architektury ,to bych rád viděl.Opravdu se nejedná o to že 580 počítá grafiku a 280 počítá fyziku? Nebo byl použit Lucid-Hybrid?
Podivej se co napsal Tempik.A co jsem odpovedel.

pro Válce:co je to "Tady"? jestli to má být link ,tak to není.Takže čekám na ten link co mají zapojenou 580 a 280 současně ve SLI.

Ted nad tím přemýšlím na co vlastně odpovídáš jestli na SLI nebo zapojeni 580(grafika) a 280(fyzika),což jsou dvě naprosto rozdílný věci,protože já od začatku mluvím pouze o SLI

Valec
Torre ano zapojeni 580(grafika) a 280(fyzika).To co popisoval Tempik.Kvůli SLI to zapojovat cenu nemá. Ale pokud bys chtěl hrát hry, které podporují PhysX (MafiaII, Batman, a pár dalšícch, byť jich je pomálu), tak GTX 580 necháš na počítání grafiky a 260ku na počítání fyziky = vyšší výkon.Sory za slovicko SLI nemelo tam byt.

torr
jojo ted je to jasné, souhlasím s tebou

Hoper
606_Tempik napsal:
...
Ale já bych stejně raději počkal, až tn BoB/CoD opravdu vyjde. Abys pak na něj nekupoval třetí grafiku za dva roky :D

přesně na to se těším - jak nám CIbule bude u píva povídat - jó, to když jsem kupoval grafiku na BoB, vlastně CoD teda NiC.....
:)))

ale jinak, Cibulko, tu kombinaci 580/570 na grafiku a 260 na fyziku ti budu závidět ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

WT_Horrido
Se obávám, že v kombinaci s 580 bude ta 260 na PhysX zcela neviditelná. Zatím není hra která by se odvážila přijít s PhysX "na plné kule" a to ani Metro.
Teda bude to více žrát elektriku, to zase ano Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Pak je ještě řešení koupit si dvě 580 do SLI, že jo? Cool

(klíííííd, to si nelajsnu, občasné výhrůžky rozvodem by se z teoretické roviny rázem přesunuly do roviny... i když nakonec všechno má své výhody).

A teď kontrolní otázka: kdybych na desce teoreticky nechal jak 260 tak i 580, jak vysvětlím třeba CoD, aby používal tu lepší (popř. Mafie 580 na grafiku a 260 na fyziku. Já to samozřejmě vím, ale co Vy?

A ještě prosba, může se mi někdo podívat, jaká hodnocení má ta EVGA, toho Gainwarda a tu druhou jsem na amazon.com nenašel (vím, že můžu nakupovat i jinde, ale u mazonu mi to vyhovuje nejvíc).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Horrido
Která karta má co dělat to se nastaví v ovladači a zvládne to i cvičený foxteriér natož uživatel SVK fora. Úsměv

EVGA je partner nVidie, jejich jakýsi "rodinný" výrobce, kvalita a provedení tomu odpovída, špatně nekoupíš...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Díky, Horri,

Řeknu morčatům svých dětí, co zvládne foxteriér, zvládnou i ony Mrknutí

Hoper
WT_Horrido napsal:
Se obávám, že v kombinaci s 580 bude ta 260 na PhysX zcela neviditelná. Zatím není hra která by se odvážila přijít s PhysX "na plné kule" a to ani Metro.
Teda bude to více žrát elektriku, to zase ano :)

té první větě Cibule nějak nerozumí, vysvětli jí to, plz :)

ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Novotny
Jako že ta 260ka je tam na nic? A jen žere a žere a žere?!Šklebící seMrknutí

Hoper
a to 260 na fyziku nestačí ???

ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Novotny
Stačí,ale jak řekl Horri. V kombinaci s 580 je tam jen na žraní elektriky. Prostě skoooooooooooooooorem na nic.Úsměv Ale třeba jednou! Vyděšený

WT_Horrido
Stačí, naopak, ale nemá to žádný podstatný vliv na výkon. Kombinace 460+250 v Mafii a Metru dělá rozdíl 4 fps. U Mafie je to jedno a Metro se nehýbe vůbec ani tak, takže je to taky jedno Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

torr
co takhle chvilku počkat na GTX590? A potom se rozhodovat,hafo výkonu a bambilion FPS

CSL1_Talbot
MultiGPU je v COD podporovane,ale neskusali to a nevedia ci tam bude vobec dajaky narast vykonu,ak rozmyslas nad multiGPU riesenim ,tak este chvilu pockaj.
Upravil/a CSL1_Talbot dne 16-03-2011 12:53

WT_Horrido
Podpora v tomto případě znamená, že to pojede a nebude to padat Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
WT_Horrido napsal:
Stačí, naopak, ale nemá to žádný podstatný vliv na výkon. Kombinace 460+250 v Mafii a Metru dělá rozdíl 4 fps. U Mafie je to jedno a Metro se nehýbe vůbec ani tak, takže je to taky jedno :)

toto pochopila i Cibulova morčata :)

ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,017,169 návštěv