March 07 2026 08:29:40
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,760
· Nejnovější pilot: 310_Raptor
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
R.U.S.E
Safrik
Rome byl výbornej, Kingdom trošku horší než Rome a Empire lepší než Kingdom a zhruba stejně jako Rome, teda podle mě Úsměv a v příštím díle doufám budou zadovky, opakovačky, kulomety, standardizované artilérie, upoutané balóny, mašinky a pancéřové lodě Šklebící se dobývání západu, či sever proti jihu, jéjej.
PS: po miliontém patchi, už jsem konečně dohrál velkou kampaň aniž by došlo k nějaké fatální chybě, kvůli které nešlo pokračovat. A pánové co Vám se na ETW nelíbilo, smím-li vědět? Zamračený Úsměv

606_Alllite
Nejhorší strategie byla pro mne BLiTZKRIEG 1 a 2 to se nadalo dohrát , jedna chyba a bylo to v pr..eli , pak jsme s tím hodil do kouta
a už na ni nešáhnu!!! To bylo peklo to hrát , snad nejtěžší strategie všech dobNaštvanýÚsměv
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.

Hiltos
Medieval I + Viking Invasion rulezzzzz!

1stCL_Fucida
606_Alllite napsal:
Nejhorší strategie byla pro mne BLiTZKRIEG 1 a 2 to se nadalo dohrát , jedna chyba a bylo to v pr..eli , pak jsme s tím hodil do kouta
a už na ni nešáhnu!!! To bylo peklo to hrát , snad nejtěžší strategie všech dobNaštvanýÚsměv

Tahle série byla extrémně obtížná už od dob Sudden Strike. Dobře to vypadalo, hodně efektně se to hrálo, dokonce i herní principy celkem dobře pracovaly..ale bylo to neustále "save-load", aneb styl - průzkum - smrt - průzkum - smrt - opevnění pozice - vylákání soupeře - smrt - lepší opevnění pozice - účinnější vylákání soupeře - soupeře je moc - smrt - vše úplně jinak - úspěch - průzkum - kurvazapomněljsemsave.SMRT - load - opevnění - vylákání... Úsměv

Ale vypadalo to opravdu hezky Úsměv Kam se mé Tigry účinností hrabaly na těžkou Teutonskou jízdu z Medievalu Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

WT_Horrido
Sudden Strike byl vybalancován ještě dobře. To byly strašlivé síťové pařby. Úsměv Další díly včetně Blitzkriegů už byly přehnané a nezvádnuté.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

606_Alllite
jj svatá pravdaPff po týdenním hraní blitzkriegu jsem mluvil jako dlaždič
a myslel jako GasparovÚsměv , to bylo pekelně obtížné jen s přídělenými jednotkami něco vytvořit , když každá byla životně důležitá pro celek
tvého uskupení = no hra fakt na hlavuÚsměvÚsměv
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.

WT_Horrido
Empire byla (a stále je) technicky mizerná, AI nezvládá základní manévrování v terénu (jezdecký útok vedený souběžne, či šikmo přes zídku, ojoj), tahová část nedodělaná (vylodění mimo jiné)... celé je to nedodělaná a nezvládnutá beta. A prošel jsem celou velkou kampaň za naše Rakousko.

Jak vypadá Napoleon, tak mělo vypadat Empire. Ten je dotažen do stavu kdy to alespoň nějak funguje. Stále jsou tam v bitvach chyby v chování jednotek, ale už se dá alespoň manévrovat i ve složitém terénu, protože imho manévr je to co v tomto období rozhoduje bitvy, jinak jsou to zcela realisticky jen jatka.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Safrik
WT_Horrido napsal:
Empire byla (a stále je) technicky mizerná, AI nezvládá základní manévrování v terénu (jezdecký útok vedený souběžne, či šikmo přes zídku, ojoj), tahová část nedodělaná (vylodění mimo jiné)... celé je to nedodělaná a nezvládnutá beta. A prošel jsem celou velkou kampaň za naše Rakousko.

Jak vypadá Napoleon, tak mělo vypadat Empire. Ten je dotažen do stavu kdy to alespoň nějak funguje. Stále jsou tam v bitvach chyby v chování jednotek, ale už se dá alespoň manévrovat i ve složitém terénu, protože imho manévr je to co v tomto období rozhoduje bitvy, jinak jsou to zcela realisticky jen jatka.

To je fakt, ale opět můj pocit z AIček v TW sérii je takový, že byla a jsou obecně neuveřitelně tupá. Zatím v každém dílu šla vymyslet strategie, kdy i mnohem početnějšího, či lépe vyzbrojeného protivníka nebylo problém snadno vymazat z mapy. Spíše mě vždy u téhle série bavilo ta část hry na strategické mapě, začít s nějakým chuďoučkým státečkem úplně v pr**** a postupně se z toho dostat, samotné bitvy jsou spíše okrajovým rozptýlením a moc se do nic nepouštím, protože mě štve to zdlouhavé přenahrávání z mapy na bojiště. Úsměv Hry na bojišti jsou zajímavé snad jen proti lidem, jinak jak už bylo řečeno, když člověk ví jak a co použít, tak je to většinou jen masakr AIček, ale zato pěkný graficky. Šklebící se

Safrik
A co se týče WW2 tak moc se mi líbil Theatre of War, hra s obrovským potenciálem, ale bohužel to nejdůležitější kampaň je klasicky rusko-olegovská, Smutný tedy pěkně odfláknutá...

