November 22 2024 13:38:28
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
ULTRAPACK 2.0
Datav
torr napsal:
možná problém je v tom že jsi instaloval pouze patch UP2.0n.Takže instalovat UP2.0 a potom patch UP2.0n.UP1.8 nepotřebuješ

Děkuji za odpověd zkusím to znovuMrknutí

repa
nebo si stáhni z torrentu full patch 2.0n který se instaluje přímo na verzi 4.09. má kolem 3.5gb

Datav
Ještě jednou se ptámSmutný našel jsem to na těhle stránkách http://ultrapack.il2war.com/index.php/topic,1536.0.html
ale žádnej odkaz na UP2.0 jenom na UP2.0n?tak fak nevím.Smutný

Datav
repa napsal:
nebo si stáhni z torrentu full patch 2.0n který se instaluje přímo na verzi 4.09. má kolem 3.5gb

to jsem si stáhl a tahle verze 2.0nFULL stačí já jsem s toho už celej mimonŠklebící se

Datav
Datav napsal:
[quote]repa napsal:

to jsem si stáhl a tahle verze 2.0nFULL stačí já jsem s toho už celej mimonŠklebící se já ho nainstaloval a nefungoval to

Topper-Czech
Na http://ultrapack....536.0.html jsou to mirrory "UP 2.0n FULL and PATCH Mirror #1,2,3". V prvním mirroru je celej UP2.0n zde http://crosquadro...2.0n-full/. Pokud si stáhneš UP2.0n, nemusíš se zajímat o Client patch "n", neb ten už je zakomponován. Ledaže by jsi to sosal z jiného letkovévo mirroru, kde mají starší soubory. Logicky se nezajímej ani o UP1.8, ani o client patch "m" (1.8 vyšel před 2.0 apod.). Ověř si taky bezchybnost archivů i kontroluj cestu při instalaci příp. client patche.

edit překlepy
Upravil/a Topper-Czech dne 16-03-2010 21:37

http://www.e-airport.wz.cz
Datav
Topper-Czech napsal:
Na http://ultrapack....536.0.html jsou to mirrory "UP 2.0n FULL and PATCH Mirror #1,2,3". V prvním mirroru je celej UP2.0n zde http://crosquadro...2.0n-full/. Pokud si stáhneš UP2.0n, nemusíš se zajímat o Client patch "n", neb ten už je zakomponován. Ledaže by jsi to sosal z jiného letkovévo mirroru, kde mají starší soubory. Logicky se nezajímej ani o UP1.8, ani o client patch "m" (1.8 vyšel před 2.0 apod.). Ověř si taky bezchybnost archivů i kontroluj cestu při instalaci příp. client patche.

edit překlepy

Kamarád to také stáhl a nainstaloval bez problémů mu to funguje.ted to instaluji a hned to zkusím.děkuji za pomocMrknutíÚsměv

Datav
Zdravím tak jsem tu zase s dotazem.Ultra pack 2.0n funguje dobre ale nekteré kampaně mě nejdou nebo spadnou po nějake době hraní jako třeba za RAF Telefonická válka udělal jsem 5 misí a když jsem chtěl hrát další tak už nešla načíst další mapa a toto se dělo i u dalších dvouch kampaních s Francie.Tento problém má i kamarád akurát za Němce u JG27.Nemáte někdo ten samí problém?Děkuji za odpovědMrknutí

j4ck41
a bac ho ... Telefonicka valka? to je tvuj preklad nebo to tak nazval autor kampane?

jinak pokud ti to blbne vyslovene na jedny a urcity mape tak bude bud chyba v kampani nebo, dle meho pravdepodobnejsi, ta mapa ti chybi
Upravil/a j4ck41 dne 19-03-2010 14:41

BIVOY
Šakalíku - to je moderní způsob vedení války po telefonu . Řekneš A4 a druhý ti odpoví zásah , si nikdy nehrál lodě ??Šklebící seŠklebící se

Datav
VGR_j4ck41 napsal:
a bac ho ... Telefonicka valka? to je tvuj preklad nebo to tak nazval autor kampane?

jinak pokud ti to blbne vyslovene na jedny a urcity mape tak bude bud chyba v kampani nebo, dle meho pravdepodobnejsi, ta mapa ti chybi

Je to RAF Early War Campaign 1940 a Operace s jmenují:Belgium 1939 Phoney war,Belgium 1940 Blitzkrieg a France 1940Battle of France.Omlouvám se za tu první zprávu že jsem to špatně definovalZamračený

ringlett
Datav napsal:
VGR_j4ck41 napsal:
a bac ho ... Telefonicka valka?

Belgium 1939 Phoney war

Takže PODIVN8 válka Cool

Datav
ringlett napsal:
Datav napsal:
VGR_j4ck41 napsal:
a bac ho ... Telefonicka valka?

