57MH_Zvire napsal:
Mají ty kobry kompresor a nebo ne?
Airacobry přece nemají kompresory ne ? Ty měly až P 63 Kingobry.
Ale mám pocit že právě ty 4* 7 mm kulomety na to Zero stačí, hořet začne velmi rychle. Kanon Cobry nepočítaje
Já nevím, já je nelítám. Jenom jsem někde četl, že je amíci nechtěli, protože bez kompresoru stály za prd ve výšce. A že další verze s kompresorem se už nechytla. Tak právě nevím která je která.
Každopádně jestli budou SBD doprovácet Kobry, tak pojedou tak do 4 km max. Pak budete mít se Zerama navrch.
Ale ty čtyři sedmičky fakt stačí na zapálení. Docela často na to umírám. Stačí sprej z dálky.
57MH_Zvire napsal:
Mají ty kobry kompresor a nebo ne?
Airacobry přece nemají kompresory ne ? Ty měly až P 63 Kingobry.
Ale mám pocit že právě ty 4* 7 mm kulomety na to Zero stačí, hořet začne velmi rychle. Kanon Cobry nepočítaje
Já nevím, já je nelítám. Jenom jsem někde četl, že je amíci nechtěli, protože bez kompresoru stály za prd ve výšce. A že další verze s kompresorem se už nechytla. Tak právě nevím která je která.
Každopádně jestli budou SBD doprovácet Kobry, tak pojedou tak do 4 km max. Pak budete mít se Zerama navrch.
Ale ty čtyři sedmičky fakt stačí na zapálení. Docela často na to umírám. Stačí sprej z dálky.
"After initial flight tests of XP-39 the US Army Air Corps mandated that the turbo-supercharger be removed. This short signed and ill advised decision, made by leaders schooled and experienced only in ground warfare, meant taht the high altitude performance of this aircraft suffered considerably"
Jinak částečně mystifikuju tam v té SM letí P39D-1 což má 4*7mm + 2*14mm +1*20 Hispano což je pro Zero smrtelný protivník. Nezbyde nic jiného než je setřást na malo rychlost a pak ukroutit.
Už jsem dokonce studoval real testy Zero vs Us Aircraft, popsané v knize A6M2 Zero od Roberta Jacksona.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.