Vilik
Kde se dá stáhnout ta Beta? Abych si ty žetony taky vyzkoušel.

Merten
TW Shogun jj spousta vzpomínek a sem tam si i znova dám.Úsměv Oproti němu mi Medieval přišel tak nějak "bez kouzla". Úsměv

Joe Hallenbeck
Blitzkrieg byl parada. Vice se mi libil Blitzkrieg 2, ale v jednicce slo hrat vedlejsi utoky nekonecnekrat Šklebící se Nez jsem zjistil ze se posunu dal pouze hlavni bitvou, mel jsem jednotky v elitnich hodnostech.
Ja se opiral hlavne o palebnou prevahu - tezke delostrelectvo a slo to. Pozdeji doplneno o Stalinovy varhany a smetlo se vse co stalo v ceste, nebo se opovazilo zautocit. Obrane pozice z protitankovych del a zakopanych tezkych tanku ze zadu jistene tezkou palebnou silou. Pechotu jsem pouzival vicemene jako pruzkum, politruk s dalekohledem videl dal nez vsechny ostatni jednotky dohromady. A nebo sniper pokud byl k mani.

Ale je fakt ze jsem si to dal jen na standardni obtiznost. Tezsi jsem zatim nezkousel.
313_FlyBoy
RY-C

Rufu
Pokud vím, tak další díl bude Shogun v novém kabátě.
http://www.euroga...o-japonska

Jinak původního shoguna jsem trochu hrál,ale našel jsem se tak jako Šafřík v MedivalII(křižácké výpravy)a taky spíš na velký mapě.
Upravil/a Rufu dne 02-06-2010 18:31

WT_Flan
Puvodni Medieval byl naopak prevelice kouzelnej...Melo to vynikajici atmosferu. Soundtrack strategicke mapy tuto dodaval v mire naprosto vrchovate. Dodnes si tyhle zvukove stopy sem tam pustim jen tak pro poslechnuti...Úsměv Nebylo to kycovite temne,megaepicke, ci jinak lacine "stredoveke",...Ten jemny svist vetru mezi par lehkymi hudebnimi motivy "zimniho tahu", ktere samy o sobe byly skvele, zcela evokoval mrazivou atmosku a vaznost "veci" Úsměv

Empire byl az po strasne dlouhe dobe doplacan do stavu, kdy to vubec nejak funguje jako software a hra...( Dohral jsem celou grand kampan za Anglany )...Napoleon je teprve - da se rici - dodelana zalezitost z fleku.

A nehrat v TW bitvy je jak zaplatit si kurvu jenom na pokec...

Safrik
WT_Flan napsal:... A nehrat v TW bitvy je jak zaplatit si kurvu jenom na pokec...

Šklebící se Mrknutí Jako jo, ale za celou předlouhou kampaň (to si vždy dám, stějně jako ve starších dílech alespoň 500+ tahů) bojovat každou bitvu to bych to mohl klidně hrát půl roku Úsměv a navíc po dvacáté bitvě, která je úplně stajná jako těch předchozích davatenáct se to trošku omrzí a navíc to nahrávání... Šklebící se

Safrik
BP_Rufu napsal:
Pokud vím, tak další díl bude Shogun v novém kabátě.
http://www.euroga...o-japonska

Jinak původního shoguna jsem trochu hrál,ale našel jsem se tak jako Šafřík v MedivalII(křižácké výpravy)a taky spíš na velký mapě.

A sakra, žádné kulomety, mašinky ani pancéřové lodě? ZamračenýSmutnýNaštvaný

WT_Flan
Mno, ja radsi zahral 20.podobnou bitvu, nez se spolehat na vyhodnoceni AI...Btw., v Empire multiplayer kampani byla vyhodnoceni bitev kompem naprosto otresna (!) a co si pamatuju, tak 2 zasadni bitvy behem zkousky te multikampane s Horrim mi vyhodnotil jako prohru, ackoliv osobne bych do nich bych sel s klidem a prstem v nose...

Bitvy se nikdy nelodovaly strelhbite, ale ze by zase nejak dlouho ???

BenKenobi
Automatický vyhodnocování nefunguje vůbec nikde. Rome, Medieval, Empire, Mount and Blade, SW:EaW...

WT_Horrido
BTW, když tu vidím mistra řádu Jedi, na Steamu je starší RTS Star Wars® Empire at War™: Gold Pack. Hrál jste to někdo? Může za to dát fanda SW 20 euro chechtáků?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

MK_KaiN
No, mě to moc nebavilo. Ale synátor byl nadšen Šklebící se
Ještě tak ve vesmíru, ale planetární bitvy mě nijak
nenadchly ani s použitím Dartha Vadera a to už je co říct,
Ale synator byl nadšen i z těch bitev Šklebící se

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-03-2026 12:24
večerníček z třetí říše https://youtu.be/.
..N8z5guABCb

29-01-2026 21:13
Každá dobrá snaha se počítá! :-)

28-01-2026 08:45
Oslava doma vyrobeným rámenem se počitá? Úsměv https://imgur.com.
..

27-01-2026 16:56
Mám někde doma konzervu s kaki. Bude to stačit?

26-01-2026 19:44
Kdo má doma saké nebo něco japonského (a vlastně klidně i korejské sodžu) - tak zítra by se dožil 106 let Hirojoši Nišizawa...

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

39,595,194 návštěv