darko napsal:
také jsem nainstaloval Ultra Pack 2.01.Updatnul jsem ho (trvalo to cca hodinu,stahoval 2 G.Po spuštění naběhne úvodní obrazovka na 5 % a pak hra spadne.Zkoušel jsem v Generic mod enableru zapnout různé mody, i bez nich a nic..Mám Win 7 a patch 4.09m
pro instalační soubory UP 201 existuje md5tka - zkontroluj si správnost sosnutí souborů tím...
pak bych ještě dělal to, že bych smáznul conf.ini a přes setup ho vytvořil znovu. na nějakou základní/ořezanou grafiku
až pokud se to rozběhne, zkusil bych grafiku dát na max...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Odkedy som nainštaloval UP tak sú na lodiach lietadla nasekané tak blízko seba že nemôžu ani otvoriť krídla. Takže keď lietadlo štartuje tak sa teleportuje asi tak 10m pred koniec rampy tam dá 100 percent plyn rozprestrie krídla a z tých desiatich metrov úplne v pohode odštartuje. Vie niekto čo mám spraviť aby štartovali normálne?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.