|
Zázrak techniky, vlastní modifikace joye
|
| 606_Temp |
Přidané 06-01-2011 21:55
|

Stařešina

Příspěvek: 5502
Založený: 19.08.07
|
S napsal:
Hele " S". Použij raděj zázrak techniky zvaný digitální fotoaparát a nafoť něco s tou slečnou co máš v avataru. Určitě sklidíš větší úspěch 
No já nevim... jsem to já osobně, jak už někdo tady poznamenal (pozná se to podle toho mohutného mužného ochlupení na hrudi) Něco mi říká, že by to velkej úspěch nebyl :-(
Zkazil jsi mi den 
Ale ještě k tomu zázraku techniky - plánuji podobnou věc zbastlit asi 2 roky a zase jsi mě kousek popotrčil v motivaci
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
|
| |
|
|
| clone9cz |
Přidané 06-01-2011 22:19
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 5064
Založený: 09.10.05
|
Pánové, kdo svůj joy vyhodil, místo aby ho takhle krásně zrecykloval a určitě na to nepotřeboval dílnu se spoustou nástrojů, nemusel leptat tišťáky, řešit problém s upevněním na stůl, řešit problém s odmontováním ze stolu. Tuším, někdo v Čechách sbírá joye a tenhle genius by byl výstavní. A trimblob tu ještě nebyl, kde ste zalezlí, bastlíři !
Upravil/a clone9cz dne 06-01-2011 22:19
|
| |
|
|
| S |
Přidané 06-01-2011 22:20
|

Nováček

Příspěvek: 99
Založený: 06.01.11
|
1stCL_PETRAS napsal:
S...jako bastlíř jsi moc nezazářil, ale ty fotky na rajčeti nejsou špatný
Docela jsou některé docela dobré. I s přechodem pozadí jsi si pohrál a to se hodnotí 
Mno... to by bylo hoodně špatný, kdybych dělal blbý fotky, ježto bych se jako fotograf neuživil a to by mě bylo líto... Mám aťák a tohle sem sfouknul s nějakou zakázkou..
Jinak nabízím svoje služby a gear ve prospěch modelářů - některý modely stojeji za profi nafocení a většinou sou to klucí, který to ani nenapadne to nechat nafotit v nějakym studiu a taky na to asi nemaji... nabídka je samozřejmě zdarma (když to teda nezabere celej den)...  |
| |
|
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 07-01-2011 00:05
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11284
Založený: 26.01.13
|
A já klidně řeknu, že se mi tvoje práce líbí Je to kreativní a jistě se každá návštěva zeptá, na co to je Navíc jestli jsi z Čimic, tak ti nejspíš prakticky vidim do kuchyně
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
| |
|
|
| AH_Cutora |
Přidané 07-01-2011 08:32
|

Uživatel

Příspěvek: 1507
Založený: 29.09.05
|

Neda mi to nepostnou taky par zazraku techniky od jinych co mame sbirku na AH v galerii:
Cocpit ala Boban:
[img]http://www.aholubi.org/imgs/img_19.jpg[/img] is not a valid Image.
Pedaly ala Gryzlov pred lety:
[img]http://www.aholubi.org/imgs/img_20.jpg[/img] is not a valid Image.
LesniHU si pred lety stavel JOY kdyz zacinal litat, prumyslove ho neuspokojili s vulema a presnosti (tehda za rozumne penize premrsteny pozadavek):
[img]http://www.aholubi.org/imgs/img_21.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://www.aholubi.org/imgs/img_22.jpg[/img] is not a valid Image.
Tohle uz nevim ci to jsou pedaly a pultik, ale fakt profi prace:
[img]http://www.aholubi.org/imgs/img_34.jpg[/img] is not a valid Image.
...
|
| |
|
|
| FK_Rudiger |
Přidané 07-01-2011 10:14
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 130
Založený: 13.07.09
|
To S:Čimice jsou Praha 8,devítka až za dálnicí |
| |
|
|
| S |
Přidané 07-01-2011 10:24
|

Nováček

|
Rudiger napsal:
To S:Čimice jsou Praha 8,devítka až za dálnicí
Ježišmarjá!!! Dík za upozornění... Nějak se mi zateměl mozek z euforie :-( |
| |
|
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 07-01-2011 10:47
|

