A6M2-21 Střílení ( předstih )
|
pavoda |
Přidané 27-11-2009 11:56
|
Nováček
Příspěvek: 19
Založený: 02.09.09
|
3IAP_Sasa napsal:
proč ? myslím, ohledně účinku a toho kam to letí..... co si tím myslel ?
no ty japonský 20mm mají vzácnou vlastnost v tom, že většina amerických letadel je vůči nim imunní ))
Japonský dvacku jsou takový pomalý, neprůbojný ale výbušný knedlíky. Takže na panceřovanější éra míň efektivní. Ale Wildcaty to krájí pěkně |
|
|
|
3IAP_Sasa |
Přidané 27-11-2009 11:56
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 433
Založený: 24.02.08
|
zajaczik napsal:
amerických letadel je vůči nim imunní ))
A proto se musí mířit na křídla
já to řeším tím, že lítám za Amíky |
|
|
|
zajaczik |
Přidané 27-11-2009 11:57
|
Nováček
Příspěvek: 87
Založený: 11.03.08
|
CZS_Scharck napsal:
zajaczik napsal:...u zera je to úplně jiné, než třeba u spitu nebo befka....
Do rejžoletů moc nedělám ale nemá náhodou Zero v křídlech ty samé kanóny jako právě to BeFko ?
Licenční 20 mm Oerlikon / MG FF ?
No, do toho teď nevidím.... pardon, já se kuknu doma, jak na tom je :-) |
|
|
|
zajaczik |
Přidané 27-11-2009 11:59
|
Nováček
|
pavoda napsal:
3IAP_Sasa napsal:
proč ? myslím, ohledně účinku a toho kam to letí..... co si tím myslel ?
no ty japonský 20mm mají vzácnou vlastnost v tom, že většina amerických letadel je vůči nim imunní ))
Japonský dvacku jsou takový pomalý, neprůbojný ale výbušný knedlíky. Takže na panceřovanější éra míň efektivní. Ale Wildcaty to krájí pěkně
má to výbušnou munici ? to je radost na bombery... stačí jen zmáčknout.... aby udělalo bum a motor v loji... tak jako s kobrou, ale s ní se většinou rozpadne ten zasáhmnutý objekt na cimpr campr |
|
|
|
zajaczik |
Přidané 27-11-2009 12:02
|
Nováček
|
3IAP_Sasa napsal:
zajaczik napsal:
já to řeším tím, že lítám za Amíky
já mám problém jako ve všem ( i ve WoW ) ..... nemám ten "svůj" charakter, nebo letadlo, tak jako ostatní.... proto už snad druhým rokem hledám plane.... minulé prázdniny jsem taky nevěděl..... tyto taky ne, teď taktéž... a zero je docela fajn.... takový hadraplán s doletem 2300 km :-D |
|
|
|
czs_scharck |
Přidané 27-11-2009 12:14
|
Uživatel
Příspěvek: 1307
Založený: 05.12.06
|
Dej si to off-line párkrát bez cockpitu, jen s tím křížem, zvykni si na balistiku těch dvacek a nauč se likvidovat enemy právě těma dvackama. Pár granátů na správný místo. Ty dvě šimrátka na motoru jsou dobrý leda tak na obranu v krajní nouzi při cestě zpět na letiště ale uzobat s tím něco je spíš o náhodě, dobrý trefě a trvá to dlouho.
