|
R.U.S.E
|
| Safrik |
Přidané 02-06-2010 01:02
|

Uživatel

Příspěvek: 964
Založený: 26.12.05
|
Rome byl výbornej, Kingdom trošku horší než Rome a Empire lepší než Kingdom a zhruba stejně jako Rome, teda podle mě a v příštím díle doufám budou zadovky, opakovačky, kulomety, standardizované artilérie, upoutané balóny, mašinky a pancéřové lodě dobývání západu, či sever proti jihu, jéjej.
PS: po miliontém patchi, už jsem konečně dohrál velkou kampaň aniž by došlo k nějaké fatální chybě, kvůli které nešlo pokračovat. A pánové co Vám se na ETW nelíbilo, smím-li vědět?  |
| |
|
|
| 606_Alllite |
Přidané 02-06-2010 07:18
|

Uživatel

Příspěvek: 589
Založený: 17.02.10
|
Nejhorší strategie byla pro mne BLiTZKRIEG 1 a 2 to se nadalo dohrát , jedna chyba a bylo to v pr..eli , pak jsme s tím hodil do kouta
a už na ni nešáhnu!!! To bylo peklo to hrát , snad nejtěžší strategie všech dob
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.
|
| |
|
|
| Hiltos |
Přidané 02-06-2010 07:52
|

Uživatel

Příspěvek: 863
Založený: 28.04.06
|
Medieval I + Viking Invasion rulezzzzz! |
| |
|
|
| 1stCL_Fucida |
Přidané 02-06-2010 09:02
|

Hlavní administrátor

Příspěvek: 11287
Založený: 26.01.13
|
606_Alllite napsal:
Nejhorší strategie byla pro mne BLiTZKRIEG 1 a 2 to se nadalo dohrát , jedna chyba a bylo to v pr..eli , pak jsme s tím hodil do kouta
a už na ni nešáhnu!!! To bylo peklo to hrát , snad nejtěžší strategie všech dob  
Tahle série byla extrémně obtížná už od dob Sudden Strike. Dobře to vypadalo, hodně efektně se to hrálo, dokonce i herní principy celkem dobře pracovaly..ale bylo to neustále "save-load", aneb styl - průzkum - smrt - průzkum - smrt - opevnění pozice - vylákání soupeře - smrt - lepší opevnění pozice - účinnější vylákání soupeře - soupeře je moc - smrt - vše úplně jinak - úspěch - průzkum - kurvazapomněljsemsave.SMRT - load - opevnění - vylákání... 
Ale vypadalo to opravdu hezky Kam se mé Tigry účinností hrabaly na těžkou Teutonskou jízdu z Medievalu
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
| |
|
|
| WT_Horrido |
Přidané 02-06-2010 09:23
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Sudden Strike byl vybalancován ještě dobře. To byly strašlivé síťové pařby. Další díly včetně Blitzkriegů už byly přehnané a nezvádnuté.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
| |
|
|
| 606_Alllite |
Přidané 02-06-2010 09:27
|

Uživatel

Příspěvek: 589
Založený: 17.02.10
|
jj svatá pravda po týdenním hraní blitzkriegu jsem mluvil jako dlaždič
a myslel jako Gasparov , to bylo pekelně obtížné jen s přídělenými jednotkami něco vytvořit , když každá byla životně důležitá pro celek
tvého uskupení = no hra fakt na hlavu
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.
|
| |
|
|
| WT_Horrido |
Přidané 02-06-2010 09:50
|

Fusioner

|
Empire byla (a stále je) technicky mizerná, AI nezvládá základní manévrování v terénu (jezdecký útok vedený souběžne, či šikmo přes zídku, ojoj), tahová část nedodělaná (vylodění mimo jiné)... celé je to nedodělaná a nezvládnutá beta. A prošel jsem celou velkou kampaň za naše Rakousko.
Jak vypadá Napoleon, tak mělo vypadat Empire. Ten je dotažen do stavu kdy to alespoň nějak funguje. Stále jsou tam v bitvach chyby v chování jednotek, ale už se dá alespoň manévrovat i ve složitém terénu, protože imho manévr je to co v tomto období rozhoduje bitvy, jinak jsou to zcela realisticky jen jatka.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
| |
|
|
| Safrik |
Přidané 02-06-2010 13:35
|

