ExtraG je zamilovanej...
|
1stCL Pepan |
Přidané 09-12-2005 14:13
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 386
Založený: 29.09.05
|
No Extráči ona to Veverka hned říkla že to s ženskejma umíš snad líp než já...
Aktuální rada - halvně se před žádnou nevožer jak Pepan!!! To pak máš konec s každou... No a pak už jen si vybrat tu pravou...člověk by si správně měl vybrat jednu jedinou se kterou to myslí opravdu vážně (ke které ho to tak nějak táhne od srdce) a založit s ní smysluplný, láskuplný, vztah založený na upřímnosti, oboustranné důvěře, úctě jeden k druhému, sounáležitosti a upřímné od srdce lásky v neposlední řadě!!!. Myslím že toto je asi to pravé co se dá mladému jinochovi jako jsi ty poradit. :sm37:
PS:
Jinak jesli pudeš do všech najednou - tak občas zajdi do kostela a nezpomeň se z toho vyzpovídat !!! Pak je dobrý říkat všem že nemáš moc času a všem říkat miláčku - bo se vole nesmíš před žádnou přežbleptnout!!! Taky bacha na barvu a délku vlasů - trapas je přijít za krátkovalsou brunetkou a mít na černé mikině dlouhej blonďatej vlas - pak se to blbě vysvětluje. Když na to přecijen dojde - pak je dobrý zatloukat zatloukat (je dobrý mít připravenou ségru jako případnou výmluvu pro cokoliv) - ve finále se urazit a vynadat jí - za co Tě vlastně vůbec má... takhle slušnýho a milujícího hocha... Kdyby něco - tak se ozvi já Ti pak poradím - Pepan. |
|
|
|
1stCL_Fucida |
Přidané 09-12-2005 16:20
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 10825
Založený: 26.01.13
|
Občas vám půjčím Pepana do Schwarmu, nebo do Rotte..perfektní sexuální poradna
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."
|
|
|
|
1stCL_Jamamoto |
Přidané 09-12-2005 16:26
|
Uživatel
Příspěvek: 943
|
1stCL Pepan napsal:
Aktuální rada - halvně se před žádnou nevožer jak Pepan!!! To pak máš konec s každou... No a pak už jen si vybrat tu pravou...člověk by si správně měl vybrat jednu jedinou se kterou to myslí opravdu vážně (ke které ho to tak nějak táhne od srdce) a založit s ní smysluplný, láskuplný, vztah založený na upřímnosti, oboustranné důvěře, úctě jeden k druhému, sounáležitosti a upřímné od srdce lásky v neposlední řadě!!!. Myslím že toto je asi to pravé co se dá mladému jinochovi jako jsi ty poradit. :sm37:
PS:
Jinak jesli pudeš do všech najednou - tak občas zajdi do kostela a nezpomeň se z toho vyzpovídat !!! Pak je dobrý říkat všem že nemáš moc času a všem říkat miláčku - bo se vole nesmíš před žádnou přežbleptnout!!! Taky bacha na barvu a délku vlasů - trapas je přijít za krátkovalsou brunetkou a mít na černé mikině dlouhej blonďatej vlas - pak se to blbě vysvětluje. Když na to přecijen dojde - pak je dobrý zatloukat zatloukat (je dobrý mít připravenou ségru jako případnou výmluvu pro cokoliv) - ve finále se urazit a vynadat jí - za co Tě vlastně vůbec má... takhle slušnýho a milujícího hocha... Kdyby něco - tak se ozvi já Ti pak poradím - Pepan.
No Pepí...já se snad jinde, než před tou svojí ani nevožírám....ale jinak jsi to trefil přéééésněěěě!:jamamoto: |
|
|
|
313_OTU_oblak |
Přidané 10-12-2005 01:25
|
Uživatel
Příspěvek: 1375
Založený: 30.09.05
|
woe, že pepan je sexuální poradna....kua, vy v Lionech máte všechno )))
ExtraG......jednu ze života. jdi tam kam tě srdce táhne. Pokud se na něj vysereš, tvůj problém - ono se přihlásí. I když budeš 5 let chodit s jinou a budeš spokojenej.....
