Bart napsal:
mám v JSGME spustený aj soundmod_cz, a hlási mi varovanie niečo ako: "Warning enabling ..." mám ho aktivovať aj na ten soundmod? alebo mi to bude robiť v hre problémi ..
Odhaduju, že to bude fungovat. A když ne, tak se jse pomocí jsgme vrátit k předchozímu stavu.
PS: Soundmod je středověk, přejdi na UP.
lietadlá sú v pohode už len treba sa priučiť k džípom, myslím, že sme sa nepochopili a sám som to zle napísal, nemám Soundmod, mám len soundmod_cz v JSGME, UP-čko bezpochyby mám, ospravedlňujem sa za chybičku ..
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)
Bart napsal:
mám v JSGME spustený aj soundmod_cz, a hlási mi varovanie niečo ako: "Warning enabling ..." mám ho aktivovať aj na ten soundmod? alebo mi to bude robiť v hre problémi ..
To hlášení "Warning enabling ..." ignoruj. Pokud se IL2 spustí, není co řešit
Jinak já si nová letadla dávám do zvláštního souboru (PlanePackU@P nebo PlanePackHSFX) a přes JSGME ho aktivuju. Zjednodušila se mi instalace novinek a při případné nutnosti reinstalovat IL2 tam zase nacpu vše, co chci.
Jinak já si nová letadla dávám do zvláštního souboru (PlanePackU@P nebo PlanePackHSFX) a přes JSGME ho aktivuju. Zjednodušila se mi instalace novinek a při případné nutnosti reinstalovat IL2 tam zase nacpu vše, co chci.
hmm zajimava myslenka nechces napsat strucny navod nebo nato prijde kazdej?
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
Bart napsal:
To hlášení "Warning enabling ..." ignoruj. Pokud se IL2 spustí, není co řešit
šetko fičí ako má, u len zohnať nejaké stránky s lietadlami ..
"Sláva iba nafúkne vaše ego a hudobník začne veriť aj tomu, že jeho hovno vonia". - (J.J. Cale)
Tak pár novinek:
I když mám spoustu jiné práce (a ještě tak týden mít budu), tak jsem se pustil do přidávání bomb k jednotlivým letadlům. Stálo mě to tak den a 3 šedivý vlasy. Nekdřív jsem se musel naučit, jak modifikovat šturma a pak si zopakova Javu (hlásím potvzení přísloví - kdo to neumí, ten to učí). A samozřejmě, ten způsob jaký se nabízel v první řadě nefungoval. Ale pokročil jsem, takže jsem cvičně přidal Avii 5-534 3.série bombovou výzbroj.
U šmolíka je to zdlouhavější a navíc nevím (a jsem líný to zjišťovat) z jakou kombinací výzbroje Š-328 lítal. Vím, že mohl nosit normálně 400 a s přetížením i 500 kg bomb v kombinaci 10,20,50,100 a 200 kg bomb. 200kg bomby ale ve šturmovi nejsou. Jsou tedy možnosti je nahradit nějakou 250 kg bombou, nebo vytvořím bombu o hmotnosti 200kg s modelem 100kg, nebo je někdo nakreslí a já je přidam do šturma.
Takže zopakuju práci pro vás:
-náklad a rozmístění bomb u Š-328
-rozhodnout se, co s 200kg bombou.
celkový náklad 500 kg jen na kratší vzdálenosti, tedy na úkor paliva, podle tabulky je to o 150 litrů paliva méně oproti maximální zásobě.
rozmístění bomb u kravky, jen slovní popis, scaner není ...
200Kg jen pod trupem, nouzově by 250 unesl,ale asi by to nezvládlo nějaké vzdušné "evoluce", 100kg jen pod trupem nebo čtyři vnitřní závěsníky na křídle (tedy 5x 100), 50kg na všech pozicích, 20kg a 10kg nejdou zavěsit pod trup
Tohle je z Triády.
"Š-328 měly zprvu pod dolním křídlem šest pneumaticky ovládaných pumových závěsníků Pantof a pod trupem jeden větší. Později dostávaly dvojice tandémových závěsníků pro těžské pumy i pod křídla. Různé kombinace běžných i skříňových pum mohly vážit maximálně 500kg. Na některých letounech byl též instalován držák osvětlovacích pum Holt."
