November 22 2024 20:25:04
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
problémy saitek X52
CW_boZZda
Hele a další dotaz. Jak se dá kalibrovat? Nemám páru kde a jak by to člo Vyděšený

http://www.czechwings.com/
Flym
CVS_boZZda napsal:
Hele a další dotaz. Jak se dá kalibrovat? Nemám páru kde a jak by to člo Vyděšený

myslím že sa nedá, mám X-45 a musím to odinštalovať a znovu nainštalovať

GC3_Messik
To pomůže?? Už sem ho chtěl taky kalibrovat jen Evo ale také nemá kalibrační sekcu. Laboroval jsem s odpojením z usb a zase zapojení. No někdy mi to pomohlo ale zkusím to znova nainstalit. dík
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
57MH_Zvire
X-52 se kalibruje tak, že si zalezete do nastavení do toho přehledu os a projedete všechny osy do maximálních poloh a ono se to na chvíli uklidní. Po určité době se to musí dělat zas, ale já to mám jako předletovou přípravu, že projdu všechny osy do max. Hlavně abych věděl, že jsou dobře namapovaný. Ono se to v tom kokpitu všechno hýbe, takže vím že je to dobře. TAky mi neblbnou osy.

Jinak X-52 má oficiálně automatickou kalibraci. Šklebící se

airspace.cz
Flym
57MH_Zvire napsal:

všetkému by som neveril, moja X-45 sa tak nechová, zato reinstal to spravil vždy do pohody

57MH_Zvire
3IAP_Flym napsal:
57MH_Zvire napsal:

všetkému by som neveril, moja X-45 sa tak nechová, zato reinstal to spravil vždy do pohody

Já tomu taky nevěřím. Proto je tam na konci Šklebící se . Ale spíš by tam měl být po mých zkušenostech se Saitek :sm6:

airspace.cz
CW_boZZda
Se mi líbí jak každý říká " no jo Saitek". Hele chytráci, tak mi řekněte lepší firmu a budu sticha!
CH má taky svoje mouchy, takže není joy úpllně bezchyb. To ani Cougar za 8000 není fajn. Jenom když do toho vrazí člověk dalších 8000 tak má super joy. DObře ale pro normální lidi v normální cešnové hladině řekněte výrobce, který dělá kvalitní joye. myslím, že Saitek dělá jedny z nejlepších joyů.
Vyvraťte mi to někdo:lol:

313_Paegas
Včera mi x52 donesl Ježíšek :sm19: , co to kecám, máma mi ho koupila a dala mi ho už teď prý abych lítal a nechodil do hospody (už jsem si najivně myslel, že je tak chápající a tolerantní) proto by mne zajímalo, jestli tady někde najdu nějaký odkaz na návod jak jej nastavit a programovat :sm8:. Please help :sm38:

CW_boZZda
Hahahaha programovat Úsměv
Je to strasne jednoduche, vyzkousej a ver, ze se tim rychle probojujes:sm2:

57MH_Zvire
CVS_boZZda napsal:
Se mi líbí jak každý říká " no jo Saitek". Hele chytráci, tak mi řekněte lepší firmu a budu sticha!
CH má taky svoje mouchy, takže není joy úpllně bezchyb. To ani Cougar za 8000 není fajn. Jenom když do toho vrazí člověk dalších 8000 tak má super joy. DObře ale pro normální lidi v normální cešnové hladině řekněte výrobce, který dělá kvalitní joye. myslím, že Saitek dělá jedny z nejlepších joyů.

Jedno slovo. Microsoft.

airspace.cz
57MH_Zvire
313_OTU_Paegas napsal:
Včera mi x52 donesl Ježíšek :sm19: , co to kecám, máma mi ho koupila a dala mi ho už teď prý abych lítal a nechodil do hospody (už jsem si najivně myslel, že je tak chápající a tolerantní) proto by mne zajímalo, jestli tady někde najdu nějaký odkaz na návod jak jej nastavit a programovat :sm8:. Please help :sm38:

Programování je docela intuitivní, pokud začínáš a neznáš to. Když už máš něco za sebou, tak kurvuješ, až to pěkný není. Šklebící se

airspace.cz
CW_boZZda
57MH_Zvire napsal:
CVS_boZZda napsal:

Jedno slovo. Microsoft.

