November 21 2024 22:31:24
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Letadla - technické a taktické informace
 Vytisknout diskuzi
A6M2-21 Střílení ( předstih )
pavoda
3IAP_Sasa napsal:

proč ? myslím, ohledně účinku a toho kam to letí..... co si tím myslel ?

no ty japonský 20mm mají vzácnou vlastnost v tom, že většina amerických letadel je vůči nim imunní Úsměv))

Japonský dvacku jsou takový pomalý, neprůbojný ale výbušný knedlíky. Takže na panceřovanější éra míň efektivní. Ale Wildcaty to krájí pěkně Vyděšený

3IAP_Sasa
zajaczik napsal:
amerických letadel je vůči nim imunní Úsměv))

A proto se musí mířit na křídla Cool

já to řeším tím, že lítám za Amíky Úsměv

zajaczik
CZS_Scharck napsal:
zajaczik napsal:...u zera je to úplně jiné, než třeba u spitu nebo befka.... SmutnýZamračený

Do rejžoletů moc nedělám ale nemá náhodou Zero v křídlech ty samé kanóny jako právě to BeFko ?
Licenční 20 mm Oerlikon / MG FF ?

No, do toho teď nevidím.... pardon, já se kuknu doma, jak na tom je :-)

zajaczik
pavoda napsal:
3IAP_Sasa napsal:

proč ? myslím, ohledně účinku a toho kam to letí..... co si tím myslel ?

no ty japonský 20mm mají vzácnou vlastnost v tom, že většina amerických letadel je vůči nim imunní Úsměv))

Japonský dvacku jsou takový pomalý, neprůbojný ale výbušný knedlíky. Takže na panceřovanější éra míň efektivní. Ale Wildcaty to krájí pěkně Vyděšený

má to výbušnou munici ? Mrknutí to je radost na bombery... stačí jen zmáčknout.... aby udělalo bum a motor v loji... tak jako s kobrou, ale s ní se většinou rozpadne ten zasáhmnutý objekt na cimpr campr Šklebící se

zajaczik
3IAP_Sasa napsal:
zajaczik napsal:

já mám problém jako ve všem ( i ve WoW ) ..... nemám ten "svůj" charakter, nebo letadlo, tak jako ostatní.... proto už snad druhým rokem hledám plane.... minulé prázdniny jsem taky nevěděl..... tyto taky ne, teď taktéž... a zero je docela fajn.... takový hadraplán s doletem 2300 km :-D

czs_scharck
zajaczik napsal:
no, já hlavně střílím s těma 7,7 ( myslim ) protože ve "dvackách" mi vždycky dojde munice jak sem levej Naštvaný ZamračenýSmutný

Dej si to off-line párkrát bez cockpitu, jen s tím křížem, zvykni si na balistiku těch dvacek a nauč se likvidovat enemy právě těma dvackama. Pár granátů na správný místo. Ty dvě šimrátka na motoru jsou dobrý leda tak na obranu v krajní nouzi při cestě zpět na letiště ale uzobat s tím něco je spíš o náhodě, dobrý trefě a trvá to dlouho.
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

j4ck41
CZS_Scharck napsal: Ty dvě šimrátka na motoru jsou dobrý leda tak na obranu v krajní nouzi při cestě zpět na letiště ale uzobat s tím něco je spíš o náhodě, dobrý trefě a trvá to dlouho.

ta dobra trefa a nahoda (coz jde de facto ruku v ruce) plati na online ... na offline to je jenom o ty dlouhy dobe ... presto je v kulometech dost naboju na uzobani 3-4 Wildcatu

pavoda
zajaczik napsal:
3IAP_Sasa napsal:
zajaczik napsal:

já mám problém jako ve všem ( i ve WoW ) ..... nemám ten "svůj" charakter, nebo letadlo, tak jako ostatní.... proto už snad druhým rokem hledám plane.... minulé prázdniny jsem taky nevěděl..... tyto taky ne, teď taktéž... a zero je docela fajn.... takový hadraplán s doletem 2300 km :-D

Rači si zvykni na nějaký obtížnější éro. Když pak vezmeš do ruky něco jinýho, tak nebudeš mít problém. Ze zera osedlat třeba mustanga nebo befko budeš mít těžký.

3IAP_Sasa
Zaro je IMHO hodne slozity letadlo na litani. Respekt pro vsecky, kdo sou s tim schopny prezit par misi.