Upravil/a Stoupa dne 01-10-2010 23:25
200kg bomba. http://312sq.wz.c...-200kg.rar
Přídat mezi ostatní bomby do Files/3do/Arms.
Jedná se pouze o model. Aby fungovala musí jí MaP přidat v javě.
Upravil/a Stoupa dne 01-10-2010 23:48
Něco jsem dohledal, co jsem psal na Palbu:
Tak jsem se včera zabýval bitevničením v Šmolďasovi.
1) Nevím kdo tam namodeloval a z jakého důvodu kombinaci pum, která je dle mne dostupné literatury Triáda, Jakab poněkud mimo. Maximum je v ILu: 2x20kg + 6x10kg, 2x50kg, nebo 1x100kg. Maximum všech možných kombinací je tedy 100kg. Přitom maximální nosnost pum byla 500kg. Standart 400kg. Tříštivé: 5x50kg, 4x50kg + 1x100kg, 3x100kg, 4x50kg + 1x200kg, 2x100kg + 1x200kg, 2x200kg. Pod dolní křídla: 6x10kg tříštivé vz. 37 nebo 6x20kg tříštivé vz. 30 či 34, 6x20kg kazetové. Pod trupem: 1x50kg tříštivá vz. 31 nebo vz. 34, případně jedna 100kg těžká tříštivá puma vz. 25 nebo vz. 34. Závěsníky se daly snadno a rychle zaměňovat přímo u jednotek: vz. 26 pro lehké pumy na křídlech za tandemové vz. 34 pro dvojice pum a pod trupem obojí zaměňovat závěsníkem vz. 36 pro těžkou pumu. Takže v ILu jsme dost znevýhodněni proti reálu.
Upravil/a olda Olde maly dne 02-10-2010 12:40
Topper-Czech napsal:
V tomto případě DT opravdu šlápl vedle. I když je to původem AIčko, tak doufám, že to napraví za 14 dní v 4.10
Ak si dobre pamatam tak tam davali historicke loadouty pre SVZ, Luftwaffe a tiez pre bulharske letectvo, predvojnove CSR bohuzial nie
Tu som nasiel cosi:
final Slovak loadout :
- default // 2 x MGunVz30s wings, 2 x MGunVz30s gunner
- 4*20kgCZ // scout
- 6*20kgCZ // full
- 2*20kgCZ+6*10kgCZ // full
- 2*50kgCZ // full
- 1*100kgCZ // full
German loadout :
- 2*50kg // full
- 1*100kg // full
tá výzbroj je v pohode i pre rok 1938.
výsledok testov v Kummersdorfe.
Ochranný účinok pancierovania vozidla (PzI a PzII, štandartné tanky do roku 1939) pri bombách SC-50 sa plne osvedčil, ak ohnisko výbuchu sa nachádzalo vo vzdialenosti aspon 10m. U SC-10 to bol jeden meter.
Stoupa + MaP: pokud zvládnete úpravu udělat cca do 4 středy, můžeme tyto těžší zbraně pro speciálku využít. Pokud by se to nestihlo, zůstane současná. Koncem příštího týdne by měl být speciálkový mód připravený.
Tajpan napsal:
tá výzbroj je v pohode i pre rok 1938.
Tajpane, prosím Tě z jakého pohnutí mysli jsi k tomuto došel? To už spíš rozumím a beru to, co napsal Robo.
matematika.
k Mnichovu Werhmacht mohol nasadit proti ČSR plus mínus.
PzI - 1500ks , pancier max 13mm/14,5mm
PzII - 600ks ,pancier max 13mm/14.5mm
PZIII- 50ks pancier 30mm
PZIV -50ks pancier 30mm
LT35 - 200ks , pancier 25mm
pzn: nerátam prototypy a stavy na iných frontoch . odhadom.
Wolfgang Fleischer:Kummersdorf
Nemecká vojenská strelnica
výsledky testy s.76 a 77
z hoto vyplýva , že Letov328 s výzbrojov akú má namodelovanú v IL2 Sturmovik z 2200 tankov Werhmachtu v čase Mnichova by nedokázal zničit len 5% tankov Nemecka.
Výzbroj je teda v pohode.
ako je namodelované ničenie tankov v ilovi to je zase iná záležitost.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.