December 27 2024 03:12:06
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy - řešení problémů
 Vytisknout diskuzi
Ultra pack 1.8 problém
j4ck41
hele jelikoz ve speckovym vlakne nikdo nic tk to jeste mrdnu semka

stahnul jsem 1.8 ... spustim to ... par minut probiha to rozbaleni a priprava instalace ... pak se me otevre to samotny okno na instalaci a pravidelne kdyz chci zmenit cestu instalace tak me to spadne

ciste jenom ze zvedavosti: stalo se to jeste nekomu? je to chyba instalatoru a vyresi to stahnuti z jinyho/opravenyho zdroje? -> protoze to je tak maximalne vsechno co jsem ochotnej pro opravu udelat

dodatek: s UP 1.7 jsem zadnej takovej problem nemel

EDIT: stahoval jsem odsud http://il2ultrapa...37#msg6637
Upravil/a j4ck41 dne 17-12-2009 11:26

LEON_CZ
VGR_j4ck41 napsal:
hele jelikoz ve speckovym vlakne nikdo nic tk to jeste mrdnu semka

stahnul jsem 1.8 ... spustim to ... par minut probiha to rozbaleni a priprava instalace ... pak se me otevre to samotny okno na instalaci a pravidelne kdyz chci zmenit cestu instalace tak me to spadne

ciste jenom ze zvedavosti: stalo se to jeste nekomu? je to chyba instalatoru a vyresi to stahnuti z jinyho/opravenyho zdroje? -> protoze to je tak maximalne vsechno co jsem ochotnej pro opravu udelat

dodatek: s UP 1.7 jsem zadnej takovej problem nemel

EDIT: stahoval jsem odsud http://il2ultrapa...37#msg6637

Mně instalace padala, když jsem se pokoušel nainstalovat UP 1.8 do IL-2 1946, který nebyl nainstalovaný, ale pouze zkopírovaný z jiného PC. Když jsem nakonec ze zoufalství spáchal korektní instalaci IL-2 1946, šel UP 1.8 nainstalovat bez problémů.

http://www.virtualnipilot.cz/
310_Podrs
Stahoval jsi to po jednotlivých částech přímo z odkazů nebo přes torrent,Šakalíto? Vypadá to na chybný archiv, stává se to dost často pokud stahuješ po částech přímo z odkazů, torrent tenhle problém spolehlivě řeší..

http://www.310raf.com
Tajpan
jj, UP1.8 je lepšie stahovať cez torent. Zamračený

j4ck41
pres torrent jsem to nedaval, bral jsem to z toho Crosquadron, kdyz primo na to dal Lekk odkaz ... tak zkusim ten torrent a uvidim

sagvanmaslo
Sem opět zde, mám další problém. Mám nainstalovanej UP 2.0, všechno funguje bez problémů, akorát nejde lětat s některýma letadlama. Např Avie, Foker XXi, Tiger Moth a další. Nešlo mi to ani v předchozím UP 1.8.

vůbec se neukáže ikona když si chci změnit skin a při načítání mise to napíš něco ve smyslu že chybí HIM. Netušíte někdo co s tím????

Paulus
Mám podobný problém.
Když dám nová letadla do UP2 tak mi to spadne při 60%. Buttons mám nový verze 4,0.
Pokud zapnu HSFX_Switcher tak to jede!
Naštvaný

Adler
sagvanmaslo napsal:
Sem opět zde, mám další problém. Mám nainstalovanej UP 2.0, všechno funguje bez problémů, akorát nejde lětat s některýma letadlama. Např Avie, Foker XXi, Tiger Moth a další. Nešlo mi to ani v předchozím UP 1.8.

vůbec se neukáže ikona když si chci změnit skin a při načítání mise to napíš něco ve smyslu že chybí HIM. Netušíte někdo co s tím????

Srot bol vyradeny! (nebrat osobne, bol to len vtip) Šklebící se Na tvojom mieste by som ale pisal na UP forum, lebo je tam vacsia sanca, ze ti niekto poradi, popripade uz ten problem tam je vyrieseny ...

mart0110
von Pavel napsal:
Mám podobný problém.
Když dám nová letadla do UP2 tak mi to spadne při 60%. Buttons mám nový verze 4,0.
Pokud zapnu HSFX_Switcher tak to jede!
Naštvaný

Víš které letadlo "padá" ?Máš správně přepsané AIR.INI , WEAPONS_RU , PLANE_RU ve složce FILES ? Pokusil jsi to přepsat i ve složce JSGMEMODS/STD ?

