ShadowDrak napsal:
Tak ne, stejnej prodejce, od kterého to mám já, stejná krabice, takže ne zalévací, ale popravdě jsem ji zahodil. Rozhodně mi neprišlo že by byla otevřená. Ten Clip je šíleně chatrná věc. Ze sluchátek to sundavám pokaždé, několikrát jsem si o něj zavadil rukou a čekám, kdy ho zlikviduju, otázka času. Popravdě mě mrzí, že si měl tuhle smůlu, kord když jsem ti to sám doporučil
Ale, vždyť ty za to nemůžeš. Ten prodejce je Top Rated a má skoro 750 uskutečněných obchodů a 99,8 % pozitivních hodnocení. Už jsem mu napsal. Určitě by to i šlo slepit sekunďákem a po stranách té nožičky přilepit ještě nějaké vyztužení např. z injekční jehly. Jsem plastikový modelář, tak to pro mě není žádný problém. Uvidím, co odepíše prodejce. Zaslání zpět by mě přišlo na 334,- nebo 609,- Kč podle rychlosti doručení.
ShadowDrak napsal:
Tak ne, stejnej prodejce, od kterého to mám já, stejná krabice, takže ne zalévací, ale popravdě jsem ji zahodil. Rozhodně mi neprišlo že by byla otevřená. Ten Clip je šíleně chatrná věc. Ze sluchátek to sundavám pokaždé, několikrát jsem si o něj zavadil rukou a čekám, kdy ho zlikviduju, otázka času. Popravdě mě mrzí, že si měl tuhle smůlu, kord když jsem ti to sám doporučil
Ale, vždyť ty za to nemůžeš. Ten prodejce je Top Rated a má skoro 750 uskutečněných obchodů a 99,8 % pozitivních hodnocení. Už jsem mu napsal. Určitě by to i šlo slepit sekunďákem a po stranách té nožičky přilepit ještě nějaké vyztužení např. z injekční jehly. Jsem plastikový modelář, tak to pro mě není žádný problém. Uvidím, co odepíše prodejce. Zaslání zpět by mě přišlo na 334,- nebo 609,- Kč podle rychlosti doručení.
Zklamu Tě, ale slepit to fakt nejde. Zkoušel jsem to, také mám zkušenosti s plastovými modely, ale tento plast je absolutně neslepitelný.
Ze stejného důvodu mám již cca 1 1/2 měsíce objednaný TrackClip u HITS a stále jen kecy a sliby!!!
Tak jsem uštípnul cca 10 mm kus injekční jehly o průměru 0,5 mm a pomocí hustého vteřinového lepidla od HVP Model ji přilepil na zadní stranu ulomené "nožičky" a nechal zaschnout. Když chci jehlu z "nožičky" odloupnout, vyčnívající kus jehly se ohne, ale lepidlo drží. Takže kov na plastu drží velice dobře. Druhým krokem bude napatlání řádné vrstvy lepidla na zbytek tyčky z jehly a vlepení "nožičky" na místo. To by mělo držet, držte mi palce.
Už jsem napsal prodejci a prý mi vrátí 7 $, když si to opravím sám. Na to mu prdím, chci aspoň 20 $.
Upravil/a wolf359 dne 02-10-2010 14:19
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.