Belgium 1939 Phoney war

Takže PODIVN8 válka Cool

Jo přesně tak PODIVN8 válka.napsal jsem to tak jak se to přesně jmenuje aby nedošlo k nějakému dalšímu nedorozumění

czs_scharck
Datav napsal:Telefonická válka

Drž se svýho a nenech se zviklat, to voni tomu nerozuměj ... Vyděšený
.... prej PODIVN8 ... pche ..... heh ..... Šklebící se
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

313_123
Datav napsal:
Zdravím tak jsem tu zase s dotazem.Ultra pack 2.0n funguje dobre ale nekteré kampaně mě nejdou nebo spadnou po nějake době hraní jako třeba za RAF Telefonická válka udělal jsem 5 misí a když jsem chtěl hrát další tak už nešla načíst další mapa a toto se dělo i u dalších dvouch kampaních s Francie.Tento problém má i kamarád akurát za Němce u JG27.Nemáte někdo ten samí problém?Děkuji za odpovědMrknutí

http://mission4to...oads&c=566
Upravil/a 313_123 dne 20-03-2010 07:55

Datav
313_123 napsal:
Datav napsal:

http://mission4to...oads&c=566

Nainstaloval jsem Sturma opatchoval 4.07 a 4.08 a 4.09 pak jsem tam vložil Oddons BoB a k tomu určené Patche Enoy s techto stránek tak fakt už nevím asi budu jedinej kdo má takovej problémSmutný

Enjoyr
Datav, nejsi rozhodně jediný,kdo tento problém má .... Smutný

V podstatě problém je za:

1) módy Smutný Úsměv

2) nutné číst readme k módovaným kampaním - po nainstalování EnjoyrPatchů najdeš v adresáři hry složku PatchA Readme Pack a v ní veškerá readme ke kampaním od jejich autorů. Jde o to,že pro módované kampaně často DGen.exe dělá občas svéhlavé věci,protože mapy a letadla z módů jsou přidávány ne zcela standartním způsobem - nepodporuje je sice DGen.exe,ale obchází se to editací v souborech pro jednotlivé kampaně a subkampaně.
Dost podstatné je přečíst readme od autorů - zvláště pasáž týkající se nastavení,resp. editace v conf.ini v sekci [DGen]....

Např. pro French Wings modded kampaně jejich autor Vtrelut doporučuje tohle nastavení v conf.ini:

[DGen]
HistoricalRanks=1
MissionDistance=50
MaxBomberSkill=0
CampaignLength=Long
AirIntensity=Medium
GroundIntensity=Low
;UseParkedPlanes=1
SlowFire=50.0
MaxFLAK=10
CampaignMissions=Normal
CampaignAI=Normal
RandomFlights=3

...řádek označený tučně hraje dost podstatnou roli v problému,který popisuješ...

3) ještě je možné vyzkoušet DGen.exe v.4.0.8.6, místo DGen.exe v.4.0.8.7, který je nainstalován s EnjoyrPatchem (pokud nejde o kampaně,kde je H-75 a MS-406 flyable)

A za 4)
Mám vyzkoušeno,že problémy se objevují s některými typy missí, resp. při generování mise. Pokud při přechodu na novou mapu (subkampaň) je vygenerován nějaký typ kampaně (třeba DefendAF) ,tak odmítne DGen načíst existující mapu (a hlásí,že ji nemůže najít), ale při vygenerování jiného typu mise (např. Recon) tenhle problém nenastane.

Doporučuji při hraní módovaných kampaní, ve kterých jde o mise z roku 1939 a 1940 - konkrétně o Phoney war, Blitzkrieg a Battle of France (při hraní těchto kampaní se ten problém objevuje, přesněji při přechodu z jedné subkampaně do další; u subkampaní z pozdějších období války,tenhle problém většinou nevzniká,přesnější by bylo říct,že jde spíše o mapy,které jsou použity a také to,že DGen.exe ve své podstatě nepodporuje rok 1939 atd,, zkrátka je to složitější...) zálohovat celou složku Users, samotnou složku kampaně a z adresáře hry naposledy měněné soubory (DGen.txt,console,eventlog atd.) - vždy po odlétnutí dvou misí.
Při vyskytnutí problému s přechodem na jinou mapu se dá vrátit kampaň o ty dvě mise zpět - DGen pak zpravidla podruhé vygeneruje jiný typ mise a problém nevznikne.

A za 5)
pokud chceš odehrát kampaně v klidu, bez těchto starostí - nehraj módované dynamické kampaně Úsměv
Upravil/a Enjoyr dne 20-03-2010 21:43

www.enjoyr-page.cz
Datav
Já v Conf.ini ten řádek [DGen] vůbec nemámZamračený

Hoper
tak si ho tam doplň ;)
(komplet celou sekci)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Datav
Hoper napsal:
tak si ho tam doplň Mrknutí
(komplet celou sekci)

Ok zkusim toŠklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,015,869 návštěv