Uživatel

|
WT_Horrido napsal:
Empire byla (a stále je) technicky mizerná, AI nezvládá základní manévrování v terénu (jezdecký útok vedený souběžne, či šikmo přes zídku, ojoj), tahová část nedodělaná (vylodění mimo jiné)... celé je to nedodělaná a nezvládnutá beta. A prošel jsem celou velkou kampaň za naše Rakousko.
Jak vypadá Napoleon, tak mělo vypadat Empire. Ten je dotažen do stavu kdy to alespoň nějak funguje. Stále jsou tam v bitvach chyby v chování jednotek, ale už se dá alespoň manévrovat i ve složitém terénu, protože imho manévr je to co v tomto období rozhoduje bitvy, jinak jsou to zcela realisticky jen jatka.
To je fakt, ale opět můj pocit z AIček v TW sérii je takový, že byla a jsou obecně neuveřitelně tupá. Zatím v každém dílu šla vymyslet strategie, kdy i mnohem početnějšího, či lépe vyzbrojeného protivníka nebylo problém snadno vymazat z mapy. Spíše mě vždy u téhle série bavilo ta část hry na strategické mapě, začít s nějakým chuďoučkým státečkem úplně v pr**** a postupně se z toho dostat, samotné bitvy jsou spíše okrajovým rozptýlením a moc se do nic nepouštím, protože mě štve to zdlouhavé přenahrávání z mapy na bojiště. Hry na bojišti jsou zajímavé snad jen proti lidem, jinak jak už bylo řečeno, když člověk ví jak a co použít, tak je to většinou jen masakr AIček, ale zato pěkný graficky.  |
| |
|
|
| Safrik |
Přidané 02-06-2010 13:39
|

Uživatel

|
A co se týče WW2 tak moc se mi líbil Theatre of War, hra s obrovským potenciálem, ale bohužel to nejdůležitější kampaň je klasicky rusko-olegovská, tedy pěkně odfláknutá... |
| |
|
|
| Vilik |
Přidané 02-06-2010 15:10
|

Uživatel

Příspěvek: 850
Založený: 14.02.10
|
Kde se dá stáhnout ta Beta? Abych si ty žetony taky vyzkoušel. |
| |
|
|
| Merten |
Přidané 02-06-2010 16:04
|

Uživatel

Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
TW Shogun jj spousta vzpomínek a sem tam si i znova dám. Oproti němu mi Medieval přišel tak nějak "bez kouzla".  |
| |
|
|
| Joe Hallenbeck |
Přidané 02-06-2010 16:56
|

Uživatel

Příspěvek: 1781
Založený: 22.04.06
|
Blitzkrieg byl parada. Vice se mi libil Blitzkrieg 2, ale v jednicce slo hrat vedlejsi utoky nekonecnekrat Nez jsem zjistil ze se posunu dal pouze hlavni bitvou, mel jsem jednotky v elitnich hodnostech.
Ja se opiral hlavne o palebnou prevahu - tezke delostrelectvo a slo to. Pozdeji doplneno o Stalinovy varhany a smetlo se vse co stalo v ceste, nebo se opovazilo zautocit. Obrane pozice z protitankovych del a zakopanych tezkych tanku ze zadu jistene tezkou palebnou silou. Pechotu jsem pouzival vicemene jako pruzkum, politruk s dalekohledem videl dal nez vsechny ostatni jednotky dohromady. A nebo sniper pokud byl k mani.
Ale je fakt ze jsem si to dal jen na standardni obtiznost. Tezsi jsem zatim nezkousel.
313_FlyBoy
RY-C
|
| |
|
|
| Rufu |
Přidané 02-06-2010 18:29
|