Jinak gratuluju....a doufej že nejsou kámošky
Upravil/a 313_OTU_oblak dne 10-12-2005 01:25
|
|
|
|
Miroo |
Přidané 10-12-2005 01:51
|
Nováček
Příspěvek: 67
Založený: 18.10.05
|
1stCL Pepan napsal:
PS:
Jinak jesli pudeš do všech najednou - tak občas zajdi do kostela a nezpomeň se z toho vyzpovídat !!! Pak je dobrý říkat všem že nemáš moc času a všem říkat miláčku - bo se vole nesmíš před žádnou přežbleptnout!!! Taky bacha na barvu a délku vlasů - trapas je přijít za krátkovalsou brunetkou a mít na černé mikině dlouhej blonďatej vlas - pak se to blbě vysvětluje. Když na to přecijen dojde - pak je dobrý zatloukat zatloukat (je dobrý mít připravenou ségru jako případnou výmluvu pro cokoliv) - ve finále se urazit a vynadat jí - za co Tě vlastně vůbec má... takhle slušnýho a milujícího hocha... Kdyby něco - tak se ozvi já Ti pak poradím - Pepan. Ale hlavne si vyber tú čo má najväčšie kozy:sm12: |
|
|
|
Farmar |
Přidané 10-12-2005 08:23
|
Nováček
Příspěvek: 20
Založený: 07.10.05
|
Ty jo ... hned tri... Ja v tom vidim jen nasledky tveho konani.
Konec litani, JABO prislo o velitele, na comp se uz jen prasi.
A tri tchyne... to se bez rovou utopit.
)) |
|
|
|
Lucka |
Přidané 10-12-2005 09:15
|
Uživatel
Příspěvek: 1014
Založený: 06.10.05
|
Týýýýjo, když tak čtu příspěvky tohoto vlákna, ........hmmmm...... |
|
|
|
Lucka |
Přidané 10-12-2005 09:31
|
Uživatel
|
1stCL Pepan napsal:Aktuální rada - hlavně se před žádnou nevožer jak Pepan!!! To pak máš konec s každou... No a pak už jen si vybrat tu pravou...člověk by si správně měl vybrat jednu jedinou se kterou to myslí opravdu vážně (ke které ho to tak nějak táhne od srdce) a založit s ní smysluplný, láskuplný, vztah založený na upřímnosti, oboustranné důvěře, úctě jeden k druhému, sounáležitosti a upřímné od srdce lásky v neposlední řadě!!!. Myslím že toto je asi to pravé co se dá mladému jinochovi jako jsi ty poradit. :sm37:
souhlas
PS:
Jinak jesli pudeš do všech najednou - tak občas zajdi do kostela a nezpomeň se z toho vyzpovídat !!! Pak je dobrý říkat všem že nemáš moc času a všem říkat miláčku - bo se vole nesmíš před žádnou přežbleptnout!!! Taky bacha na barvu a délku vlasů - trapas je přijít za krátkovalsou brunetkou a mít na černé mikině dlouhej blonďatej vlas - pak se to blbě vysvětluje. Když na to přecijen dojde - pak je dobrý zatloukat zatloukat (je dobrý mít připravenou ségru jako případnou výmluvu pro cokoliv) - ve finále se urazit a vynadat jí - za co Tě vlastně vůbec má... takhle slušnýho a milujícího hocha... Kdyby něco - tak se ozvi já Ti pak poradím - Pepan.
