No jestli bude hezky, tak by se dalo na letisti i stanovat, ne? Pivko, bárbekjú a tak..
Koukám že o místo z Letňan nakonec bude pranice, Flan se hlásil taky...ale on bydlí na druhou stranu, tak ho raděj svezu podívat se na barák, ty to máš do Letňan zřetelně blíže než on...Navíc, kdo jiný než Flan by do svého šoukáru mohl naložit dostatečné množství masa i s grillem a sudem pifka...
PS: Teď už fakt netuším, jestli to, co tady provozuju neni úplné ukradnutí vlákna i akce samotné...kdyžtak mě zklidni, Fuzo.
Upravil/a WT_Schmouddle dne 11-02-2010 14:30
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
1stCL_PETRAS napsal:
Co takhle v podvečer poskočit s nějakým RC modelem ?? Mohu vzít s sebou !
Ale jo, já taky...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Co si pamatuji, tak naposledy tam Arnold rozstrelil o vezku Spitfojra, jsem zvedav kdo bude nasledovat a jaka bude míra poškozeni tentokrat Hezky se na to kouká,obzvlášt tedy když je to spojenecký stroj
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.