CSL/I_Scharck <iíi=< 59
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 27-11-2009 13:55
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
CZS_Scharck napsal: Ty dvě šimrátka na motoru jsou dobrý leda tak na obranu v krajní nouzi při cestě zpět na letiště ale uzobat s tím něco je spíš o náhodě, dobrý trefě a trvá to dlouho.
ta dobra trefa a nahoda (coz jde de facto ruku v ruce) plati na online ... na offline to je jenom o ty dlouhy dobe ... presto je v kulometech dost naboju na uzobani 3-4 Wildcatu |
|
|
|
pavoda |
Přidané 27-11-2009 14:12
|
Nováček
|
zajaczik napsal:
3IAP_Sasa napsal:
zajaczik napsal:
já to řeším tím, že lítám za Amíky
já mám problém jako ve všem ( i ve WoW ) ..... nemám ten "svůj" charakter, nebo letadlo, tak jako ostatní.... proto už snad druhým rokem hledám plane.... minulé prázdniny jsem taky nevěděl..... tyto taky ne, teď taktéž... a zero je docela fajn.... takový hadraplán s doletem 2300 km :-D
Rači si zvykni na nějaký obtížnější éro. Když pak vezmeš do ruky něco jinýho, tak nebudeš mít problém. Ze zera osedlat třeba mustanga nebo befko budeš mít těžký. |
|
|
|
3IAP_Sasa |
Přidané 27-11-2009 14:33
|
Rozkoukaný
|
Zaro je IMHO hodne slozity letadlo na litani. Respekt pro vsecky, kdo sou s tim schopny prezit par misi. |
|
|
|
313_Vity |
Přidané 27-11-2009 14:45
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 399
Založený: 12.08.07
|
Hele a má ten frajer zaplou realnou střelbu? |
|
|
|
ZVP_Hekite |
Přidané 27-11-2009 15:04
|
Uživatel
Příspěvek: 654
Založený: 16.06.09
|
Trocha teorie
Upravil/a ZVP_Hekite dne 27-11-2009 15:09
|
|
|
|
MIKA |
Přidané 27-11-2009 15:46
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 352
Založený: 24.10.08
|
parada, tak asi nakonec budu jen pidlovokej, rukama to neni |
|
|
|
Jp- |
Přidané 27-11-2009 16:20
|
Uživatel
Příspěvek: 688
Založený: 30.09.05
|
3IAP_Sasa napsal:
Zaro je IMHO hodne slozity letadlo na litani. Respekt pro vsecky, kdo sou s tim schopny prezit par misi.
zero neni složitý na lítání naopak je to user friedly letadlo nezáludný poslušný se slušnou výzbrojí a na záčátku války i rychlý, ale bohužel pro džaponče v zeru je problém přežít dýl neb pasivní bezpečnost je tam stejná jak v čínskejch autech. |
|
|
|
3IAP_Sasa |
Přidané 27-11-2009 16:22
|
Rozkoukaný
|
Jp- napsal:
3IAP_Sasa napsal:
Zaro je IMHO hodne slozity letadlo na litani. Respekt pro vsecky, kdo sou s tim schopny prezit par misi.
zero neni složitý na lítání naopak je to user friedly letadlo nezáludný poslušný se slušnou výzbrojí a na záčátku války i rychlý, ale bohužel pro džaponče v zeru je problém přežít dýl neb pasivní bezpečnost je tam stejná jak v čínskejch autech.
no myslím to tak, že si člověk musí počínat hodně opatrně, aby se vrátil. Jinak samozřejmě 1vs1 je to pro blbý no. Jak přijde ale Hellcat tak bych do toho nesed |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 27-11-2009 18:03
|
Diskutující
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
A co trocha z jiného soudku?? Co naprosto změnit tvůj styl létání? Co třeba využít zjištění že to Zero točí opravdu mnohem lépe než ostatní? Proč to pouze přetáčet a přelétat? co to prostě pouze jednou dotočit a sejmout ve chvíli kdy protivník ztrácí rychlost a toho využít? A co to dokonce nakombynovat s taktikoukou BnZ a útočit rychle a pokudmožno přímo bez zatáček a jako obranu využívat právě vlastností tak známích pro Zera? A ve finále to obojí začít kombynovat podle momentální situace? Ale, je to jen pouhá úvaha. . . |
|
|
|
zajaczik |
Přidané 27-11-2009 18:35
|
Nováček
|
1stCL Novotny napsal:
A co trocha z jiného soudku?? Co naprosto změnit tvůj styl létání? Co třeba využít zjištění že to Zero točí opravdu mnohem lépe než ostatní? Proč to pouze přetáčet a přelétat? co to prostě pouze jednou dotočit a sejmout ve chvíli kdy protivník ztrácí rychlost a toho využít? A co to dokonce nakombynovat s taktikoukou BnZ a útočit rychle a pokudmožno přímo bez zatáček a jako obranu využívat právě vlastností tak známích pro Zera? A ve finále to obojí začít kombynovat podle momentální situace? Ale, je to jen pouhá úvaha. . .