ehm....:sm19: |
|
|
|
Cmelaci-Bagos |
Přidané 10-12-2005 12:13
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 104
Založený: 01.10.05
|
Tý vole, česká čtyřka, to bych chtěl vidět |
|
|
|
ExtraG |
Přidané 10-12-2005 13:17
|
Nováček
Příspěvek: 44
Založený: 17.10.05
|
Už to přestaňte propírat, OK? |
|
|
|
1stCL_BlueL |
Přidané 10-12-2005 14:24
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 320
|
extrag ty sem hodis takovejdle post a pak se divis ze to ostatni propiraj? |
|
|
|
ExtraG |
Přidané 10-12-2005 14:32
|
Nováček
Příspěvek: 44
Založený: 17.10.05
|
No, jak jsem vysvětlil, ten post se sem dostal díky momentálnímu zatmění mysli, takže jsem se docela divil, když jsem to druhej den viděl...komunito, projevte soucit a serte na to... |
|
|
|
Vitman |
Přidané 10-12-2005 14:59
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 131
Založený: 03.10.05
|
Napiš si do Bravíčka, tam Ti poaděj nejlíp......:lol: |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 10-12-2005 15:08
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
|
ExtraG napsal:
No, jak jsem vysvětlil, ten post se sem dostal díky momentálnímu zatmění mysli, takže jsem se docela divil, když jsem to druhej den viděl...komunito, projevte soucit a serte na to... Přečti si moji [EDIT]původní[/EDIT] reakci a nech to plavat
Upravil/a rudidlo dne 10-12-2005 15:10
|
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 10-12-2005 15:13
|
Moderátor
Příspěvek: 3174
|
313_Ffajtl napsal:
No, buď jenom rád... Odzkoušej, která je jak ostýchavá, mluvná a hlavně, která ti dá Pak máš potenciální holku a zbytek jsou milenky:sm16:
FF těm , ale nejni 14!!)))))))) |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 10-12-2005 15:15
|
Moderátor
Příspěvek: 3174
|
Hm říkáš tři jo? Málo!!!! |
|
|
|
Tajpan |
Přidané 10-12-2005 15:30
|
Diskutující
Příspěvek: 2928
Založený: 11.10.05
|
ExtraG napsal:
No, jak jsem vysvětlil, ten post se sem dostal díky momentálnímu zatmění mysli, takže jsem se docela divil, když jsem to druhej den viděl...komunito, projevte soucit a serte na to...
prepáč , ale asi sa nerozumieme dobre.:sm8:
Poprosil si o pomoc , a tu sa ti snaží celá naša komunita pomôcť.
Ja neviem , čo je na tom zlé.
I ked neviem , čo vás Fučida úči za taktiku ked si nešieš poradiť s troma stíhačkami.
Tvoj problém je dosti jednoduchý.
Naútočili na teba tri stíhačky. Pravdepodobne s prevahou výšky. A Ty si sa určite niekde flákal u zemi. Alebo nemal ani rýchlostnú prevahu.
Mal by si nám určiť presný typ stíhačiek , aký po tebe išiel.
Ak sú stihačky typu Hurrik, tak si myslí ,že by si mal dokázať sám poradiť.
Ak sú to typu Jak, Lavočky, tak určite vieš stačí sa viac pritlačiť a zdrhneš .
Ak sú to typu Spity , máš problém.
Ak je to typ Mustanga, ojjoj , nezdrhneš. Vzdaj sa.
Všetci sa ti tu snažia pomôcť.
Dávajú ti rady ako držať knipel, zaujať vhodnú polohu, volacie znaky, skiny, maskovanie sa v oblakoch, úteky pri zemi pred doprovodnými stíhačkami, rôzne zátačky a výkruty, lopingy. Odovzdávajú ti vlastné skúsenosti a rady.
A teba sa nepáči.
Ja fakt neviem, ako ešte treba ti pomôcť.? :sm6: :sm6: |
|
|
|
Lucka |
Přidané 10-12-2005 16:22
|
Uživatel
|
Komunito, ukončeme toto téma ano? Už to vážně nechme být.
Mnoho štěstí ExtraG :lucka: |
|
|
|
rudidlo |
Přidané 10-12-2005 17:37
|
Diskutující
Příspěvek: 2447
|
Lucka napsal:
Já už jsem se ExtraGmu vyjádřil i po ICQ a považuji tuto záležitost za ukončenou. Nepotřebuji však na fóru někoho, kdo by mě rozkazoval co mám dělat a co ne - na to jsem se oženil. |
|
|
|
MK_Paja |
Přidané 10-12-2005 17:40
|
Uživatel
Příspěvek: 941
|
rudidlo napsal:
Lucka napsal:
Já už jsem se ExtraGmu vyjádřil i po ICQ a považuji tuto záležitost za ukončenou. Nepotřebuji však na fóru někoho, kdo by mě rozkazoval co mám dělat a co ne - na to jsem se oženil.
Rudidlo, vyjímečně, ...ale opravdu vyjímečně, s tebou musím souhlasit. :yes: .Vzal jsi mi to, takříkajíc, přímo z huby. |
|
|