To je divný, kolik toho máš se šturmem spuštěnýho? Je možný že běžej ne nezbytný procesy... to by mohl zabrat Game Booster, ten je dočasně vypne... Jinak kolik máš volnýho místa na disku? To taky dělá docela divy...
Mody těžko říct jestli to mrvěj ještě víc... Já tam mám nastláno modů za tři roky a jedu ještě na soundmodu, protože se mi nechce stahovat ultrapak protože mám internet že bych ho stahoval ani nevím (radši jsem to ani nezjišťoval) jak dlouho. A když jsem párkrát přeinstalovával kvůli podělání modama, tak čistá 4.09 prakticky žádnej rozdíl, snad jen že s 4.08 a 4.09b1m to chodilo rychlejc než s novou 4.09m. Obrovský skok teda nový ovladače, ty teda udělali obrovský skok.
spusteny mam download accelator+skype (ale ten při hraní vypínqm zpomaluje pc ale na ICQ nemá +jeste naky asi tak 2-3 programky fakt nevim to bych keca ale dole na lište kromě těch od windows ji tam je 5-7
co se týče místa na disku tak mam 2 disky jeden ma 54Gb a druhy asi 150Gb
-1.Disk ma asi jenom 11Gb volnyho mista
-2.Disk ma tak 50Gb volnyho mista
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.