AB1_LEON napsal:
Nepochybně, když to dělá LucasFilm ! A u mírových rozhovorů u jednacího stolu bude překládat C3PO...
... tak kdyz utocil na tu lod, bylo videt, ze zbrane s tim nic nedelaly, takze to vzal nizko, aby tu nastavbu mohl strejchnout "lajtsejbrem". Trochu me ale zklamalo, ze v obsazeni neni i "Mace Windu" S.L.Jackson, ten by se mi hodil vic na velitelsky post
AB1_LEON napsal:
Nepochybně, když to dělá LucasFilm ! A u mírových rozhovorů u jednacího stolu bude překládat C3PO...
... tak kdyz utocil na tu lod, bylo videt, ze zbrane s tim nic nedelaly, takze to vzal nizko, aby tu nastavbu mohl strejchnout "lajtsejbrem". Trochu me ale zklamalo, ze v obsazeni neni i "Mace Windu" S.L.Jackson, ten by se mi hodil vic na velitelsky post
jojo a první souboj by začal citátem ezekiel 25:17
Já neříkám tak ani tak, uvidíme jak to bude nakonec vypadat. Ale kurňa se na to těšim!
WT_Horrido napsal:
Tys asi neviděl poslední (první) tři díly Star Wars co?
I 1. a 2.ep se celkem daly, 3.ep zachranuje imho jen Yoda.
Ale zaber na letiste v traileru mi pripada strasne prehustenej, az odpudivej. A pohyb letadel mi taky nepripada extra propracovany. No snad to bude ve filmu lepci a spadne mi brada. Anebo tam snad bude zase nejaky "Wookie na dalnici" nebo tak neco
Důrazně žádám DT nebo modery o přehodnocení fyzikálního modelu P51.Ten obrat po směrovce je boží.....chci to umět taky kua.Už jsem to viděl po druhý,poprvý v dokumentu(dokonce),tak kde je probléém.Nebo ten frajer,co jde za šwalbinou do divu (a drží se jí).Chudák Tetka dodnes netušila,co je P51 za poklad.Už nelítám nic jinýho.Sláva !!!! Huráá!!!
Co se průměrný konsument Hollywoodských válečných filmů s leteckou tématikou teda vlastně dozví??Dovolil jsem si malí souhrn.Z filmu Rytíři nebes hlavně to,že prakticky každý německý stroj na obloze WW1 musí být nutně trojplošník,přičemž čím červenější,tím nebezpečnější.Každý průměrný historik ví,že Nieportu 17 více sluší jako oponent Albatros D.II,navíc amíci lítaly Spady VII a XIII. Snímek Pearl Harbor mne fascinuje faktem,že P40 dokáže ukroutit a sestřelit 20 zer z celkově 9(!!!) ztracených,pokud jsou P40 pilotovány Benem Afleckem a Joshem Harnettem.A jestliže budu ve filmu Red Tails konfrontován s mýtem,že 332.FG neztratila v doprovodech ani jeden bomber,což je lež jak věž,tak už mi jebne.Takže, za A.-buďto se v napjatých rozpočtech těchto filmů vážně nenajde na plat pro odborníka,který by dohlédl na historickou korektnost,nebo za B.- jde o úmysl,tedy o propagandu.Já osobně si myslím,že B je správně.Bohužel.
Hoper napsal:
a teda - teď jsem se tak zamyslel (a hodinu hledal), ve kterém válečném filmu za posledních 11 let byl sex. Hledal jsem v těch emerických, ale co bylo v Pearlu si už nevybavuju a krom toho Enemy at the gates mne nějak nic nenapadá. Z ruských snad jen v 9.rotě, kdy hoši byli ve výcviku - měli tam nějakou "vřelou" kantýnskou (nebo co byla), ale to byly taky jen náznaky
Co si tak vzpomínám, o sexu bylo poměrně dost psáno v Hájili jsme hrad. Ale to je starý film a nevím, kolik toho ve filmu bylo
tak asi jen nějací frantíci )
Nevejde se to do limitu 11 let, ale co takhle "Hanover street"? Jinak jsem taky docela natěšenej, cože z toho Red Tails nakonec vyleze. Ale nalijeme si čistého vína, dneska je to o efektech a i přesto těm trhákům něco chybí. Není nad Tora Tora Tora, Most u Remagenu apod. Tam ti herci hráli, to dneska některým ty postavy nejdou ani věřit, nehledě na to naškrobené oblečení.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
TETAJARUNA napsal:..navíc amíci lítaly Spady VII a XIII ..
Tak tady nemáš pravdu ale se zbytkem se dá celkem souhlasit
Jaj...máte pravdu,pane Mertene Film popisuje "historii" jednotky Escadrille Lafayette v době jejího vzniku a to je na Spady vážně brzo.Nicméně na Fokery Dr.I taky.A právě masové nasazení tohoto typu ve filmu člověka dost zmate. Děkuji za korekci
Upravil/a TETAJARUNA dne 03-08-2011 20:48
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.