|
Heroes over Europe nástupce Il-2 ? VYŘEŠENO
|
| WT_Horrido |
Přidané 22-11-2009 18:59
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Hehe, stará grafika a nízké rozlišení:
[img]https://vwings.net/images/pages/il2sturmovik_aa8x_af16x.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a WT_Horrido dne 22-11-2009 19:01
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
| |
|
|
| 3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 22-11-2009 19:05
|

Diskutující

Příspěvek: 2854
|
Horrido ten lajťas stojí ve vzduchu, nebo to je nějakej mód na überstoupající oheň?
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 22-11-2009 19:06
|
| |
|
|
| Rufu |
Přidané 22-11-2009 19:59
|

Uživatel

Příspěvek: 1348
|
Po prudkém poklesu výkonu hořícího motoru se propadl a zrovna v tu chvíli ho vyfotili .Co je na to divnýho? |
| |
|
|
| VGR_OTU_Breakpain |
Přidané 22-11-2009 20:02
|

Nováček

Příspěvek: 46
Založený: 19.11.09
|
MK_KaiN napsal:
Možná že bys pro začátek měl tedy raději zkusit něco jiného. Něco k čemu nebudeš potřebovat joy, případně pedaly atd. Možná nějakou hru kde ti bude stačit jenom myš.
To je ironie nebo míněno vážně? Já si právě k vůli "požitku" z létání pořídil set ... V reálu si nemůžu k vůli zdraví udělat průkaz, tak jsem si říkal, že si to můžu střihnout doma u PC ...
Hry obecně prostě nehraju, single player mě nebere ... jediné co mě baví je multi ... spíš jsem modelařil ;-) ....
Takže vybavení nato mám a dobré .... teď jen prostě hledám a zjišťuju, který soft pro multi pořídit ;-) ... |
| |
|
|
| VGR_OTU_Breakpain |
Přidané 22-11-2009 20:08
|

Nováček

|
BP_Rufu napsal:
Z toho co tu zatím napsal nejsem moc moudrej.Ofrňuje nos nad grafikou 9 let starý hry,kterou člověk kloudně (grafiku)ani nevnímá.
Neofrňuju nos - prostě se snažím najít něco pěkného hratelného ;-). Letadla nezajímaly? To jsem nikdy neřekl, psal jsem, že nehraju hry ... modelařím už přes 7 let .... s letadly, vrtulníky ... autíčky ;-). Ale prostě jsem sí říkal, že by bylo fajn "cítit se jako v kokpitu" ... ;-). Proto jsem si koupil ten set a plánuju prostě nainstalovat něco, s čím bych si to mohl užít ;-).
Tak prostě asi tak ;-). Jen nemám absolutní přehled v tom co trh nabízí a co je rozšířené ;-).
A ad. grafika - prostě se rád vyžívám v pěkných věcech ... tak prostě když jsem si stáhl to první demo, které je velmi staré ... tak mne to prostě neučarovalo ;-) ....
Upravil/a VGR_OTU_Breakpain dne 22-11-2009 20:10
|
| |
|
|
| jirik |
Přidané 22-11-2009 20:15
|

Uživatel

Příspěvek: 560
Založený: 12.05.08
|
Optimální grafické nastavení je kapitola sama pro sebe. U simu je hodně důležitý, aby byl let plynulý, tak se některé detaily, či rozlišení někdy musí snížit. |
| |
|
|
| VGR_OTU_Breakpain |
Přidané 22-11-2009 20:21
|

