Pravda okrem typu stroja zalezi aj z akej lietadlovky vzlietas, aku poziciu chytis pri vzlete na palube, dobre je aj trimovat atd. Ono respawn point na lodi je previt a nie vzdy sa onlajn "narodis" na rovnakom mieste, zvlast pokial sa naraz respawne viac hracov na tej istej lodi. Najidealnejsie je samozrejme byt poslednym v rade, lebo je najdalej ku korme lodi a tym ma aj najdlhsiu drahu. Problem so vzletom z velkej casti riesi mod MDS kedy je lietadlova lod v pohybe a samozrejme spominany katapult. Na servery Zeke vs Wildcat maju zase negativne skusenosti s katapult modom, kedy sa hraci po respawne snazili dostat ku katapultu a dochadzalo ku koliziam... Svojho casu ho prestali pouzivat.
Vzlétnout se dá i s naloženým Korzárem (i když ne plně), ale nemaťte ho - každý jsme začínali. Ten návod s 50%paliva, bez bomb, plný céres, odšpalkovat a až se ti začne zdvíhat zadek tak klapky, je pro první starty dobrý. A časem přijdou i ty starty se 100% paliva a nějakým tím podvěsem.
Mch, hoďte mu sem někdo link na video z akce "Megažluňk", ať vidí že to fakt jde
"Ivane, Ivane. Ty palice medvědí. Nic jsi nepochopil!" Dědeček Hříbeček
Bart napsal:
hmm ...50% paliva, žiadne klapky (až v strede lietadlovky), no ale mne to ide aj takto: SBD, 100% palivo, radiator otvoreny, klapky na vzlietnutie + 1600lb bomba naviac ...
Silně též doporučuji zaaretovat ostruhové kolo (lock tailwheel, mrkni do namapování kláves v ilovi). Pro pojíždění a radši i přistávávní odaretovat (tedy nejl=pe hned po startu).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
vcera bola na acesovereurope mapa kde sa vzlietalo katapultom...aspon som mal taky dojem...navolil som este JSGME ku HSFX dalsi mod carrier takeoff 5.7 pre HSFX 7 (pre istotu)...ako sa vravi "najel" som na katapult drahu na lavej strane,zaspalkoval kolesa,plny plynik supol,odspalkoval kolesa a dival sa ako katapult nefunguje...spitik sa kupal v studenom oceaniku (skusal som aj bez takeoff modu,viac x)
potom som si v offline v builderi vybudoval lodku s katapultom a spitika...skusal....a katapult slapal to bez problemov...som z toho krepy,ale zase som sa nasmial trochu na ostatnych pacientoch ktori to supali do vody ako ja
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.