313_Vity
Hele a má ten frajer zaplou realnou střelbu? Cool

ZVP_Hekite
Trocha teorie Šklebící se
Upravil/a ZVP_Hekite dne 27-11-2009 15:09

http://zvp.wz.cz/
MIKA
ZVP_Hekite napsal:

parada, tak asi nakonec budu jen pidlovokej, rukama to neni Šklebící se

Jp-
3IAP_Sasa napsal:
Zaro je IMHO hodne slozity letadlo na litani. Respekt pro vsecky, kdo sou s tim schopny prezit par misi.

zero neni složitý na lítání naopak je to user friedly letadlo nezáludný poslušný se slušnou výzbrojí a na záčátku války i rychlý, ale bohužel pro džaponče v zeru je problém přežít dýl neb pasivní bezpečnost je tam stejná jak v čínskejch autech.

3IAP_Sasa
Jp- napsal:
3IAP_Sasa napsal:

zero neni složitý na lítání naopak je to user friedly letadlo nezáludný poslušný se slušnou výzbrojí a na záčátku války i rychlý, ale bohužel pro džaponče v zeru je problém přežít dýl neb pasivní bezpečnost je tam stejná jak v čínskejch autech.

no myslím to tak, že si člověk musí počínat hodně opatrně, aby se vrátil. Jinak samozřejmě 1vs1 je to pro blbý no. Jak přijde ale Hellcat tak bych do toho nesed Úsměv

1stCL_Novotny
A co trocha z jiného soudku?? Co naprosto změnit tvůj styl létání? Co třeba využít zjištění že to Zero točí opravdu mnohem lépe než ostatní? Proč to pouze přetáčet a přelétat? co to prostě pouze jednou dotočit a sejmout ve chvíli kdy protivník ztrácí rychlost a toho využít? A co to dokonce nakombynovat s taktikoukou BnZ a útočit rychle a pokudmožno přímo bez zatáček a jako obranu využívat právě vlastností tak známích pro Zera? A ve finále to obojí začít kombynovat podle momentální situace? Úsměv Ale, je to jen pouhá úvaha. . . Mrknutí

zajaczik
1stCL Novotny napsal:
A co trocha z jiného soudku?? Co naprosto změnit tvůj styl létání? Co třeba využít zjištění že to Zero točí opravdu mnohem lépe než ostatní? Proč to pouze přetáčet a přelétat? co to prostě pouze jednou dotočit a sejmout ve chvíli kdy protivník ztrácí rychlost a toho využít? A co to dokonce nakombynovat s taktikoukou BnZ a útočit rychle a pokudmožno přímo bez zatáček a jako obranu využívat právě vlastností tak známích pro Zera? A ve finále to obojí začít kombynovat podle momentální situace? Úsměv Ale, je to jen pouhá úvaha. . . Mrknutí

jo... dobrej nápad...... právě, zero se zdá lehký, ale člověk musí vědět jak nalétat, nebo po 1 zásahu vzplane.... teď jsem trénoval :-) dal sem si 8x catalinu, 4x C-47 a 4x hellcata... moje sem poslal na stihače a já mířil na c-47... všechy 4 padly, pokaždé 1 dávka do motoru Úsměv
a ty flustačky sou taky dobrý... menší dávka a kouří... ale musí se přesně do motoru, jinak sou super na zabíjení gunnerů ( catalina ) Vyděšený
a kanony jsem nastavil na 170 m, jelikož jak je to značení vzdálenosti u značek, tak střílím asi na 20-3 .... úplně sem za ním, skoro ho sekám.... už umím i pokropit letadlo, předletět a zase zpomalím aniž bych musel nějak kličkovat a jsem zas za ním a znovu opakovačka

pavoda
ZVP_Hekite napsal:

Dokonalý Mrknutí

Hoper
zajaczik napsal:
....a já mířil na c-47... všechy 4 padly, pokaždé 1 dávka do motoru Úsměv
a ty flustačky sou taky dobrý... menší dávka a kouří... ale musí se přesně do motoru, jinak sou super na zabíjení gunnerů ( catalina ) Vyděšený
a kanony jsem nastavil na 170 m, jelikož jak je to značení vzdálenosti u značek, tak střílím asi na 20-3 .... úplně sem za ním, skoro ho sekám.... už umím i pokropit letadlo, předletět a zase zpomalím aniž bych musel nějak kličkovat a jsem zas za ním a znovu opakovačka

ty bombery se bránili nebo ne ??
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Panek
zajaczik napsal:
už umím i pokropit letadlo, předletět a zase zpomalím aniž bych musel nějak kličkovat a jsem zas za ním a znovu opakovačka

Možná jsem to špatně pochopil, ale buduješ si špatné návyky.

3IAP_Sasa
1stCL Novotny napsal:

se zerem zoomovat jde, ale problem nastava ve chvili, kdy prileti nekdo vyssi nez jsi ty. Pokud si ho vsimnes vcas tak mu mozna jde ustoupat a nejak se tomu vyhnout, ale pruser je kdyz uz s tim kroutit musis.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,009,881 návštěv