Postoloprty
|
WT_Horrido |
Přidané 08-02-2010 14:51
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Ne, právě naopak. Vsichni byli zlí, učili své děti nenávidět a Bůh byl na jejich straně, ať už mluvili německy, rusky, francouzsky nebo anglicky.
Upravil/a WT_Horrido dne 08-02-2010 14:52
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Hiltos |
Přidané 08-02-2010 14:57
|
Uživatel
Příspěvek: 863
Založený: 28.04.06
|
Nebo cesky ... |
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 08-02-2010 15:00
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05
|
ZVP_flanker_cz napsal:
byla to učiněná selanka . )) No jo, němci jsou hrozní. Nejen že rozpoutali 1 a 2 sv. ale nebál bych se pokračovat víc do historie. Němci tak srali Napoleona že proti nim táhl až do Moskvy. Určo můžou i za 30 letou válku. Za stoletou taky. Ukradli Římskou říši. Hunové byli nejspíš taky němci. Tak kdy že to vlastně byl v evropě ten klid? |
|
|
|
ZVP_flanker_cz |
Přidané 08-02-2010 15:30
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 261
Založený: 09.10.08
|
MK_KaiN napsal:
ZVP_flanker_cz napsal:
byla to učiněná selanka . )) No jo, němci jsou hrozní. Nejen že rozpoutali 1 a 2 sv. ale nebál bych se pokračovat víc do historie. Němci tak srali Napoleona že proti nim táhl až do Moskvy. Určo můžou i za 30 letou válku. Za stoletou taky. Ukradli Římskou říši. Hunové byli nejspíš taky němci. Tak kdy že to vlastně byl v evropě ten klid?
a jinak něco k tématu??. )) |
|
|
|
olda Olde maly |
Přidané 08-02-2010 18:15
|
Diskutující
Příspěvek: 2022
Založený: 22.01.07
|
Flankere, ty děláš u ZVPáků politruka? Já myslel, že to je Carlos. A nedej se |
|
|
|
ZVP_flanker_cz |
Přidané 08-02-2010 19:52
|
Rozkoukaný
|
nedam Oldo nic jim nedam,jednou byli v odsunu,tak cooo
Upravil/a ZVP_flanker_cz dne 08-02-2010 19:53
|
|
|
|
ZVP_flanker_cz |
Přidané 08-02-2010 20:05
|
Rozkoukaný
|
MK_KaiN napsal:
ZVP_flanker_cz napsal:
byla to učiněná selanka . )) No jo, němci jsou hrozní. Nejen že rozpoutali 1 a 2 sv. ale nebál bych se pokračovat víc do historie. Němci tak srali Napoleona že proti nim táhl až do Moskvy. Určo můžou i za 30 letou válku. Za stoletou taky. Ukradli Římskou říši. Hunové byli nejspíš taky němci. Tak kdy že to vlastně byl v evropě ten klid?
Já si nemůžu pomoct,čéče seč dobrej párkrát ses trefil,začnem u stoletý války,SAXONS říká ti to něco??saxons podnikli invazi do anglie,porazili angly a vida máme anglosaské krále . )))po saxons linii uplat'novali nárok na francoutkou korunu a vida stoletá válka je na světě . )))
Třicetiletá válka,kdyby se německé státečky nechali těmi nudnými habsburky v klidu rekatolizovat,zůstalo by nejspíše u české války . )))
Napoleon,prusy potřeboval,buď jako nepřítele a nebo jako spojence,ale před tím než vyrazil musel mít jasno,pokud mne pamě't neklame prusové mu splnili obé . )))
Římskou říši,to se přiznám,musel bych googlit,ale vsadil bych se že v tom měli taky prsty . ))
A huni?noo to germáni nebyli,ale řek bych že vtrhli do prostoru,kerej germáni uvolnili . )))
takže jak je to??trefuješ se podezřele často,aby ti to vydrželo . ))
snad jen malé výhrady k Velké válce,to byli rakušani vííš . ) |
|
|
|
Hiltos |
Přidané 08-02-2010 21:15
|
Uživatel
|
ZVP_flanker_cz napsal:
... Třicetiletá válka,kdyby se německé státečky nechali těmi nudnými habsburky v klidu rekatolizovat,zůstalo by nejspíše u české války . ))) ...
Takze kdyby se Britove a Rusove nebranili a nechali se ovladnout Adou, tak nemusela byt druha svetova valka.
Hmmm, taky nazor ... |
|
|
|
ZVP_flanker_cz |
Přidané 08-02-2010 21:30
|
Rozkoukaný
|
Hiltos napsal:
ZVP_flanker_cz napsal:
... Třicetiletá válka,kdyby se německé státečky nechali těmi nudnými habsburky v klidu rekatolizovat,zůstalo by nejspíše u české války . ))) ...