Paulus
Nepadá mi konkrétní letadlo. Padá mi celej IL2. Ve složkách AIR.INI , WEAPONS_RU , PLANE_RU ve složce FILES mám vše (podle mne) správně. Složku JSGMEMODS/STD nepoužívám!
Zjistil jsem, že v U@P2 fuguje s SAS_Online_Buttons_v4.0.7z a v HSFX 4,1(zapnuto přes 00_HSFX_Switcher) pracuje pro změnu jen SAS_Offline_Buttons_v4.0.7z.
Ke každému modu je potřeba použít specifickou verzi AIR.INI. Jinak to nejede.
Testuju dál!
Vyděšený
Upravil/a Paulus dne 09-01-2010 20:23

mart0110
Nemusíš složku STD používat , ale máš ji tam .Vyzkoušej tam překopírovat AIR.INI,WEAPONS_RU a PLANE_RU .Tuto složku používá SAS , u některých letadel od SAS mi to taky padalo , přepsal jsem i STD a jelo to.

Letadla instaluju postupně a vždy vyzkouším jestli je to O.K.
Upravil/a mart0110 dne 09-01-2010 11:30

606_tweester
Cau neenasel jsem vlakno ohledne UP2.0 tak to zkusim hodit sem..Mam problem s tim ze kdyz to nainstaluju ve hre normalne vsechny mody jsou,ale v programu JSGME nemam ani jeden takze ty mody nemuzu prepinat a vypynat..nevite co s tim??to samy mi to delalo i UP1.8 ale tam se mi vubec ve hre neprojevily..dik za pripadne napady co s tim:-)

mart0110
606_tweester napsal:
Cau neenasel jsem vlakno ohledne UP2.0 tak to zkusim hodit sem..Mam problem s tim ze kdyz to nainstaluju ve hre normalne vsechny mody jsou,ale v programu JSGME nemam ani jeden takze ty mody nemuzu prepinat a vypynat..nevite co s tim??to samy mi to delalo i UP1.8 ale tam se mi vubec ve hre neprojevily..dik za pripadne napady co s tim:-)

Základ je UP2.0 , kdykoli hru spustíš i když neaktivuješ MODy tak ti naběhne UP2.0.Pokud chceš hrát 4.09m nebo HSFX ,musíš v JSGME aktivovat MODy : 00_Stock_4.09m nebo 00_HSFX_Switcher.
MODy jsou ve složce jsgmemods.

606_tweester
jj DIky,uz jsem to rozjelMrknutíProblem byl v tom, ze v JSGME ty mody vubec nebyli.Musel jsem je tam po jednom vsechny importovat

CSL1_Talbot
Tak som nainstaloval UP 2.0,ked sa pripojim na spits vs BF mods,kliknem sa na ktorekolvek letisko,ale nejde mi v nom vybrat lietadlo a aj ked kliknem na letiet tak sa nic nedeje,co to je kua zas za problem pls!
Upravil/a CSL1_Talbot dne 10-01-2010 15:53

1stCL_Fucida
CZS_Talbot napsal:
Tak som nainstaloval UP 2.0,ked sa pripojim na spits vs BF mods,kliknem sa na ktorekolvek letisko,ale nejde mi v nom vybrat lietadlo a aj ked kliknem na letiet tak sa nic nedeje,co to je kua zas za problem pls!

Zkus ve výběru letadla změnit letku na nějakou jinou, ideálně default. Pak dej Fly. Mohlo by pomoct.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

CSL1_Talbot
Vyreseno,sposobovala to cestina,dal som ju prec a funguje-nechapem!

Merten
No a mě pro změnu včera chodilo vše ok.Zato dnes šturm s modama nešel ani spustit ale bez modů čistá 4.09m ano.Pomohlo až odinstalovat ultru a dát ji tam znova.Setkal jste se s tím už někdo?

Hoper
CZS_Talbot napsal:

tohle mi včera dělalo na Lioním serveru (pidi akci) - musel jsem vyhodit small font mod...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,138,581 návštěv