Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Možná mě budete mít za masochistu, ale po tom, kdy jsem si přečet E.Petera jsem si vždycky chtěl zkusit let ve formaci gigantů pár metrů nad Středozemním mořem.
Werner napsal:
Možná mě budete mít za masochistu, ale po tom, kdy jsem si přečet E.Petera jsem si vždycky chtěl zkusit let ve formaci gigantů pár metrů nad Středozemním mořem.
Giganti už tady byly a ne moc dávno .
K těm tématům na speciálky napadlo tvůrce speciálek spáchat něco jako anketu?Dát několik možností a at si lidi odhlasují o co by stáli .Co?Teda má to jednu vadu to uznávám že když bude chtít Fučida Afriku 42 asi nerad bude dělat Španělsko .
To je jasné. Í šestnáctky a jeden Lerche proti Aviím, Swordfishům a jedné A-20 Boston. A celýmu tomu cirkusu vypnout realistickou střelbu, letový model a omezenou munici. Star wars speciálka je na světě...
A co takhle bitva o Maltu? Rok 1941 az 1942? Moznost situace, kdy se teprve bitva rozbihala, tudiz na jedne strane taliani a na druhe spojenci nebo situaci, kdy se do bitvy zapojili Nemci. Mapu bysme meli a velkou. Nebyl by problem s urcenim useku bojiste, kde by probihaly operace, hlavne teda samotny ostrov a pak more, kde jsou spojenecke konvoje. S letadly by problem taky nebyl. A ten kus Afriky by se tam taky nasel snad.
Pánové, začínám pomalu pracovat na další akci. Nebude to za 14 dní, ani za měsíc, ani za dva, ale pokud se to podaří, bude to něco, co tu ještě nebylo (vím, po Palbě mi asi nevěříte ). Prozradím jen, že se tentokráte přesuneme do kraje širokých stepí a pěkně tuhých zim.
Já myslím, že na tématu speciálky se až tak dohadovat nemusíme. Skoro každý má nějaké téma, které by rád zkusil, ale ne každý tomu věnuje čas a zprovozní to. Takže pokud chcete aby se letěla ta vaše speciálka, tak ji udělejte sami!!! Piloti si speciálky vesměs vždy rádi zaletí (ať už z jakéhokoliv důvodu).
Mohla by se letět Francie, Dunkirk, BOB, Dieppe, Schweinfurkt/Regensburg, Normandie, Falaise, Market Garden, Wacht am Rheine, Bodenplatte, překročení Rýna spojenci na západě, Great jet masacree, nebo i Kursk, Citadelu, Stalingrad.... desítky/stovky akcí, které jsou zajímavé. Stačí zjistit zda by o ně byl zájem, sehnat server, udělat mapy, sehnat "velení, vyjednat detaily a domluvit termín.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
Kdo vytvořil to stupidní hlasování s tatrankou? Jakou to má vypovídací hodnotu "bylo o vás postaráno?" To jako jestli jsem dostával burty s cibulí až pod nos a kafe mi lítalo až do klína? Změnte myšlení.
1stCL_valhera napsal:
falkone, obnovime nasi starou dobrou hru? Ja ti budu psat, jestli na tom delas a ty mne, ze na to nemas cas?
Budme k sebe uprimny - minule si to dlho nevydrzal...
Takze tentokrat to trochu pozmenime - ty sa naucis programovat, ja ti budem pisat, co mas spravit a ty mi budes odpovedat, ako to vsetko mas strasne rychlo hotove a funkcne, ok?!
Berte to nějak nevážně, že je to video z jiné hry, ale nebyl při té první speciálce námětem simulátor Warbids, kde se jistě organizovaně a cílevědomě lítat muselo, narozdíl od v té době běžného poletování sem a tam, případně bušení do čtverců tořených coop misemi ?
Tím chci tedy říct, že vůbec nejde o to za jakých podmínek a s čím se letí, ale že se letí vesměs navigační lety, tak jak se to ve Warbirds dělalo (z mých zkušeností na FreeHostu, méně už v originálních Warbirds).
Nějaké procentuelní zničení cíle v ILovi, koho to zajímá, když může vyřadit radar, vysílačky, palivo, runway, ba dokonce to dostane rozkazem jen proto, že zničení radaru vypne radar, zničení vysílačky zamezí dalšímu vysílání, zničení palivových nádrží omezí možnost plného dotankování atd.
1stCL_Wolke napsal:
Pánové, začínám pomalu pracovat na další akci. Nebude to za 14 dní, ani za měsíc, ani za dva, ale pokud se to podaří, bude to něco, co tu ještě nebylo (vím, po Palbě mi asi nevěříte ). Prozradím jen, že se tentokráte přesuneme do kraje širokých stepí a pěkně tuhých zim.
super konečně někoho napadlo Rusko a první den Barbarosy
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.