Jo a kde ho seženeš? Mluvím o reálných joých! Microsoft už je hodně historický artefakt :sm29:

57MH_Zvire
No pár kousků se dá ještě sehnat. Horší je to s reklamací. Šklebící se

Každopádně těch rozumných kniplů je docela dost. A ty CHáčka nejsou zase tak strašný. Sice je nemám rád, ale dají se.

airspace.cz
CW_boZZda
Tak schválně jaké kvalitní joye jsou na dnešním trhu?
CH - všechny joye (plynovky nic moc)
Saitek - X52, Cyborg EVO
...

MK_Paja
57MH_Zvire napsal:
No pár kousků se dá ještě sehnat. Horší je to s reklamací. Šklebící se

reklamovat MSSWFF2 ??? Šklebící se
to jedině že by ti ho rozkousal křeček :sm6::sm6::sm6:
IMHO, a co je to vlastně ta kalibrace ? Šklebící se

CZ_Fido
Dělá vám taky X52 to, že po naběhnutí PC je nutno ještě vytáhnout a zase zasunout PS/2 konektor na páce, jinak je funkční jen plynovka?

A další věc:
někdy (čas od času - příčinu jsem zatím nevysledoval :rolleyes: ) mi začne kurzor myši jezdit vertikálně po obrazovace - přestane to když odpojím profil, ale jakmile ho zase načtu, tak se kurzor chová opět stejně blbě... Takže to zatím léčím restartem PC :mad:
Upravil/a CZ_Fido dne 22-12-2005 00:45

http://realfly.wz.cz
Noram
CZ_Fido napsal:
Dělá vám taky X52 to, že po naběhnutí PC je nutno ještě vytáhnout a zase zasunout PS/2 konektor na páce, jinak je funkční jen plynovka?

to mi občas dělalo ale od poslední instalace WinXP před 1/2 rokem to nedělá

CZ_Fido napsal:
A další věc:
někdy (čas od času - příčinu jsem zatím nevysledoval :rolleyes: ) mi začne kurzor myši jezdit vertikálně po obrazovace - přestane to když odpojím profil, ale jakmile ho zase načtu, tak se kurzor chová opět stejně blbě... Takže to zatím léčím restartem PC :mad:

tohle mi taky dělalo,ale taky naposled před tím 1/2 rokem ale myslím že mi trochu pomohlo snížit citlivost myši v tom softu.

Spíš mě štvalo to že při nahrátém profilu mi to občas chtělo mazat všechno co sem měl označené,a já *** jak mám na šoupatku nastavený +/- pohled tak mi to bralo jako DEL :sm27:

http://noram.youaremighty.com/
57MH_Zvire
Noram napsal:
tohle mi taky dělalo,ale taky naposled před tím 1/2 rokem ale myslím že mi trochu pomohlo snížit citlivost myši v tom softu.

Spíš mě štvalo to že při nahrátém profilu mi to občas chtělo mazat všechno co sem měl označené,a já *** jak mám na šoupatku nastavený +/- pohled tak mi to bralo jako DEL :sm27:

Čoveče, víš že ti ale fakt vůbec nerozumím? Vyděšený Překlad by nebyl?

airspace.cz
paorel
CZ_Fido napsal:

A další věc:

Koukni na vlákno Saitek - nové ovladače a SST v sekci Software.

Lavo
Mozno to pomoze ...

Hi,

A freind of mine jsut got an X45. When he tried to go in and calibrate the controller, he could see the test section, but no calibration tab at all. All he has is test and about. He tried downloading the latest drivers and it still had no effect. Does anyone know of a fix for this?

Thanks
----------------------------

Hi,

You don't need a calibration tab - the stick is self-calibrating. If it is looking off-centre then try the following:

Unplug the controller, click Start>Run, type regedit and click OK. In the Registry Editor browse to the following folders in order:

HKEY_LOCAL_MACHINE
SYSTEM
CurrentControlSet
Control
MediaProperties
PrivateProperties
DirectInput

And delete the VID_06A3&PID_053C (or VID_06A3&PID_2541) folder. Plug the controller back in, rotate the stick and move the throttle and rudder fully a couple of times and see if that has fixed it.
Saitek UK

bolo to na oficialnom foru pre X-52 .Tiez som ju zakupil , ale nebol som schopny skalibrovat joy a tak je v reklamacii a stale mi sluzi neznicitelne EVO Šklebící se
Upravil/a Lavo dne 22-12-2005 09:43

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,018,419 návštěv