November 21 2024 20:14:39
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 15

· Piloti on-line: 1
BP_Iceman

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Film???
FK_Rudiger
Nevim že nenatočej něco co tu ještě nebylo Cool

WT_Horrido
Jinde nejsou negři.
Upravil/a WT_Horrido dne 01-08-2011 12:00
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

lochness
AB1_LEON napsal:
Nepochybně, když to dělá LucasFilm ! A u mírových rozhovorů u jednacího stolu bude překládat C3PO...

... tak kdyz utocil na tu lod, bylo videt, ze zbrane s tim nic nedelaly, takze to vzal nizko, aby tu nastavbu mohl strejchnout "lajtsejbrem". Trochu me ale zklamalo, ze v obsazeni neni i "Mace Windu" S.L.Jackson, ten by se mi hodil vic na velitelsky post
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

313_OTTO
lochness napsal:
AB1_LEON napsal:
Nepochybně, když to dělá LucasFilm ! A u mírových rozhovorů u jednacího stolu bude překládat C3PO...

... tak kdyz utocil na tu lod, bylo videt, ze zbrane s tim nic nedelaly, takze to vzal nizko, aby tu nastavbu mohl strejchnout "lajtsejbrem". Trochu me ale zklamalo, ze v obsazeni neni i "Mace Windu" S.L.Jackson, ten by se mi hodil vic na velitelsky post

jojo a první souboj by začal citátem ezekiel 25:17

Já neříkám tak ani tak, uvidíme jak to bude nakonec vypadat. Ale kurňa se na to těšim!

1stCL_Fucida
Ty akční záběry jsou hodně akční, ale dobré Úsměv A Lucas mě nezklamal nikdy Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

WT_Horrido
Tys asi neviděl poslední (první) tři díly Star Wars co? Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fucida
Ach ty směrovky...ach ty směrovky...

Člověk si říká: PROČ?

WT_Horrido
Protože německé letadlo má žlutý ocas vždy, zlý a nebezpečný velitel má žlutý i celý nos letounu.
Upravil/a WT_Horrido dne 01-08-2011 15:35
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fucida
Tak PROTO! Šklebící se

lochness
WT_Horrido napsal:
Tys asi neviděl poslední (první) tři díly Star Wars co? Úsměv

I 1. a 2.ep se celkem daly, 3.ep zachranuje imho jen Yoda.

Ale zaber na letiste v traileru mi pripada strasne prehustenej, az odpudivej. A pohyb letadel mi taky nepripada extra propracovany. No snad to bude ve filmu lepci a spadne mi brada. Anebo tam snad bude zase nejaky "Wookie na dalnici" nebo tak neco Úsměv
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

WT_Horrido
Jedna a dva se celkem daly?! To máš snad naopak ty epizody ne? :-) Trojka je z nových asi nejlepší...

On to režíruje manik co delal Battlestar Galactica, takže proto ten Mustang točí jako Viper :-)
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

TETAJARUNA
Důrazně žádám DT nebo modery o přehodnocení fyzikálního modelu P51.Ten obrat po směrovce je boží.....chci to umět taky kua.Už jsem to viděl po druhý,poprvý v dokumentu(dokonce),tak kde je probléém.Nebo ten frajer,co jde za šwalbinou do divu (a drží se jí).Chudák Tetka dodnes netušila,co je P51 za poklad.Už nelítám nic jinýho.Sláva !!!! Huráá!!!

Pityy
Nesahej mi na P-51 Šklebící se

1stCL_Weiss
Me 262 z JG3 Udet? Based on True story Šklebící se

http://www.jg5.szm.sk
TETAJARUNA
Co se průměrný konsument Hollywoodských válečných filmů s leteckou tématikou teda vlastně dozví??Dovolil jsem si malí souhrn.Z filmu Rytíři nebes hlavně to,že prakticky každý německý stroj na obloze WW1 musí být nutně trojplošník,přičemž čím červenější,tím nebezpečnější.Každý průměrný historik ví,že Nieportu 17 více sluší jako oponent Albatros D.II,navíc amíci lítaly Spady VII a XIII. Snímek Pearl Harbor mne fascinuje faktem,že P40 dokáže ukroutit a sestřelit 20 zer z celkově 9(!!!) ztracených,pokud jsou P40 pilotovány Benem Afleckem a Joshem Harnettem.A jestliže budu ve filmu Red Tails konfrontován s mýtem,že 332.FG neztratila v doprovodech ani jeden bomber,což je lež jak věž,tak už mi jebne.Takže, za A.-buďto se v napjatých rozpočtech těchto filmů vážně nenajde na plat pro odborníka,který by dohlédl na historickou korektnost,nebo za B.- jde o úmysl,tedy o propagandu.Já osobně si myslím,že B je správně.Bohužel.

Topper-Czech
Hoper napsal:
a teda - teď jsem se tak zamyslel (a hodinu hledal), ve kterém válečném filmu za posledních 11 let byl sex. Hledal jsem v těch emerických, ale co bylo v Pearlu si už nevybavuju a krom toho Enemy at the gates mne nějak nic nenapadá. Z ruských snad jen v 9.rotě, kdy hoši byli ve výcviku - měli tam nějakou "vřelou" kantýnskou (nebo co byla), ale to byly taky jen náznaky Mrknutí
Co si tak vzpomínám, o sexu bylo poměrně dost psáno v Hájili jsme hrad. Ale to je starý film a nevím, kolik toho ve filmu bylo Mrknutí
tak asi jen nějací frantíci Úsměv)

Nevejde se to do limitu 11 let, ale co takhle "Hanover street"? Jinak jsem taky docela natěšenej, cože z toho Red Tails nakonec vyleze. Ale nalijeme si čistého vína, dneska je to o efektech a i přesto těm trhákům něco chybí. Není nad Tora Tora Tora, Most u Remagenu apod. Tam ti herci hráli, to dneska některým ty postavy nejdou ani věřit, nehledě na to naškrobené oblečení.

YouTube Video

http://www.e-airport.wz.cz
Hoper
čeče to vůbec neznám :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Topper-Czech
U nás to taky nedávaj moc často. Vlatně by to mohli zreprízovat, alespoň bych to konečně nahrál Úsměv

http://www.e-airport.wz.cz
Merten
TETAJARUNA napsal:..navíc amíci lítaly Spady VII a XIII ..
Tak tady nemáš pravdu ale se zbytkem se dá celkem souhlasit Úsměv

TETAJARUNA
Merten napsal:
TETAJARUNA napsal:..navíc amíci lítaly Spady VII a XIII ..
Tak tady nemáš pravdu ale se zbytkem se dá celkem souhlasit Úsměv

Jaj...máte pravdu,pane MerteneMrknutí Film popisuje "historii" jednotky Escadrille Lafayette v době jejího vzniku a to je na Spady vážně brzo.Nicméně na Fokery Dr.I taky.A právě masové nasazení tohoto typu ve filmu člověka dost zmate. Děkuji za korekciÚsměv
Upravil/a TETAJARUNA dne 03-08-2011 20:48

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,008,350 návštěv