jo... dobrej nápad...... právě, zero se zdá lehký, ale člověk musí vědět jak nalétat, nebo po 1 zásahu vzplane.... teď jsem trénoval :-) dal sem si 8x catalinu, 4x C-47 a 4x hellcata... moje sem poslal na stihače a já mířil na c-47... všechy 4 padly, pokaždé 1 dávka do motoru
a ty flustačky sou taky dobrý... menší dávka a kouří... ale musí se přesně do motoru, jinak sou super na zabíjení gunnerů ( catalina )
a kanony jsem nastavil na 170 m, jelikož jak je to značení vzdálenosti u značek, tak střílím asi na 20-3 .... úplně sem za ním, skoro ho sekám.... už umím i pokropit letadlo, předletět a zase zpomalím aniž bych musel nějak kličkovat a jsem zas za ním a znovu opakovačka |
|
|
|
pavoda |
Přidané 27-11-2009 18:43
|
Nováček
|
Dokonalý |
|
|
|
Hoper |
Přidané 27-11-2009 19:13
|
Fusioner
Příspěvek: 12091
Založený: 29.09.05
|
zajaczik napsal:
....a já mířil na c-47... všechy 4 padly, pokaždé 1 dávka do motoru
a ty flustačky sou taky dobrý... menší dávka a kouří... ale musí se přesně do motoru, jinak sou super na zabíjení gunnerů ( catalina )
a kanony jsem nastavil na 170 m, jelikož jak je to značení vzdálenosti u značek, tak střílím asi na 20-3 .... úplně sem za ním, skoro ho sekám.... už umím i pokropit letadlo, předletět a zase zpomalím aniž bych musel nějak kličkovat a jsem zas za ním a znovu opakovačka
ty bombery se bránili nebo ne ??
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]
|
|
|
|
Panek |
Přidané 27-11-2009 19:29
|
Diskutující
Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
zajaczik napsal:
už umím i pokropit letadlo, předletět a zase zpomalím aniž bych musel nějak kličkovat a jsem zas za ním a znovu opakovačka
Možná jsem to špatně pochopil, ale buduješ si špatné návyky. |
|
|
|
3IAP_Sasa |
Přidané 27-11-2009 21:55
|
Rozkoukaný
|
1stCL Novotny napsal:
A co trocha z jiného soudku?? Co naprosto změnit tvůj styl létání? Co třeba využít zjištění že to Zero točí opravdu mnohem lépe než ostatní? Proč to pouze přetáčet a přelétat? co to prostě pouze jednou dotočit a sejmout ve chvíli kdy protivník ztrácí rychlost a toho využít? A co to dokonce nakombynovat s taktikoukou BnZ a útočit rychle a pokudmožno přímo bez zatáček a jako obranu využívat právě vlastností tak známích pro Zera? A ve finále to obojí začít kombynovat podle momentální situace? Ale, je to jen pouhá úvaha. . .
se zerem zoomovat jde, ale problem nastava ve chvili, kdy prileti nekdo vyssi nez jsi ty. Pokud si ho vsimnes vcas tak mu mozna jde ustoupat a nejak se tomu vyhnout, ale pruser je kdyz uz s tim kroutit musis. |
|
|