Uživatel

Příspěvek: 1348
|
Pokud vím, tak další díl bude Shogun v novém kabátě.
http://www.euroga...o-japonska
Jinak původního shoguna jsem trochu hrál,ale našel jsem se tak jako Šafřík v MedivalII(křižácké výpravy)a taky spíš na velký mapě.
Upravil/a Rufu dne 02-06-2010 18:31
|
| |
|
|
| WT_Flan |
Přidané 02-06-2010 18:39
|

Uživatel

Příspěvek: 1824
|
Puvodni Medieval byl naopak prevelice kouzelnej...Melo to vynikajici atmosferu. Soundtrack strategicke mapy tuto dodaval v mire naprosto vrchovate. Dodnes si tyhle zvukove stopy sem tam pustim jen tak pro poslechnuti... Nebylo to kycovite temne,megaepicke, ci jinak lacine "stredoveke",...Ten jemny svist vetru mezi par lehkymi hudebnimi motivy "zimniho tahu", ktere samy o sobe byly skvele, zcela evokoval mrazivou atmosku a vaznost "veci" 
Empire byl az po strasne dlouhe dobe doplacan do stavu, kdy to vubec nejak funguje jako software a hra...( Dohral jsem celou grand kampan za Anglany )...Napoleon je teprve - da se rici - dodelana zalezitost z fleku.
A nehrat v TW bitvy je jak zaplatit si kurvu jenom na pokec...
|
| |
|
|
| Safrik |
Přidané 02-06-2010 19:38
|

Uživatel

|
WT_Flan napsal:... A nehrat v TW bitvy je jak zaplatit si kurvu jenom na pokec...
Jako jo, ale za celou předlouhou kampaň (to si vždy dám, stějně jako ve starších dílech alespoň 500+ tahů) bojovat každou bitvu to bych to mohl klidně hrát půl roku a navíc po dvacáté bitvě, která je úplně stajná jako těch předchozích davatenáct se to trošku omrzí a navíc to nahrávání...  |
| |
|
|
| Safrik |
Přidané 02-06-2010 19:41
|

Uživatel

|
BP_Rufu napsal:
Pokud vím, tak další díl bude Shogun v novém kabátě.
http://www.euroga...o-japonska
Jinak původního shoguna jsem trochu hrál,ale našel jsem se tak jako Šafřík v MedivalII(křižácké výpravy)a taky spíš na velký mapě.
A sakra, žádné kulomety, mašinky ani pancéřové lodě?    |
| |
|
|
| WT_Flan |
Přidané 02-06-2010 19:48
|

Uživatel

Příspěvek: 1824
|
Mno, ja radsi zahral 20.podobnou bitvu, nez se spolehat na vyhodnoceni AI...Btw., v Empire multiplayer kampani byla vyhodnoceni bitev kompem naprosto otresna (!) a co si pamatuju, tak 2 zasadni bitvy behem zkousky te multikampane s Horrim mi vyhodnotil jako prohru, ackoliv osobne bych do nich bych sel s klidem a prstem v nose...
Bitvy se nikdy nelodovaly strelhbite, ale ze by zase nejak dlouho ???
|
| |
|
|
| BenKenobi |
Přidané 02-06-2010 20:33
|

Uživatel

Příspěvek: 542
Založený: 24.05.08
|
Automatický vyhodnocování nefunguje vůbec nikde. Rome, Medieval, Empire, Mount and Blade, SW:EaW... |
| |
|
|
| WT_Horrido |
Přidané 02-06-2010 22:36
|

Fusioner

|
BTW, když tu vidím mistra řádu Jedi, na Steamu je starší RTS Star Wars® Empire at War™: Gold Pack. Hrál jste to někdo? Může za to dát fanda SW 20 euro chechtáků?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
| |
|
|
| MK_KaiN |
Přidané 02-06-2010 23:13
|

Uživatel

Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05