Takze kdyby se Britove a Rusove nebranili a nechali se ovladnout Adou, tak nemusela byt druha svetova valka.
Hmmm, taky nazor ...
je tohle možný?! tahle salámová metoda je tu koukám velmi oblíbená . )))
něco vytrhnout z kontextu a prdnout to na sklo,samozřejmě dostatečně okomentováno hiltos,seš jednička! |
|
|
|
Hiltos |
Přidané 08-02-2010 21:32
|
Uživatel
|
Ty jsi nula
Upravil/a Hiltos dne 08-02-2010 21:33
|
|
|
|
ZVP_flanker_cz |
Přidané 08-02-2010 21:35
|
Rozkoukaný
|
Hiltos napsal:
Ty jsi nula
další výkřik z bezvědomí . )) |
|
|
|
Hoper |
Přidané 08-02-2010 23:02
|
Moderátor
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
Hiltos napsal:
ZVP_flanker_cz napsal:
Hmmm, taky nazor ...
tak on todle byl v té době poměrně rozšířený názor a poměrně na vysokcý místech - necháme Ádou požrat někoho a on bude klid...
nebo se mýlím ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
310_Ikar |
Přidané 08-02-2010 23:03
|
Uživatel
Příspěvek: 537
Založený: 05.10.05
|
313_123 napsal:
Fuzo napsal:
když tohle vyřešíme zlevní pivo?
ne, ale bude u něj o čem kecat
...proboha!!! Doufam ze tohle k pivu nepritahnes Fuzo!!!
ZVP_flanker_cz napsal:
...SAXONS říká ti to něco??saxons podnikli invazi do anglie,porazili angly a vida máme anglosaské krále . )))po saxons linii uplat'novali nárok na francoutkou korunu a vida stoletá válka je na světě . )))
....
tydle Saxons ???
[img]http://www.saxon747.com/typo3temp/pics/87b6559413.jpg[/img] is not a valid Image.
[img]http://www.saxon747.com/typo3temp/pics/5dea882fcf.jpg[/img] is not a valid Image.
...jak to sakra dokazali...??? |
|
|
|
olda Olde maly |
Přidané 08-02-2010 23:08
|
Diskutující
Příspěvek: 2022
Založený: 22.01.07
|
Hoper napsal:
Hiltos napsal:
ZVP_flanker_cz napsal:
Hmmm, taky nazor ...
tak on todle byl v té době poměrně rozšířený názor a poměrně na vysokcý místech - necháme Ádou požrat někoho a on bude klid...
nebo se mýlím ?
A ona mu ta jitrnice nestačila |
|
|
|
Hiltos |
Přidané 08-02-2010 23:51
|
Uživatel
|
Jojo, Flankere, tema Sasama a z jejich cinu plynouci neduvery k Nemcum si me naprosto argumentace odrovnal. Uz nemuzu dal. |
|
|
|
clone9cz |
Přidané 09-02-2010 00:20
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
MK_KaiN napsal:
ZVP_flanker_cz napsal:
Zapoměl si, že němci ukradli Ferrari, přestaveli ho na německý auto vyhráli MS ve Formuli 1, několikrát.
Na chudáky italy nezbyl ani Hülkenberg, co budou teď dělat ?
|
|
|
|
313_123 |
Přidané 09-02-2010 09:03
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
tak jsem ten článek konečně dolouskal
poprosil bych příště kratší nebo vícuc
a co mě překvapuje je optim. pisatele
no optimista je člověk který má nedostatek informací
tak bych mu doporučil o našich denícich nějaké informace
nejlépe majetkoprávní
můj osobní zážitek (kdysi jsem ho tu použil, ale jsou zde noví V.P.):
sedím si tak s řiditelem jednoho nejmenovaného pivovaru
a doladujeme jeho kalendář
tu přihrnou se k němu do kanceláře dva člobrdové z jednoho našeho seriozního deníku
zda by nechtěl u nich v novinách otisknouti si inzerát
on že samozřejmě a na celou stránku
ale pod jednou podmínkou
víte já jsem žid a ten článek co vyšel tudle ve vašich novinách mě dost pobouřil, a chtěl bych těco napsat na téma židi válka plyn atd
když už si tu stránku zaplatím no ne
odpověd zněla
inzerát nebude víte patříme němcům a tohle by nám neprošlo
pokud by to bylo něco o nespravedlivím odsunu tak prosím tohle boužel ne - nebo tak nějak
no cibule by nám k tomu asi řekla víc
uznávám mé informace jsou zastaralé a předpojaté
no tenkrát jsem si ale udělal nemilý obrázek o našich novinách
a s tím článkem, fotkama a reakcema jsem si na to vspoměl no
a tady to vyzvracel se nudím v práci okurková sezona |
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 09-02-2010 10:19
|
Fusioner