Hlavní administrátor

|
Hele, bydlel jsem na Praze 9 a nic euforickýho jsem tam nenašel Praha 8 je dobrá, ale oproti bydlení na Praze 6, nebo dokonce Praze 4 to stojí za prd 
V Praze mám teď 5. trvalý bydliště za 6 let
|
| |
|
|
| S |
Přidané 07-01-2011 11:26
|

Nováček

|
1stCL_Fucida napsal:
Hele, bydlel jsem na Praze 9 a nic euforickýho jsem tam nenašel  Praha 8 je dobrá, ale oproti bydlení na Praze 6, nebo dokonce Praze 4 to stojí za prd
V Praze mám teď 5. trvalý bydliště za 6 let 
Mnojo... už si psal, že máš Čimice blízko! Co takhle zajít do Chýše? Mě odpadnul jeden leteckej mechanik a v tej knajpě se se mnou už nikdo nechce bavit ani o bastlení a když sem jednou dostal (online!!!) Me 262 s nějakou lavinou, tak sem toho byl plnej tak, že se mnou ostatní kamarádi už pak nechtěli mluvit... Nějak jsem měl pocit, že jim to všechno musím vysvětlit a oni zase, že jim z letadel praskne hlava... Jedinej ten kámoš měl pochopení a vyptal se v jakym režimu a vrtěl hlavou, protože říkal, že jestli se někdo nechal sundat ve Vlaštovce od Laviny, tak to musel bejt naprostej břídil. Jenže má cukrovku a málem mu upadla noha, (prej z chlastu, ale tomu já nevěřim), takže má zákaz hosopdy a už si nemám s kym povídati :-D
Ad stěhování... zažil sem osobně rok, kdy jsem se s přítelkou stěhoval 5x a z toho jeden tejden sme bydleli na jižňáku na kolejích v hostelu a jeden tejden já v ubytovně a ona po kámoškách... :-D Čimice jsou fajn, ale euforii sem měl z trimboxu přece! |
| |
|
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 07-01-2011 13:03
|

Hlavní administrátor

|
No, spíš by ses mohl přidat k nějaké popíjecí akci, které si pravidelně (tak jednou měsíčně) dopřáváme v rámci takového vysmátého leteckého kroužku Scházíme se nejčastěji u Haštalskýho dědka vedle Náměstí Republiky
|
| |
|
|
| 606_Druindin |
Přidané 07-01-2011 13:49
|

Diskutující

Příspěvek: 4244
Založený: 18.01.10
|
Vidim tady krásny merkuroidní konstrukce ;-) , tož teda pro pobavení taky jednu přidám...
Jsou to moje prototypovi pedály na kterejch lítám už dva roky.
[img]http://sjura.sweb.cz/pedaly-01.gif[/img] is not a valid Image.
[img]http://sjura.sweb.cz/pedaly-02.gif[/img] is not a valid Image.
připojeny do kompu to mám pře joy logitech Extreme 3D pro
[img]http://sjura.sweb.cz/pripojeni%20pedalu.gif[/img] is not a valid Image. |
| |
|
|
| S |
Přidané 07-01-2011 16:16
|

Nováček

|
1stCL_Fucida napsal:
No, spíš by ses mohl přidat k nějaké popíjecí akci, které si pravidelně (tak jednou měsíčně) dopřáváme v rámci takového vysmátého leteckého kroužku  Scházíme se nejčastěji u Haštalskýho dědka vedle Náměstí Republiky 
Mno tak to klidně... je fakt, že normální společnosť je k tomuhle účelu nepoužitelná... ohledně řešení trimování (šlo o to, jestli trim ploška hejbe celym letadlem, nebo pouze kormidlem) mě málem z Chýše vynesli ven, protože to už nechtěli poslouchat )
Jinak ale Chýši stejně doporučuju navštívit, protože tam se točí pivo ze strahovskýho pivovaru a nějak od tej doby, co to piju, tak mi připadá i Prazdroj jako vodička...
http://www.barchy... |
| |
|
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 07-01-2011 16:25
|

