Joe Hallenbeck napsal:
BTW nevim to jiste, ale ty antenni draty jsou dle meho spatne, antenni draty vedene od vyskovek k trupu meli snad uplne prvni Spity Mk I, u petek doslo myslim ke zmene radiostanice a tam uz tyto draty byt nemaji ne? Ale klidne me poucte.
Vlastne bych rekl ze uz nemeli zadne antenni draty Spity od verze V.
Máš absolutní pravdu. Dělal jsem to podle nějakýho ruskýho výkresu a tam to bylo. To, že jsem to tam dal pramení z neznalosti typu... Tohle prostě není Fokouš
V pohode, vypada to fakt dobre ten model.
Jinak diky za tve stranky modelplac.cz, po vice nez 10 letech jsem zkusil zase modelarit a poridil jsem si i strikaci pistoli, to diky tvym strankam. Ted se pokousim do toho dostat a testuju ruzne techniky co jsi na strankach uvadel.
PS ted akorat koukam ze uz nejak modelplac.cz nefunguje
Ahoj, jak bych si s vámi mohl zalétat? Kdy, kde a jak?
Létal jsem BOS solo a ted si na TAW trosku osvojil i engine mgmt a navigaci jen podle mapy. Sám ale nemám šanci. Létám za spojence.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.