Nováček

|
Hoper napsal:
když tu tak píšeš, že žádný zázrak to není - smím se optat, s čím to porovnáváš ?
a asi by i bylo vhodné, aby sis ujasnil, co od toho očekáváš
offline se to dá, ale jen nějaký čas
extra fyziku to nemá (a spousta dalších much se taky najde; jenže - který běžný simy krom FC, BS a Condora mají extra fyziku a jsou bez much ?  )
obrovským plusem je online, škoda jen toho, že to bylo původně dělané pro 32 lidí. A ač se dá nyní lítat při daleko větším počtu (používá se 64), na slabším stroji můžeš už mít docela slušné problémy...
Porovnávám s gameskami co jsem viděl u kamaráda - leč to jsou většinou singleplayery ...
Co očekávám?
Něco, co se trošku blíží realitě, má to zázemí, hraje se to převážně online ;-) ... No a tady z těchto požadavků se snažím prostě vytáhnout ten nejlepší kousek (co nelbíže realitě, co nejlepší grafika, velká rozšířenost online ... je mi jasné, že to je cesta kompromisu ... )
Podmínka WW2 nikdy nebyla, ale ptal jsem se už i jinde, a všude mě nasměrovali k vám ;-) ... proto to tu teď řeším ;-) ...
Slabší stroj - pokud myslíš počítač, toho bych se nebál ... právě jsem kupoval nový (proto i to rouzhoupání se ke koupi ovladačů), takže i proto pokukuji po tom "nejlepší" z dostupných věcí, protože bednička mne snad nebude příliš omezovat.
Proto procházím diskuze, čtu, koukám, stahuju dema, zkouším a ptám se ;-) ... |
| |
|
|
| czs_scharck |
Přidané 22-11-2009 20:31
|

Uživatel

Příspěvek: 1307
Založený: 05.12.06
|
Poté, co jsi investoval do nového PC a nového ovládání několik tisíc, tě už to pětikilo za Il-2 1946, nezabije.
http://images.goo...2&aq=f&oq=
Upravil/a czs_scharck dne 22-11-2009 20:32
CSL/I_Scharck <iíi=< 59
|
| |
|
|
| VGR_OTU_Breakpain |
Přidané 22-11-2009 20:41
|

Nováček

|
CZS_Scharck napsal:
Poté, co jsi investoval do nového PC a nového ovládání několik tisíc, tě už to pětikilo za Il-2 1946, nezabije.
http://images.goo...2&aq=f&oq=
Já to beru trošku jinak - počítač (nekupoval jsem ho přímo na hry) a ovladač jsem pečlivě vybral, abych se nespálil ;-).
Takže jsem nevyhodil ani korunu ;-), ale pětikilo není málo, abych ho spláchnul ;-). Obrazně .... není mi líto investovat do simulátoru co si vyberu ;-), ale je mi líto investovat do něčeho, o čem zatím nevím, jestli mě to bude brát ;-). To bych takhle mohl vyzkoušet 5-10 her a pokaždé ji "zahodit" ... To je důvod toho, proč to prostě řeším ;-). Ale naštěstí jsem tu dostal celkem dobré info, takže to vyzkouším zřejmě ;-) |
| |
|
|
| Tajpan |
Přidané 22-11-2009 20:49
|

Diskutující

Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
http://allaircraf...=campaigns
|
| |
|
|
| Merten |
Přidané 22-11-2009 21:29
|

Uživatel

Příspěvek: 1208
Založený: 22.04.08
|
To je furt dokola.Odpověz si sám.Máš rád druhoválečný letadla?Chceš něco co je v současné době nej(i když to má mušky)?A bude tě to bavit?Pokud jo tak to kup protože nic lepšího není. |
| |
|
|
| VGR_OTU_Breakpain |
Přidané 22-11-2009 22:04
|

Nováček

|
Merten napsal:
To je furt dokola.Odpověz si sám.Máš rád druhoválečný letadla?Chceš něco co je v současné době nej(i když to má mušky)?A bude tě to bavit?Pokud jo tak to kup protože nic lepšího není.
Já bych to tu kluci uzavřel, primární název threadu už je jinde ;-), díky mně .. ale dovzvěděl jsem se co potřebuji ... takže jste mne "ukecali" ... ano jak se zdá, stojí to zato, děkuji všem lidem co mi poradili :-), tak teď už to jen nainstalovat, nastavit a vzhůru do oblak nechat sesestřelit ;-).
Díky všem :-). |
| |
|
|
| ZVP_Hekite |
Přidané 22-11-2009 22:30
|