Hlavní administrátor

|
Osobně pivu neholduju My pijeme Jägermeistera 
Jestli nezapomenu, tak dám vědět, až se budeme příště chystat do hospy Tam se o lítání mluví celkem dost, jeden z číšníků je taky virtuální pilot
|
| |
|
|
| saldy |
Přidané 07-01-2011 16:48
|

Diskutující

Příspěvek: 3743
Založený: 29.01.09
|
já dělal nedávno před 12ti lety v Praze 5 Smíchov v baru Satelit kousek od Plzenský...jinak neví někdo jestli je v někde Ústí taky nějaký virtuálnělítací restaurační zařízení?
[img]https://ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg[/img] is not a valid Image.
|
| |
|
|
| FK_Stern |
Přidané 08-01-2011 09:38
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 167
Založený: 08.10.09
|
Přijeď do Litoměřic  |
| |
|
|
| FK_Aachen |
Přidané 08-01-2011 11:53
|

Nováček

Příspěvek: 28
|
Zdary, taky jsem si chtel vyrabět pedaly, mechanický hejbatka bych uměl. Ale ta elektrinika-to jsem v haji...Na ten snimac se da použit potík z vyřazenýho joye? Mužu poprosi to detaily, jestli jste to někdo už vyraběl? Vidim, že různých vyrobených pedalů je na světě spousta . Diky za nazory. |
| |
|
|
| GC3_Messik |
Přidané 08-01-2011 13:10
|

Uživatel

Příspěvek: 956
Založený: 29.09.05
|
FK_Aachen napsal:
Zdary, taky jsem si chtel vyrabět pedaly, mechanický hejbatka bych uměl. Ale ta elektrinika-to jsem v haji...Na ten snimac se da použit potík z vyřazenýho joye? Mužu poprosi to detaily, jestli jste to někdo už vyraběl? Vidim, že různých vyrobených pedalů je na světě spousta  . Diky za nazory.
Jo taky elektronice nevladnu. Kdyz jsem stavel svuj prototyp tak jsem vyuzil presne jak pises vykuchanej joy Genius, ktery uz byl dokonce na usb. Neni potreba nic pajet. Jen na osicku potaku pridas nejakou kladecku.
Jen si dej pozor aby jsi na potak neprenasel nejake velke osove sily od lanek, mej to pekne zprevodovany jinak hrozne brzo odchazeji. Ja jsem to resil ale nedoresil a prestal pak litat tak se u protypu nikdy nevyresilo par detskych nemoci 
Jako nemajitel merkura, frezky, sousturhu jsem sel cestou dreva. V baumaxu jsem koupil listicky L profilu za par korun na kolejnicky. Vykuchal stary kolecka z brusli a vzal loziska (super kolecka pro pedaly). Z preklizky vlastni pedaly a blby ocelovy lanko... Ale je tech pristupu hafo, zalezi co doma najdes.
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 
|
| |
|
|
| 606_Vocko |
Přidané 08-01-2011 13:25
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 178
Založený: 19.11.07
|
Já měl zase rozkuchaný genius v šuplíku ale vyřešil jsem to jinak. Řekl jsem si že když budu mít pedály tak bude stejnak nevyužitej poťák twistu. Rozdělal jsem základnu, našel který kabliky vedou k twistu, do základny jsem dal 3,5 jack, pár elegantních pohybů pájkou (dobře, teď kecám) a teď to je tak že mam na základně přepínač, kterým volím jestli chci používat poťák připojený přes jack nebo klasický twist.
Pedály teda leží nedokončené pod postelí, mam ale na joyi další čudlík kterym se můžu chlubit . |
| |
|
|
| FK_Aachen |
Přidané 08-01-2011 19:56
|

Nováček

Příspěvek: 28
|
Tak super, zbyvá sehnat vyřazený joy s twistem. Druindin
tam ma takovej peknej malej potik-kde se to da koupit, nebo spis co přesně mam shánět(jak se odborně to malý kroutitko nazývá)? Co bude jednodušši sehnat? |
| |
|
|
| 606_Vocko |
Přidané 08-01-2011 21:50
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 178
Založený: 19.11.07
|
Já takhle zasahoval do svého fungujícího joye, tak jsem chtěl aby to bylo co nejméně invazivní. Klidně si pořiď joy bez twistu pokud ho budeš mít jen na takovéhle pokusy. |
| |
|