Uživatel

Příspěvek: 654
Založený: 16.06.09
|
Děkovat jsi neměl teď si fšici myslí že jsou užiteční  |
| |
|
|
| LEON_CZ |
Přidané 22-11-2009 22:49
|

Uživatel

Příspěvek: 864
Založený: 29.05.07
|
Breakpain napsal:
MK_KaiN napsal:
Možná že bys pro začátek měl tedy raději zkusit něco jiného. Něco k čemu nebudeš potřebovat joy, případně pedaly atd. Možná nějakou hru kde ti bude stačit jenom myš.
To je ironie nebo míněno vážně? Já si právě k vůli "požitku" z létání pořídil set ... V reálu si nemůžu k vůli zdraví udělat průkaz, tak jsem si říkal, že si to můžu střihnout doma u PC ...
Hry obecně prostě nehraju, single player mě nebere ... jediné co mě baví je multi ... spíš jsem modelařil ;-) ....
Takže vybavení nato mám a dobré .... teď jen prostě hledám a zjišťuju, který soft pro multi pořídit ;-) ...
Pokud Ti jde opravdu o simulaci létání kvůli ,,létání" samotnému, netrváš na WWII jak píšeš a chceš on-line sim s grafikou o něco lepší, než IL-2, zkus popřemýšlet ještě o Rise of Flight - stíhačky z WWI. Já sice tahle letadla moc v lásce nemám, sedí mi spíš WWII, ale to pětikilo jsem za RoF dal právě kvůli tomu ,,létání", protože (alespoň pro mě) je ta fyzika v RoF o stupínek výš, než v IL-2 a realistický prožitek z letu tam mám trochu větší. Můžeš si stáhnout třídenní demo z http://riseofflight.com/en a zkusit to, jestli Ti to bude vyhovovat... |
| |
|
|
| 606_hayes |
Přidané 22-11-2009 23:21
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 417
Založený: 18.09.06
|
alebo potom helikoptery dsc black shark, grafarna vyborna realita ako rakva ked som pzoeral na youtube videa a pokial sa naucis stratovat tak sa zabavis... http://www.youtub...OUSxQPG6vU |
| |
|
|
| Kocy24 |
Přidané 23-11-2009 21:02
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 165
Založený: 28.09.09
|
mám otázečku nechci zakládat nové téma a tak se ptám jak se instaluje lepší voda do Ila zkoušel jsem snad vše a pořád tam mu starou s instalováním módu jsem předtím takovéhle problémy neměl prosím o radu |
| |
|
|
| Rufu |
Přidané 23-11-2009 21:17
|

Uživatel

|
Jak lepší voda? Zkus config.ini openGl položka water na 3 nebo 4. |
| |
|
|
| Kocy24 |
Přidané 24-11-2009 06:07
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 165
Založený: 28.09.09
|
No ten mód na lesklou vodu je i na obrázku http://allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=17693 |
| |
|
|
| Rufu |
Přidané 24-11-2009 07:16
|

Uživatel

|
Jak tam píše ten Jacpak taková vodxa je na ATI standartně od nastavení na 2.Mimochodem na online je to horší protože pak nevidíš vůbec letadla proti moři.Na online je lepší nastavení na 1 (matná voda )na který se lesknou letadla. |
| |
|
|
| Hoper |
Přidané 24-11-2009 08:54
|

Moderátor

Příspěvek: 12144
Založený: 29.09.05
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
A přitom v prváku na střední, mě ty vobrázky v Levelu uplně fascinovali a když jsem se dozvěděl, že má Il-2 i funkční zpětný zrcátko, tak jsem to do dvou dnů měl doma.:)
čéče, funkční zrcátko měl už Flanker 1.něco :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.
[samurajský pohled na zajetí]

|
| |
|